Prima geregeld

In eigen omgeving vaccinatie ontvangen is een groot pluspunt!

Vaccinaties leveren altijd stress op i.v.m. snel flauwvallen, maar deze keer was het thuis en dat zorgt voor meer ontspanning omdat ik niet meer weg hoefde. Het enige minpunt was dat je een dag van tevoren een tijdsblok van 2 uur krijgt en je dus veel zit te wachten, maar in mijn geval was dat het zeker waard!

Goed geholpen

Goed geholpen

Fijne ervaring in thuisomgeving

Fijn om in je thuisomgeving gevaccineerd te worden. Vooral voor mensen die het spannend vinden. Het was snel klaar en ook een goede uitleg gehad.

Uitstekend!

Goede service en wordt aangegeven tussen welk tijdsvak ze komen. Tot heden altijd zeer vriendelijk.

Super handig.

Super handig, een zeer ervaren arts kwam aan huis om ons hele gezin in één bezoekje te vaccineren. Goede uitleg en het scheelt veel tijd want we hoeven niet met het hele gezin naar een prikadres te rijden.

Prettige arts. Nam de tijd, gaf goed advies

Prettige arts. Nam de tijd, gaf goed advies

Goed geregeld

Netjes alles volgens afspraak. En goede communicatie via mail. Qua afspraak tijd en afspraak .

Super!

Super! Geregeld!

Super snel

Aardige arts, lekker efficiënt, goede voorlichting. Tijd klopte.

Ideaal

Niks makkelijker dan thuis vaccineren

Top geregeld met een fijne arts

Het is een geweldige service met een correcte en nette arts die verstand van zaken heeft.Keurig op tijd en mooi dat het ook in het weekend kan.Top geregeld.

Snel en makkelijk

Ik heb een goede uitleg gekregen van de arts, het was snel en professioneel.

Prikarts was keurig op tijd vriendelijk duidelijk in de uitleg ivm gele koorts vaccinatie en malaria tabletten.

Heldere info Ik vindt het een uitkomst.

Goede en snelle service

Keurig binnen het tijdvak en ik kreeg veel nuttige informatie.

Deskundige en prettige behandeling

Zie boven

Goede uitvoering van de vaccinatie en toelichting van bijwerkingen.

Zie korte omschrijving.

Vriendelijk en kennis van zaken !

Aardige medewerker, stelt je gerust en geef de benodigde info. Stond ook open voor vragen. Eén woord: fantastisch!

Op tijd en goede informatie door arts

Onze dochter heeft angst voor spuiten, maar in de thuis omgeving was ze rustig en de arts nam alle tijd

Goede service!

Vriendelijke mevrouw

Goed geregeld

Makkelijk en vriendelijke arts

Totaal goed verzorgd

Op tijd en zoals aangegeven binnen en in ontspannen sfeer is alles uitgelegd over ziektes ed. Prima maniet

Uitstekende dienstverlening en goede voorlichting

De arts kwam op het afgesproken tijdstip en gaf naast de vaccinaties ook voorlichting over de gezondheidsrisico 's van onze voorgenomen reis.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp