Geweldig dat het zo kan

Professioneel en goed!

prima dienstverlening

De site van Thuisvaccinatie.nl is duidelijk, overzichtelijk en in mijn beleving goed ingericht. De afspraak is makkelijk te maken, voor zoveel personen als je wilt. Ook kun je direct invoeren wie welke vaccinaties al eens gehad heeft. Zo hoeft het niet te gebeuren dat je 'teveel' vaccinaties krijgt. Wat ik ook erg fijn vind is dat het advies en de vaccinaties helemaal afgepast worden op de bestemming, de manier van reizen en per persoon (kinderen of al eerder gevaccineerd wordt rekening mee gehouden). Het was prettig dat er contact werd gezocht over het tijdstip waarop de vaccinaties gezet zouden worden, hierdoor konden we thuis alles netjes eromheen plannen. Daarnaast nam degene die naar ons toe kwam netjes contact op met het verwachte tijdstip van aankomst, zo'n 45 minuten van tevoren. Kortom, voor ons was dit een goede manier van reisvaccinaties regelen!

Makkelijk en snel gedaan en geregeld

Uitstekend.geregeld

De arts kwam.mooi op tijd en het was prima geregeld allemaal. Top

Snelle en professionele service

Goed advies, snel geregeld, soepele communicatie

Perfect!

Erg comfortabel voor gezin met jonge kinderen thuis vaccinatie krijgen! De arts was ook erg aardig!

Goede service aan huis, met geduld en expertise

Arts was kundig in advies en had geduld met mijn jongste, mocht voor de TV een prik, dus zo gedaan!

De vrouw die ons de vaccinatie kwam geven Was rustig en legde alles goed uit.

Super fijn voor mensen met kids

Toch minder groot ding voor kinderen bij vaccineren aan huis. Ideaal. Goed voorgelicht en verder alles soepel verlopen.

Ideale oplossing!

Fijn dat men bij je langs komt ipv zelf weer ergens naartoe te moeten. Dit scheelt heel veel tijd

Aardige medewerker veel uitleg

Prima en snel geholpen. Wel ietwat onduidelijk wanneer de rekening nou betaald moet worden. En ik vind er niks van terug nog in mijn mail.

Goed en uitgebreid advies gekregen

Dokter luisterde goed en legde alles goed uit.

Snel en goed

De dame was duidelijk in uitleg , geweldig met prikken , niets van gevoeld

Prima.

Top service!

Goede en snelle service. Alles wordt prima uitgelegd.

Alles is keurig geregeld

Aardige meneer, keurig op tijd en goed advies

Goed geregeld!

Heel fijn om de vaccinaties voor onze reis thuis te kunnen krijgen. Makkelijk om online een afspraak te maken en de persoon voor het prikken was perfect op tijd.

Uitstekend geholpen!

Prima service ook op zondag. Keurig op tijd en neemt de tijd voor een relaxte vaccinatie voor het hele gezin. Ideaal zo aan huis!

Snel en to the point

Goede ervaring voor mijn kinderen.

Super makkelijke oplossing voor een druk gezin met drie kinderen. De man die de vaccinaties gezet heeft was heel rustig en vriendelijk.

Super ervaring

Aardige.vrouw super netjes behandelt

Professioneel, servicegericht en vriendelijk

Voor een vakantie naar Afrika hebben we allen de vaccinaties thuis ontvangen. Het maken van een afspraak gaat heel eenvoudig. Je krijgt een duidelijk overzicht van aanbevelingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Op de afgesproken tijd ook keurig aanwezig en alles volledig doorgenomen en daarna ingevuld.

Prettig, snel en vakkundig

Fijn om het zo te kunnen regelen.

Goede service en advies

Opaallaan 1212