Een goed begin voor elke reis.

Goede website met duidelijke uitleg en goed advies. Duidelijke kosten overzicht. Kundige artsen.

Lekker dichtbij en netjes.

Heel goed en je wordt gewaarschuwd als ze denken dat je ziek kan worden door prik.

Vriendelijk en deskundig

Ik werd ontvangen door een vriendelijk arts die uitgebreid uitleg gaf over de verschillende vaccinaties. Afspraken maken verliep soepel.

Ideaal in de avond thuis ipv overdag op een lokatie en dat ieder gezinslid dan kan

Heel erg prettig om thuis gevaccineerd te worden. Ideaal. Wij waren met z’n vieren dus makkelijk om thuis in de avond af te spreken ipv op een lokatie overdag dat iedereen dan kan.

TOP

Vriendelijke art, goed geprikt, goede uitleg en optijd!

Geweldig!

Gister zijn wij gevaccineerd voor onze reis naar Vietnam en dit is heel goed verlopen! Een dag voor de afspraak krijg je een tijdsblok van 2 uur en op de dag van de afspraak ontvang je nog een sms met daarin een tijdsblok van een half uur waarin de arts langs komt. Ook kregen we goede tips van de arts om eventueel nog mee te nemen op reis. Ik zou dit zeker aanraden!

super alles ging zoals ik had gedacht

zie boven

Makkelijk aan huis en zeer professioneel

Ideaal om gewoon thuis te zijn en de dokter was zeer professioneel. Daarbij was er genoeg ruimte om vragen te stellen en gaf hij duidelijke informatie. Echt een aanrader!!

Snel in contact en professionele arts aan huis

Wij werden zeer snel geholpen met onze vaccinatie wensen. Ook online was er goed contact, bij vragen zeer snel antwoorden en ook de thuisadres was zeer bekwaam. Mijn complimenten aan deze organisatie, wij waren zeer tevreden en raden dit iedereen aan!

Gemakkelijk aan huis

Fijn dat het aan huis kan, ik ben bang voor naalden en zo aan huis voelt het toch net wat relaxter. De arts was een kalme man en tevens oud tropen-arts en dat stelde mij ook gerust. Hij gaf goed adviezen. Ook netjes van thuisvaccinatie.nl dat ze al gezien hadden dat we bij FBTO verzekerd waren. Dan krijg je 12% korting op de vaccinaties. Dus dat was al doorgevoerd op de factuur. Wij kwamen daar eigenlijk pas achter dat we korting kregen, nadat we geprikt waren. Het tijdslot kan wel wat duidelijker gecommuniceerd worden, want er stond bij ons van 12 tot 16 uur, maar de arts kwam pas na 16 uur en zei dat hij net begonnen was met zijn ronde. Dus dan had het dus ook vanaf 16 uur kunnen zijn. Nu zat mijn partner de hele tijd voor niets thuis te wachten. Maar voor de rest, helemaal prima!

Gewoon prima.

Gewoon prima.

uitstekend

Goede ervaring. Goede voorlichting.

Prettig en professioneel contact, goed met kinderen

Reisvaccinaties gehaald met het gezin (kinderen 5-10 jr), de arts was prettig in omgang, legde alles rustig uit en was goed met de kinderen.

Kundig, vriendelijk en goed advies

Meelevend in wat we gaan doen, meedenken in wat wel en niet handig is en ook los van de vaccinaties tips hoe om te gaan met de lokale omstandigheden.

Prima zoals afgesproken

Goed contact duidelijke uitleg en alle info ontvangen

Goed advies, vlot en vriendelijk

volgende keer weer via Thuisvaccinatie.nl. Goed bevallen!

Prima service!

Neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Fijne service aan huis.

Vakkundig advies goede service

Bezoek aan huis is erg prettig. Goede uitleg over de risico 's en tips voor op reis. Aanrader!

Strak geregeld en fijn geprikt

Afspraak snel gemaakt op een handige tijd. Goed meegedacht en ik voelde de prikken nauwelijks.

Groot gemak

Heel fijn om thuisvaccinatie te hebben als mogelijkheid als er meerdere gezinsleden gevaccineerd moeten worden.

Fijne hulp en rust bij het vaccineren van onze bange dochter

Fijne hulp en rust bij het vaccineren van onze bange dochter

Goed !

Goed!

Lekker makkelijk met een arts die verstand van zaken heeft

Goede berichtgeving over aankomst tijd. Mooi op tijd gekomen. Leuke vent met verstand van zaken. Vlot en makkelijk geregeld.

Hele vriendelijke en deskundige arts! Fijn dat de mogelijkheid er is om iemand thuis te laten komen, ideaal met een druk gezin!

Prima, lekker aan huis, aardige vrouw, goed uitleg. Helemaal goed

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp