Prima, lekker aan huis, aardige vrouw, goed uitleg. Helemaal goed

Heel goed

Fijn en geweldig dat ze thuis komen!

Prima!

Goed, volledig advies, op tijd en prettig

Echt goed in dr werk !!!

Ze was gezellig en snel !!!

Fijn en gemakkelijk!

Fijn dat je in een tijdsblok een afspraak kan maken. Mijn partner kon thuis werken. De SMS die je krijgt met ongeveer de exacte tijd. Echt super fijn !!!

Fijne ervaring

Wij hebben gekozen voor thuisvaccinatie omdat voor ons gemakkelijker was. De man die langskwam was erg aardig, zeer deskundig en gaf ons veel informatie over de behandeling. Zeker een aanrader!

Heldere uitleg!

Snel en relaxed

Goed geregeld, goed voorbereid en het was zo klaar. Zeker een goede ervaring

Thuisvaccinatie zeker aan te bevelen!

Goede communicatie, duidelijk afspraak(tijd) en vooraf alle info en vragenlijst, zodat alleen de vaccinatie en bijschrijving in het vaccinatieboekje nog hoefden plaats te vinden tijdens afspraak. Kortom zeer tevreden.

Deskundig - vriendelijk - voorzichtig met kind

Zeer prettig bezoek. Goede voorlichting en uitleg. En de vaccinaties voor ons zoontje (die erg bang is voor prikken), werden heel rustig en zo zacht mogelijk gedaan.

Hartstikke fijn!!

Was super. Goede uitleg en heel fijn dat ze thuis komen prikken

Prima service, communicatie mag nog eenvoudiger

Ik heb makkelijk en snel een afspraak kunnen maken bij Thuisvaccinatie. De arts kwam op het afgesproken tijdstip. Handig dat de dag van tevoren het tijdslot nog wat nauwkeuriger werd gecommuniceerd. Ik vind het wel verwarrend dat er verschillende mails per vaccinatie worden verstuurd. Die zie je makkelijk over het hoofd wanneer je een volle mailbox hebt.

Top!

Vriendelijke arts met gevoel voor humor! Zeker aan te raden.

Snel en duidelijk

Je wordt snel geholpen en alles was duidelijk. Komen afspraken na. Geven ook goed reisadvies.

Duidelijke informatie en vaccinatie thuis

We kozen voor vaccinatie aan huis. Netjes op tijd, goede informatie een heldere uitleg over de mogelijkheden. Eigenlijk heel gezellig!

Fijn dat ze aan huis komen en goede uitleg gehad.

Prima!

Decadent, maar bij de GGD kan je op dit moment helaas niet op korte termijn terecht. Hier wel. Kosten zijn wel aan de hoge kant, maar dat heb je er dan voor over.

Ideaal

Op korte termijn een afspraak in kunnen plannen. Duidelijke instructie en informatie over het te bezoeken land.

Prettige persoon, goede service!

Heldere communicatie, veel extra informatie over vaccinaties en risico’s beschikbaar, prettige persoon die kwam vaccineren, stipt op tijd.

Commercieel

Goede communicatie over planning. Handig dat ze aan huis komen. Verder duurde de afspraak voor 6 personen 2 uur en hebben we uiteindelijk meer vaccinaties genomen dan verplicht zijn en ee vooraf hadden bedacht. Dit omdat alle mogelijkheden nog.aals besproken werden en je toch voor het beste wil gaan...

Heel fijn dat dit thuis kan!

Mijn 3 kinderen, man en ik werden heerlijk op ons gemak thuis gevaccineerd en voorgelicht. Zelf tijdsblok kiezen, precieze tijd werd kort van tevoren doorgegeven.

Geweldig goede ervaring weer.

De arts kwam keurig op de tijd. Nam rustig de tijd om alles uit te leggen en extra informatie te geven. Heel prettig!

gemakkelijk

Deskundig en duidelijk advies

Snel en duidelijk

Had op korte termijn vaccinatie nodig. Prima en snel geholpen. Chatfunctie prima. Erg tevreden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp