Fijne vriendelijke begripvolle arts

Nam de tijd

Goede ervaring

Geen probleem

Zeer professioneel, en zo makkelijk.

Vlotte afhandeling aan de keukentafel

De arts was er in het afgesproken tijdslot. Het prikken verliep vlot. Alles zeer routine matig. De uitleg was wat summier. Voor ons geen probleem: 5 van de 6 personen verpleegkundige. Maar dat wist de arts niet en hij had dus iets meer kunnen checken hoe goed we op de hoogte waren van hetgeen we te beoordelen hebben

Makkelijk zo thuis

Ideaal om thuis gevaccineerd te worden.

Zeer deskundig en goede adviezen voor de reis die je gaat maken.

Ideaal

Wij hebben ons thuis laten vaccineren doordat het agenda technisch makkelijker was en met een kind is dit erg laagdrempelig. Kortom, ideaal!

Ervaren arts die ons nog goede tips gaf voor tijdens de reis.

Top geregeld!

Afspraak op korte termijn mogelijk en duidelijke communicatie vooraf over proces, kosten en precieze tijd. Tijdens de afspraak zelf (kind)vriendelijk geholpen!

Fijn thuis, alle aandacht en goede uitleg met vriendelijk personeel!

Dit is de tweede keer dat we gebruik maken van Thuisvaccinatie! Ideaal, eigen dag en tijdslot kiezen en je krijgt daarna nog een update wanneer ze in dat tijdslot ongeveer komen. Vriendelijk personeel, die alles uitleggen en alle onformatie geven. Ik kan het iedereen aanraden!

Snel en goed. Communicatie is uitstekend vooraf en tijdens bezoek.

Vriendelijk, duidelijk en snel

Zeer prettig om dit thuis te kunnen doen. Helemaal voor de kindjes is comfortabel.

Thuisvaccinatie ontzorgt

Ik ben erg te spreken over de manier waarop Thuisvaccinatie mij direct een alternatief aanbod toen zij de gemaakte afspraak wegens ziekte af moesten zeggen.

ontzorgd!

Goede service, duidelijk helder en correct advies. En fijn dat het aan huis kan op een voor mij geschikt tijdstip

Lekker handig, vertrouwd en comfortabel

Heel fijn om voor een zakenreis of vakantie thuis geprikt te worden. Deskundig advies, en alleen de noodzakelijke vaccinaties.

Fantastisch

Gemakkelijk, krijgt de gevraagde informatie. Er worden geen overbodige vaccinaties gegeven. Er wordt goed gekeken wat nodig is en wat nog geldig is. Geweldig.

Prima volgens afspraak, duidelijke communicatie

Zie vorige zin

Goede voorlichting!

Zeer aangenaam en duidelijk

Fijne service, slechte ervaring met zorgverlener

Zeer fijne service, echter geen goede ervaring met de arts die vaccineerde. Betreffende arts zij zeer snel en stellig dat zij haar schoenen niet wilde uitdoen. Vervolgens bleek zij wel schoenovertrek slofjes te hebben die zij ook vanzelf aandeed. Eenmaal binnen vertelde ik dat ik ook een rabies vaccin wilde. Daarop reageerde zij zeer verontwaardigd met dat ik dit eerder had moeten zeggen, dat zij nu weer naar de auto moet lopen hiervoor. Over het algemeen was het een prima ervaring, maar deze gedragingen/opmerkingen hadden ook op een andere manier verwoord kunnen worden. Een ander familielid viel dit ook op. Jammer dat dit zo gelopen is De informatieverstrekking, het vaccineren zelf was verder aangenaam.

Gemakkelijk, snel en professioneel geholpen

De personen die mij hebben geholpen waren zeer betrokken bij mijn reis, geven van het juiste advies en het beantwoorden van mijn vragen. Zeer fijne ervaring.

De arts was zeer mooi op tijd, heel erg vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. Het was zo gepiept 2 prikken en klaar. De koffie was welkom na een lange rit.

Heel makkelijk en professioneel.

Gemakkelijk, de hele familie kon in een keer worden gevaccineerd. Ook goede uitleg over potentiële gezondheidsrisico's in het te bereizen land.

Goede service, goed advies

Mario heeft duidelijk uitgelegd waar ik allemaal op moet letten. Ook werd mij nog een extra inenting aangeraden voor hepatitis A zodat ik daar de komende 30 jaar ook tegen beschermd ben!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp