de Arts heeft mij veel goede en juiste tips gegeven.

Professioneel

Elk jaar heb ik contact met thuisvaccinatie, voor mijn verre reizen. Ze controleren of ik injecties of medicatie nodig heb. Ook krijg je adviezen mee. Mocht je niks nodig hebben hoef je ook niet te betalen. Artsen komen aan huis en mijn ervaring is dat ze altijd vriendelijk zijn, de tijd nemen voor jouw vragen. Ik ben er blij mee !

Alles volgens afspraak goed geregeld

Vooraf goed advies gekregen, denken goed mee en plannen meteen vervolgafspraak indien nodig.Goede bereikbaarheid voor vragen. Afspraken zijn goed verlopen en deskundige arts die bij ons thuis kwam met tips en adviezen. Wij vonden het makkelijk en zijn heel tevreden.

Makkelijk en snel

Het is makkelijk om een afspraak te maken, service is snel als je een vraag hebt en komen met passend advies.

prima en kundig

Heel fijn

Heel fijn goed advies fijne arts

Goed geregeld!

Goede uitleg door een deskundige arts.

Heel erg makkelijk, vooral met kleine kinderen

Wij kozen voor Thuisvaccinatie voor onze kids van 4 en 2. Het scheelt reizen en ze zitten in hun eigen omgeving als ze hun prikjes krijgen, wat wij prettig vonden. De artsen zijn zeer professioneel, ook erg aardig. Intussen zijn er 2 artsen bij ons geweest en beide zeer professioneel, toegankelijk en heel leuk met kinderen.

duidelijk en vlot

duidelijk en vlot

goede communicatie, vriendelijk

goede communicatie, vriendelijk

Fantastisch

Alles ging gesmeerd

Top service en vakbekwaam

Snel ingepland, op tijd aanwezig en zeer professioneel allemaal.

Snel adequaat vakkundig

Ik heb mijn reisvaccinatie naar Costa Rica geregeld via thuisvaccinatie.nl en ben zeer tevreden. Snelle procedure en een afspraak op korte termijn mogelijk. Heel fijn dat ze zich qua tijd én plaats aan jou aanpassen in plaats van andersom.

Heerlijk relaxed.

Ze komen bij je thuis op afgesproken tijd. Je kiest zelf een dag( ook in het weekend) en een tijdsblok. Wordt vooraf goed op de hoogte gehouden via mail. Uiterst vriendelijke medewerkster die je ook nog eens extra tips geeft. Zeker een aanrader.

Fijne efficiënte manier van vaccineren

De aardige arts stond keurig op tijd voor de deur, na wat vragen over en weer, was het tijd voor de vaccinatie. Deze verliep voorspoedig. En waren we binnen een half uur klaar. Wij vinden dit een zeer efficiënte wijze van vaccineren.

Hele goede ervaringen met de Thuisvaccinatie

In het kort: Afspraak gemaakt voor een bepaalde dag en tijd en het is geregeld. Afspraak wordt vervolgens ook helemaal bevestigd per email en daar dan ook naar uitgevoerd. De doktoren die het uitvoeren zijn over het algemeen (eigen ervaring) heel kundig het komen ook binnen de afgesproken tijd en dag bij je aan de deur en het is zo klaar en belangrijk, ze zijn heel vriendelijk. Rekening wordt vervolgens doorgestuurd naar je zorgverzekering en die vergoed een deel en over het resterende daar krijg je van hun een rekening van die je dan kan betalen.

Gemakkelijk en volgens afspraak

Gemakkelijk te regelen, vriendelijke arts en daarnaast alles volgens afspraak verlopen. Top!

Eenvoudig en snel geregeld, voorzien van goed advies.

Arts diende de vaccinaties vakkundig toe gaf daarnaast goed advies. Wist exact wat wel en niet nodig was voor onze reis naar Kenia.

Deskundig en to the point

Vlotte en vriendelijke afhandeling . deskundig en informatief..

Erg handig

Het is eenvoudig om te reserveren binnen een tijdsvak. De inenting zelf is heel relaxed

Persoonlijk, zeer gemakkelijk want aan huis. Goede informatie, gelegenheid tot vragen stellen. Een aanrader!

Op de afgesproken tijd was de medewerker aanwezig en gaf een goede uitleg

Prettige vlotte zorg!

Keurig op tijd en goede service!

vlotte planning, snelle reactie op de mail.

Fijn info vooraf per mail. Reageren ook vlug op vragen. Komen voorbereid op thuisvisite.

Geweldig!

Als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld de GGD, dan sta je versteld van de vriendelijkheid, behulpzaamheid en bekwaamheid van deze organisatie en artsen. We zijn met al onze vragen en vaccinaties ontzettend geholpen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp