Makkelijk en snel

Het is makkelijk te regelen op een moment wat voor jezelf uitkomt. De afspraak duurt niet langer dan noodzakelijk, zeker niet bij vervolgafspraken. Wij zijn zeer tevreden.

Geweldig!

Arts was op tijd! Afspraak maken lukte niet via de inlog, even gebeld en snel geholpen door een medewerker

Fijne uitleg

Rustige meneer fijne uitleg

Wat mooi dat dit zo kan.

Vakkundig, prima uitleg. Ik ben zeer tevreden.

Ontzorgend

Deskundig advies op maat. Prettig gesprek

Snel en goed geregeld

Het consult was beknopt maar duidelijk. Er wordt advies gegeven over de mogelijke risico's van jouw reis. Digitaal wordt voor de afspraak ook al veel informatie toegestuurd. De vaccinaties waren snel gezet. Echt een fijne en snelle optie voor als je fulltime werkt en even geen tijd hebt om naar de huisarts te gaan.

Vaccinatie thuis. Heel fijn.

Geen tijdsdruk bij ons maar ook niet bij de arts die de vaccinatie toediende. Super.

Mooi op de tijd die er afgesproken werd

Geweldig dat het zo kan.

Geweldig dat ze zo thuiskomen en de prikken zetten. Handig en snel.

Super!

Op tijd, vriendelijk, deskundig en duidelijke uitleg!

Kort en bondig

Arst was snel klaar

Fijne tijdsafspraak en handig thuis gevaccineerd te kunnen worden. Wel duur vaccin

Goede tijdsafspraak en er werd goed nagekeken hoe of wat de vaccinatie in mijn geval gezet kon worden. Jammer geen bijsluiter dus kon bijwerkingen alleen googelen. De substantie was wel veel duurder bij deze instantie dan via huisarts (350 voor 2) nu 283 voor 1 maar dat is eigen keuze

snel behandeld en goed advies

vooraf een telefoontje over de te verwachte tijd . snel handelen ,de vaccinaties waren klaar voordat ik er erg in had . goed advies.

goede uitleg ,goed advies

goede uitleg en goed advies

Super makkelijk!!

Makkelijk om een afspraak in te plannen en nog makkelijker dat ze aan huis komen.

Ervaren, vriendelijke, rustige arts

De arts die de vaccinaties kwam geven was kundig, rustig en vriendelijk en legde eerst alles goed uit voordat hij de vaccinaties gaf. Gele boekje netjes bijgewerkt en extra uitleg gegeven over bescherming tegen muggen en malaria tabletten en wat we verder nog moesten weten Zou dit iedereen aanbevelen

Goede service en wijze van vaccinatie verloopt probleemloos

Kundig, makkelijk en snel

Vriendelijk werd ons naast de vaccinaties ook uitgelegd waar we verder voor op moest passen in onze vakantie bestemming. Makkelijk te regelen aan huis wanneer alle gezinsleden thuis zijn. Dus ook buiten de vaak krappe " kantooruren" .

Gewoon prima geregeld

aardige medewerkers die alles goed uitleggen en informatie geven

positieve ervaring

Snel duidelijkheid, gewoon super

Heel fijn hele gezin thuis gevaccineerd

Het online afspraak maken voor 3 personen, alles invullen kost veel tijd, helaas was 1 afspraak niet goed overgekomen maar dat werd ter plaatse goed opgelost!

Prima voorlichting door arts

Nvt