Goede en veel uitleg.

Zij vertelde veel. Of ik alles zo precies wilde weten ? Maarja zeer goede uitleg. Op tijd hier. Prikje en klaar. Alles goed gegaan en Ik leef nod.

Duidelijke uitleg en kordaat

Arts was geduldig, ging serieus op onze vragen in, goed geadviseerd en geprikt.

Excellent

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, nogmaals bedankt voor alles. Groet, Viviana Norouz-Toro

Probleemloos

Op tijd, goede voorlichting en zorgvuldig vaccineren.

Fijn geholpen

Zeer aardige medewerkster,pijnloos geprikt met goede informatie verstrekking!

Snel en efficiënt

Snel geregeld

Echt top service

Met 3 jonge kinderen, kinderen overstuur maar hij nam de tijd. Echt top gast!

Fantastisch!

Snel en gemakkelijk geregeld, professioneel reisadvies van een bekwaam arts. Ideaal dat dit gewoon bij je thuis kan! Gelijk klaar voor het hele gezin!

Super service!

Heerlijk dat ze bij je thuis komen. Gewoon in je eigen huiskamer en snel klaar!

Heel fijn contact

Kundige mensen, genoeg ruimte om vragen te stellen.

UItstekende service

Planning naar wens, begeleiding en uitleg rustig en duidelijk., Voldoende keuzemogelijkheid. Controle of alles veilig was en snel en goed gevaccineerd. Concurrende prijs tov GGD en nog thuis ook

Zet vakkundig en betrokken arts!!!

Arts van de tijd, top uitleg en geïnteresseerd in de mens.

Prettige ervaring!

Vanaf het moment van reserveren tot en met het verkrijgen van de vaccinaties, hele fijne ervaring!

Geduldig,vriendelijk en duidelijk

Zeer positief

Heel fijn en super goed geregeld

Super ervaring!

Ontzettend fijn dat je vaccinaties met je gezin gewoon thuis kunt krijgen. In je eigen omgeving is het heel laagdrempelig, zeker als je kinderen hebt die het spannend vinden. We hadden een hele rustige en vriendelijke arts die de tijd nam en de kinderen geruststelde. Kortom een superfijne ervaring!

Snel en goed geregeld

Ik ben op de locatie Ridderkerk geweest. Afspraak was snel geregeld en er wordt aandacht besteed aan welke vaccinaties je nodig hebt. Op tijd geholpen en met informatie naar huis gestuurd. Ik kom zeker terug.

Afspraken maken was eenvoudig. De persoon die de vaccinatie kwam zetten was niet alleen erg aardig maar ook kundig.

Fijn geregeld, keurig op tijd en zeer vriendelijk

Gezien onze vakantie en drukke schema ervoor gekozen om thuis te laten vaccineren. De informatie vooraf was erg duidelijk. Een dag van te voren kregen we keurig een tijdsindicatie toegezonden. De persoon die ons geholpen heeft was erg vriendelijk en alles ging voorspoedig. Aanrader!

Heel goed

Zo gebeurd......erg professioneel...gemoedelijk

Hele fijne arts in zowel professionaliteit als omgang.

Eenvoudig te regelen en uitstekende service.

Het initiëren van de vaccinaties was eenvoudig, de opvolgende intake duidelijk, ondersteund en secuur. De uiteindelijke vaccinaties thuis verliepen voorspoedig en volgens een heldere communicatie en updates daarvan.

Heel lang wachten

Mijn afspraak liep enorm uit. Ik was pas 40 minuten later aan de beurt. De 2e afspraak werd er een veel te dikke naald gebruikt en was de arts/verpleegkundige aan het tobben om de vloeistof in het spuitje te krijgen. Kortom komt allemaal niet heel professioneel over.

Goed en vriendelijk geholpen

Goede uitleg en de prikken deden geen pijn.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp