Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de aankomst tijd van de vaccinatie gever. Goede uitleg over de vaccinatie s en het betreffende land. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snel, accuraat en duidelijke informatie

Afspraken in avond mogelijk, goede voorlichting

Goed geregeld !

Ik had meerdere vragen en de behandelaar nam daar alle tijd voor en gaf me uitgebreid informatie. Heel vriendelijk en gaf goed aan dat hoe ik mijn arm moest houden om zo min mogelijk "nalast" van de spuit te hebben. (en dat is ook gebleken). Jammer dat thuisvaccinatie niet in mijn woonplaats zit, maar dit was enkel op 20 km afstand en fijn dat het ook in de avonduren kon. Blijft echter te overwegen om ook in mijn woonplaats met veel woonkernen er omheen een lokatie te openen.

Het is super fijn om het hele gezin in 1 x te vaccineren. Het gebeurt super Kundig!!!!

Vriendelijk, goede adviezen

Goede voorlichting, op tijd, juiste adviezen

Goed alles werd duudelijk uitgelegd

Zorgvuldig en professioneel

Voor een reis naar Bali met mijn zoon naar thuisvaccinatie geweest, de betreffende arts nam alle tijd om met mijn zoon, die MS heeft, Alles uitgebreid door te nemen en hem ook gerust te stellen over bepaalde vragen die hij had, het vaccinatie advies werd aangepast en uitgevoerd. Volgende keer zeker naar deze organisatie, heel fijn, en advies/ kosten zijn uitstekend naar mijn idee.

Prima geholpen

Het advies en de vaccinaties verliepen uitstekend. Ik ben zeer tevreden.

goede snelle en deskundige service

op korte termijn afspraak; deskundig geholpen

Keurig netjes geholpen

Eerdere afspraak liep wat uit. Dus daarom 1 ster minder. Voor de rest goede uitleg en tips en trucs gekregen.

geweldige ervaring!

wat een top service: snel in te plannen, goed advies, zorgvuldig en vakbekwame medewerker die thuis mijn vaccinaties en boekje regelde.

Te weinig uitleg DTP

Ik heb in 2024 een tetanus prik gehaald. De arts gaf aan dat ik dan geen DTP prik meer nodig heb. Ik heb nog even mijn huisarts gebeld voor advies. Zij gaf aan dat ik dan niet voor Difterie en Polio beschermd ben. Hoe zit dit? Komt polio en difterie in costa rica niet voor? Dit zijn vragen die niet beantwoord zijn omdat de arts niet goed uitleg heeft geven over waarom ik de dtp prik dan niet hoef te krijgen.

Deskundige en vriendelijke arts

Prima ervaring, goed advies en tips voor onze reis mogen ontvangen.

Goed advies

Heel fijn dat je alles online kunt regelen. Goed vaccinatie advies. Goede uitleg van de arts…heb bijna alles vergoed gekregen…

Prima service,fijndat het ook op zondag kon

Betrokken fijne medewerker

De prikken waren voor mijn vriend, ik en ons zoontje van 3. Ze kon ons erg op ons gemak stellen en gaf veel nuttige informatie.

Goed advies & service aan huis

Goed advies & service aan huis

Heel relax en vriendelijk.

Relax en vriendelijk.

Perfect en Duidelijk met goeie service

Wij als gezin zijn tevreden en erg blij met de manier zoals het ging. Vriendelijke en Duidelijk Voor iedereen aan te raden.

Heel goed

Goede uitleg . Ook vragen worden netjes en onderbouwd beantwoord. Heel tevreden. Goed op tijd ook

Erg slecht

Heb de medicijnen voor Malaria maar gedeeltelijk ontvangen.

Professioneel en vriendelijk.

Hele aardige mevrouw. Heeft de tijd genomen om alle belangrijke informatie met ons te delen. Zeer professioneel

Vlot

Vlotte afhandeling maar relaxte arts, erg prettig. En zeer veel informatie over dengue vaccinatie die ik nog ergens was tegengekomen

Professioneel

Correcte en op afgesproken tijd het consult gekregen. Ruim voldoende info over het vaccin en bijwerkingen...Schone omgeving en.... makkelijk bereikbaar met makkelijk en gratis parkeren.

Afspraken zelf soepel, communicatie kan beter

De afspraken verliepen prima op tijd en snel. Wel jammer dat voor gordelroosvaccinatie geen thuisvaccinatie mogelijk is. En de afspraakherinneringbkwam de tweede keer erg laat. Telefonisch waren jullie heel moeilijk bereikbaar. En toen ik ooit een email kreeg waarin een link niet werkte, en daarover een mailtje terug stuurde heb ik nooit meer wat gehoord.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp