Goed en betrouwbaar

Vanaf het eerst moment van contact zijn wij uitstekend begeleid en op de hoogte gehouden van alles wat ging komen. Van aanmelding tot bezoek arts voor het zetten van de vaccinaties perfect geregeld allemaal. Zeer goede voorlichting en uitleg van de arts ook bij zijn bezoek. De volgende vaccinatie indien nodig gaat zeker weer gebeuren door thuisvaccinatie.nl

Prima dienstverlening!

Prima uitleg, goede tips, lekker vlot geprikt. Helemaal naar wens en verwachting

Prima uitleg, wij zijn tevreden.!

Geweldige service

Met hele gezin aan de keukentafel zeer goed geïnformeerd en vervolgens heel efficiënt ingeënt. Ik zou dit zonder meer aanbevelen! Amanda, wij vinden jou een topper.

Meerwaarde

Het maken van een afspraak is eenvoudig. Binnen afgegeven tijd stond de 'prikker' op de stoep. Hij zette niet alleen de prik, maar gaf ook waardevolle (medische) informatie over/voor onze reis.

Uitstekende ervaring met duidelijke uitleg.

Uitstekende ervaring met duidelijke uitleg van de nodige risico's tijdens de voorgenomen reis. De vaccinaties werden professioneel gegeven en er was ruimte voor het beantwoorden van vragen.

prima service en deskundige arts met goede adviezen

Prettig en professioneel

Proces rondom het inplannen van een afspraak verloopt goed. Vlak voor het afgesproken tijdblok nog een sms met een nauwkeuriger tijdstip. Snel en vriendelijk gevaccineerd.

Vaccineren wanneer het mij past.

Helemaal goed

Goede uitleg

Goede uitleg

Prima en zorgvuldig gedaan

De meneer die ons heeft gevaccineerd was erg plezierig in de omgang en hij stelde zich erg professioneel op. Dank daarvoor.

Super gemakkelijk en duidelijk

Het is heerlijk dat je de deur niet uit hoeft. Ook krijg je duidelijke uitleg over de vaccinaties en bijbehorend reisadvies. Alles wordt voor je geregeld.

Ze zijn bekwaam en denken mee

Erg prettig dat ze thuis kwamen en op zondag. Ze namen uitgebreid de tijd voor alles. Gaven genoeg adviezen.

Goed geinformeerde arts en duidelijke uitleg

De arts was goed op de hoogte van noodzakelijke vaccinaties en mogelijke resterende risico's Jammer dat er geen afspraakmogelijkheid op locatie in Maastricht is.

Goede voorlichting , netjes op tijd.

Flexibel, vriendelijk en duidelijk.

Geweldig dat het thuis kan

Dit was voor ons ideaal, s’avonds thuis gevaccineerd worden. Arts was erg aardig en wist veel te vertellen en tips te geven. Heel blij mee en nu zijn we helemaal klaar om op reis te gaan.

Makkelijk aan huis, goede voorlichting

Kundige mensen die komen prikken. Je voelt je hierdoor op je gemak. Goede voorlichting.

Buitengewone snelle service doen wat ze beloven

Prettige en praktische manier om je vaccinaties te krijgen

Heel handig om met het gezin tegelijkertijd alle vaccinaties voor een buitenlandse reis te krijgen, heel efficiënt en relaxed.

Super geregeld.

Goed advies en alle vaccinaties thuis wanneer het jou uitkomt.

Veel te laat zonder bericht

Afspraak gemaakt voor tussen 9.00 en 13.00 uiteindelijk om 14.50 gebeld met de medeling dat ze later was. In de tussentijd ook niemand kunnen bereiken. Consult was wel goed en netjes. Wel raar voor een bedrijf dat savonds en in het weekend diensten leverd en niet bereikbaar is.

Vaccinatie voor Egypte gehad, er moetsten nog herhaalspuiten gezet worden en dit kon gewoon op zondag thuis. Je geeft een tijdvak aan en dan is hij er ook. Nog nagevraagd of we in toekomst nog reizen gaan maken, waar we eventueel vaccinatie voor nodig hebben. Ik raadt iedereen thuisvaccinatie.nl aan.

Goede heldere uitleg

De mevrouw die kwam was zeer goed in de uitleg van alles. Volle lof voor haar

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp