Top ervaring

Wat een fijne ervaring. Afspraak plannen was simpel en overzichtelijk. Eenmaal op de afspraak super geholpen door de arts. Alle informatie gekregen die ik nodig had (ook waar ik niet eens weet van had dat het nodig was). 10/10 zou het aan iedereen aanraden

Ideaal zo thuis. Goede uitleg goede service en snel klaar.

Snel, vriendelijk, informatief.

Heldere adviezen over benodigde vaccinaties. Snelle afspraak. Service aan huis. Zeer vriendelijke medewerker, legde alles goed uit, pijnloze prikken.

Snel geholpen en duidelijke informatie ontvangen

Ik ben snel geholpen, vriendelijke medewerker en heldere informatie ontvangen.

Rustig, zakelijk, vriendelijk.

Prima geregeld

Alles verliep prima. Rustige duidelijke uitleg. Vriendelijke arts.

De voorlichting over hep B was eerst onjuist maar werd keurig opgelost

De tweede Hep B prik mag na 28 dagen gezet worden maar ook na een jaar. Er zit geen max termijn tussen . Dit werd door de eerste prikarts onjuist verteld. En daardoor werd de 1e prik maar niet gezet. Omdat ik twijfelde en op internet andere antwoorden vond mailde ik thuisvaccinatie.nl. Na mailcontact werd ik gebeld door collega arts en die erkende de foutieve informatie en bood aan de prik toch te zetten, zonder kosten voor t consult. Keurig opgelost!!!

Adequaat advies ontvangen: professioneel, zeer vaardig en vriendelijk.

Ik heb zeer adequaat advies ontvangen van een vriendelijke en professionele arts. Het hele traject – van aanmelding tot aan het bezoek en de afhandeling – verliep soepel en was prima georganiseerd. De communicatie was helder en de begeleiding deskundig en vriendelijk.

Goede prijs, fijn consult

Alles ging soepel, intakeformulier ruim op tijd ingevuld, advies en daarna op de afspraak gevaccineerd.

In 1 woord TOP !!!

Zo prettig om thuis in vertrouwde omgeving je vaccinaties te krijgen. En dan ook nog geholpen worden door een prettige en zeer vriendelijke medewerker.

Positief

Tip laat de klant zien wat je geeft

Uitstekend en zeer vakkundig

Makkelijk om een afspraak in te plannen. Bij vragen reageert het medisch team snel via de mail, maar ook telefonisch goed bereikbaar. Zeer tevreden over de dienstverlening!

We waren optijd en konden meteen doorlopen daar prima uitleg en de prikjes gekregen prima verlopen

Een fijne en snelle ervaring. Ging perfect allemaal

Ben blij dat ik voor mijn vac terecht kon

Arts vroeg naar mijn medische geschiedenis. Ik kwam niet voor een reisvaccinatie maar voor herhaling meningokokken.. ivm asplenie

Goede info van consult

Prima!

Prima service en je wordt kundig geholpen!

Vriendelijke behandeling. Graag op uw advies voor een vervolgbehandeling de juiste vaccinatie vermelden. In onze situatie dus gordelroos i.p.v. " reizersgeneeskunde en reisvacinatie". Dat geeft verwarring.

Heel tevreden

Heel vakkundig en uitgebreide informatie

heel positieve ervaring

Alles is heel fijn verlopen. Super vriendelijke arts.

Prettig

Erg vriendelijke medewerker die de tijd voor je neemt en al je vragen beantwoordt.

zeer vriendelijke geduldig en duidelijke arts

zeer vriendelijke en duidelijke arts. Jammer dat het vaccin wel erg duur is.

Supergoede service, aardige meneer

Ik vind prikken altijd heel naar maar de meneer stelde me gerust en leidde me er goed doorheen. Hij stond ook open voor al mijn vragen. Omdat ik vegan ben kreeg ik een andere rabies prik, fijn dat die optie er was.

Snel, kundig en vriendelijk!

De afspraak kon gelukkig op korte termijn ingepland worden. Vriendelijke arts en duidelijke informatie.

Zeer correct vriendelijk persoon

Werd gelijk geholpen uit alles goed uitgelegd prima

Aanrader

Online prima aanmelding. Afspraak thuis: Aardige man en erg goed advies ook buiten de vaccinaties om wordt àlles besproken waar je op moet letten, mee moet nemen enz.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp