Fijne positieve arts

Prettige ervaring voor ons gezin. Dacht met ons mee, niet alleen de vaccinaties meer ook over malaria en hoogteziekte.

Kundig

Kundige arts en heeft alles prima uitlegd en voorgelicht.

Snelle afspraak en vriendelijk contact

Daarnaast professioneel

Alles prima geregeld met een duidelijke uitleg.

We zijn met z'n 4en geweest 2 volwassenen en 2 kinderen mijn oudste dochter is erg bang dat was ook merkbaar. De arts heeft er alles aangedaan om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Prima voorlichting en snel gepiept

De zorgverlener kwam thuis langs om informatie te geven en de prik te geven. De afspraak voor de tweede prik kon ook meteen gemaakt worden. Prima service dus.

Heel goed

De arts nam alle tijd om duidelijke uitleg te geven over de vaccinaties.

Het was uitstekend!

We zijn goed ontvangen, behandeld en voorgelicht. Niets op aan te merken, heel kundig!

We werden goed en vriendelijk geholpen.

We werden goed geholpen. Vriendelijk en kundig.

Goeie voorlichting

Top service!

De arts heeft mij persoonlijk advies gegeven en daarbij uitgebreid rekening gehouden met mijn allergieën. De arts was heel vriendelijk en legde alles goed aa mij uit en nam daar de tijd voor.

Positief en tevreden

Goede uitleg en goede aanpak,

Snel en professioneel geholpen.

Bijna helemaal goed

Goed verlopen

Weinig empathie. Erg zure dame.

Niet echt vriendelijke ontvangst. Vooral mijn dochter vond het spannend. Hier mag echt wel wat meer empathie getoond worden. Een klein beetje was al voldoende geweest. Erg zuur deze dame.

Geweldige service

Fijne dokter goed advies

Vlot en vakkundig

Prima behandeling en service.

Professioneel en vriendelijk

Heel fijne ervaring, vriendelijk personeel, op tijd geholpen.

Duidelijke info & snel gezet

In de wachtruimte niet lang hoeven wachten, toen ik voor tijd aankwam. Eerder geholpen, uitleg gekregen over vaccinatie en allergieën van mezelf toegelicht. Belangrijk bespreek ook allergieën die niet vanzelfsprekend bijwerkingen hebben op vaccins zoals de kiwi-allergie. Binnen het tijdslot stond ik alweer buiten!

Duidelijk reisadvies

Sympathieke medewerker die niet alleen vaccineerde maar ook duidelijk adviezen gaf over overige gezondheidheids risico's gedurende de reis.

Goede voorlichting.

De betreffende persoon nam alle tijd om vragen te beantwoorden. De afspraak was keurig op tijd.

Fijne ervaring, veel extra informatie

Prettige dame, voldoende info. Zeker voor herhaling vatbaar..

Hele duidelijke voorlichting!

Top! Geinteresseerde arts en professioneel

Duidelijk, professioneel en persoonlijk

Goede service alleen niet helemaal binnen het tijdslot

De dienstverlening was goed, duidelijke communicatie over welke vaccinaties te nemen. Helaas kwam de doctor niet binnen het afgesproken tijdslot, hij belde wel op (na het tijdslot) dat hij later zou zijn en hij heeft een andere afspraak verzet, maar met jonge kinderen die naar bed moeten is dat niet helemaal fijn.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp