Zeer snel geholpen

Geen wachttijd en vriendelijke medewerkster

Arts prima op tijd en vlot weer weg.

Fijne service om thuis je vaccinaties te krijgen

Uitstekende service en zeer bekwame mensen

Lonneke heeft haar uiterste best gedaan met het team om ons toch te voorzien van 2 vaccinaties in een korte tijdbestek net voor de vakantie. Top service!

Snel een prik kunnen halen.

Fijn een vaccinatie halen dicht bij huis. Snel een prik kunnen halen en gelijk een afspraak gemaakt voor de tweede, heel tevreden!

Goede service . Goede communicatie

Prima communicatie . Punctueel en vriendelijk gevaccineerd en geadviseerd. Top!

Goede uitleg

Goede uitleg, ruim de tijd.

Makkelijk en goed geregeld

Al aantal jaren regelen wij de vaccinaties via thuisvaccinatie. We krijgen meestal de dezelfde dame, weet veel, kundig en enthousiast.

Uitstekend hulp

Ik ben er tevreden over de service van de Thuisvaccinatie. Het maken van een afspraak ging heel eenvoudig en snel via de website. Er was duidelijke informatie over de benodigde vaccinatie, wat veel vertrouwen gaf. De arts die mij geholpen heeft was professioneel, vriendelijk en nam veel tijd om alles rustig uit te leggen. Ook werden mijn vragen goed en duidelijk beantwoord. Kortom uitstekend service en duidelijke communicatie.

Perfecte behandeling en uitleg gekregen

Heel vriendelijke dame die alles perfect heeft uitgelegt

goed begeleid

werden op tijd geroepen, goede uitleg over de risico voor de vakantie die wij gaan ondernemen

Duidelijk uitleg en proffesionele benadering en uitvoer

Wij werden (mijn vrouw en ik) op vriendelijke wijze en proffesionele benadering behandeld door een vrouwelijke dokter/ assistente met goede uitleg en mogelijkheid/optie voor eventueel een behandeling tegen rabbies.

Perfect geregeld, goede service

Beetje verwarrend, na telefonisch de afspraak te hebben verzet, moest mijn man zich opnieuw aannelden, zijn afspraak stond op geannuleerd, maar bij het bezoek stond hij wel vermeld en kon hij gelukkig wel gevaccineerd worden.

Ervaren arts, prettig in de omgang, en nam de tijd, gaf kundige info. Aanrader.

Aangename 1ste ervaring met thuisvaccinatie. nl Je krijgt van te voren door, hoe laat de arts langs komt. Het was een professionele, aardige, en ervaren arts. Ik raad het iedereen aan!

Goed direkt overleg mogelijk. Zeer informatieve ontmoeting.

Prettige ervaring maar jammer van te laat komen

De communicatie voorafgaand aan de afspraak en de afspraak zelf hebben we als erg prettig ervaren. Helaas kwam de arts wel veel later dan was afgesproken en werd daar ook pas over gecommuniceerd op het moment dat de arts al te laat was. Tot die tijd konden wij ook geen contact opnemen met thuisvaccinatie omdat het hoofdkantoor dicht was. Wij hebben er begrip voor dat dit kan gebeuren, maar wij hadden het voor onze planning wel heel fijn gevonden als er eerder contact met ons was opgenomen.

Makkelijk online een afspraak kunnen maken. Goede intake vragen

Heel positief

Goede navraag naar welk gebied ik ga , landkaart erbij . Duidelijke uitleg over welke risico's in nabije regio's . Totaal pijnloze prik . Fijne professionele ervaring

Deskundig en vriendelijk

Netjes op tijd, prettig in de omgang en geeft goed advies

Zeer goede communicatie.

Je word goed op de hoogte gehouden over hoelaat de arts komt. Allemaal gelopen zoals het hoort.

Snel en goed

Prima informatie, en snelle service

Professioneel

Goed en helder advies

Vriendelijk en secuur consult

Hele vriendelijke en kenniskundige mijnheer, ongehaast en helder uitleggend.

Heel goed

Goede voorlichting , neemt alle tijd voor je Top

Heel fijn!

De arts die bij mij thuis kwam was enorm vriendelijk en kon mij veel informatie geven. Van te voren ook duidelijke adviezen en veel informatie gegeven. Ook de tijdvakken werden goed aangegeven, zodat ik goed rekening kon houden met de aankomst van de arts bij mij thuis. Heel fijn dat je thuis gevaccineerd kan worden worden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp