Goed, netjes en correct met een goed en degelijk advies.

Goed geregeld

Duidelijke instructies en geven aan wanneer en hoe laat ze komen

Snel en vakkundig

Het gemak van het maken van een afspraak tot het vaccineren op thuislocatie, top

Handig om met klein reisgezelschap vaccinatie thuis te kunnen regelen

Netjes binnen het aangegeven tijdschema gearriveerd en behandeld.

Deskundig advies

df

Ideaal dat dit thuis kan..

Goed, keurig binnen de aangegeven tijd. En fijn dat ik er de deur niet voor uit hoef,

Super makkelijk!

Heel fijn om thuis gevaccineerd te worden. Was mijn eerste keer, maar ik zou het volgende keer hetzelfde doen. Het tijdsblok (4 uur) waarbinnen je iemand kunt verwachten, zou wel wat korter mogen zijn.

Vriendelijk & efficiënt!

Heel gemakkelijk, lekker thuis en goede duidelijke uitleg.

Prima service, professioneel, op tijd en prettig

Prima service, professioneel, op tijd en prettig

heel makkelijk om thuis gevaccineerd te worden

de arts was heel vriendelijk, kundig en het duurde nog geen 10 minuten voor twee personen. dus perfect geregeld

vriendelijk aardig

Geen negatieve punten

Een van ons was bang voor injecties, de arts ging daar begripvol maar toch doortastend mee om. Verder prima advies gekregen. Aardige arts

Werkt fantastisch

Wel fijn dat het thuis kan. Binnen 5 minuten klaar 1 minpunt is wel dat je hele middag dan weg is

Dit was de Beste Service in het algemeen die ik heb meegemakt.

Uitstekend!!!!

Zeegroen wordt mee gedacht

Wordt goed mee gedacht

Ideaal dat de vaccinatie voor het hele gezin thuis en in de avonduren kan.

Ik had liever van te voren al telefonisch iemand gesproken om advies te krijgen over / vragen te kunnen stellen over de eventuele vaccinaties die wij nodig hebben. Zodat we bijv. niet pas tijdens het vaccineren de tip kregen om bij de GGD op te vragen welke vaccinaties we eerder hebben gehad en wanneer. Verder verliep het proces soepel en was het fijn dat het vaccineren thuis kon en in de avonduren. Zeker met een gezin scheelt dat een hoop gedoe. De arts zelf was uitermate vriendelijke en gaf goede uitleg.

Heel makkelijk om een afspraak te maken.

Uitstekende service aan huis

Prima service, waarbij de arts aan huis komt met een volledig beeld van de voorgeschreven vaccinaties en welke nog moeten worden gezet.

Duidelijk, vakkundig en snel

Zeer goede ervaring! De communicatie is goed, het systeem is gebruiksvriendelijk en de arts toegankelijk en vakkundig.

Vriendelijke en snelle hulp

Wij zijn heel fijn geholpen door een van de artsen. Naast veel advies over de reisbestemming ook advies gehad over andere vaccinaties die eventueel gegeven konden worden op basis van leeftijd e.d. hier werden wij blij door verrast. Wij zullen in de toekomst zeker nogmaals gebruik maken van deze dienst.

Prettig in eigen huis en goede informatie wat je nodig bent voor de reis

Super fijn

Hele vriendelijke vrouw, die een goede uitleg heeft. Meedenkt en met voorstellen komt. Het was een prettige ervaring en zal zeker iedereen thuisvaccinatie aanraden.

Hele fijne deskundige service

Fijne deskundige service vriendelijke man met heel veel goede uitleg tips en advies

Fijn en persoonlijk

Ondanks dat ik en een dorpje woon komen ze bij ons aan huis. De arts was erg vriendelijk en gaf een duidelijke uitleg over de vaccinatie en andere reisadviezen voor onze vakantie. De dag van te voren krijg een duidelijk een bericht hoe laat ze ongeveer komen en vlak voor aankomst krijg je weer een sms met nog duidelijkere tijden. Super geregeld

Super organisatie

We hadden een afspraak gemaakt maar deze kon niet doorgaan. Vervolgens kwam de afspraak naar ons thuis zonder extra kosten. Geweldige organisatie.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp