Ervaren en bekwame man die de tijd nam en goed uitleg gaf.

Goede communicatie en dienstverlening

Op basis van de door mij aangeleverde informatie kreeg ik zowel per mail als van de arts goede adviezen. Ook de communicatie over de afspraak en locatie was uitstekend.

Op tijd en vlug geholpen

Met een toelichting zijn wij keurig op tijd en vriendelijk geholpen.

Heldere toelichting, afspraak verliep prima

Een prima voorbereiding op de reis

Zeer positief

De zeer vriendelijke en kundige mevrouw van thuisvaccinatie was goed op tijd, heeft alles heel goed met me doorgenomen en uitgelegd, belangrijke dingen even voor me opgeschreven en de zowel de vaccinaties als de gehele afspraak verliep erg vlotjes.

Afspraak snel kunnen plannen, ideaal zo thuis aan de keukentafel!

Wij waren zelf nogal laat om een afspraak te plannen gezien onze reis, dus op korte termijn kunnen doen en heel fijn thuis aan de keukentafel, binnen tien minuten was het gereed.

Goed geregeld.

Duidelijke instructies.

Goede dienstverlening en advies

Het aanvragen van het vaccinatie-advies, het maken van een afspraak verliep snel en was makkelijk te doen. Het bezoek van de arts ging ook goed. Het zetten van de vaccinaties en daarna voldoende tijd om de reis te bespreken en kregen we nog goed advies. Ook meteen vervolgafspraak gemaakt.

Fijn in de eigen omgeving

Correcte behandeling Was alleen niet vermeld dat ik een prik kreeg voor buik***** (of niet gehoord) dacht de hepatitis A te krijgen. Na telefonisch gesprek is mij het nu duidelijk

Gemakkelijker kan haast niet!

Ik was te laat voor een vaccinatie. Nadat ik een formulier had ingevuld kwamen zij gelijk met wat data en zijn ze op kantoor langsgekomen.

Tevreden

Zeer tevreden ook qua uitleg

Praktisch en goed

Duidelijke uitleg van benodigde vaccinaties en ook goede adviezen in combinatie met gebruikte medicijnen.

Deskundig advies door vriendelijke arts

Super fijn dat ik i.v.m. een laat-minute studiereis snel terecht kon. Deskundig advies gekregen van een hele vriendelijke arts.

Totale ontzorging!

In de letterlijke en figuurlijke zinvan de reviewtitel, een ware aanrader!

Super service!

Hele aardige arts thuis gehad. Goede voorlichting gehad over de reis. Stelde de kinderen op hun gemak voor de vaccinatie en was heel duidelijk in alles. Meer dan tevreden!

Fijne, geduldige arts

Wij hebben met ons gezin vaccinaties gekregen van een arts thuis. Omdat onze dochter veel angst heeft voor het krijgen hiervan, hadden wij dit van te voren bij de aanmelding gemeld. Die betreffende arts heeft heel veel rust en geduld uitgestraald, waardoor het na een tijdje toch lukte om te vaccineren. Verder hebben wij een erg goede uitleg gekregen over alles.

Prima voorlichting, prettig gesprek, professionele aanpak

Prima voorlichting, prettig gesprek , professionele begeleiding

Een prettige kundige dokter

De arts gaf goeie adviezen en had ook veel praktische tips

Integrale deskundige verzorging op korte termijn. Uitstekend.

Met spoed advies en vaccinatie nodig ivm buitenlandse reis. Op korte termijn gepland, geleverd, inclusief recept en aanvullende medicijnen voor ter plekke

excellent service

The doctor explained everything very clearly and spoke a very good English (I don't speak Dutch yet). All the requested vaccinations were provided and the doctor took care of booking the appointment for the second dose (that was required for some of the vaccines).

• Would you recommend us? Yes

Makkelijk een afspraak te maken. Wij hebben de thuisservice gedaan. Samen een afspraak plannen, snel en niet te vergeten ook de het zetten van de vaccinaties ging soepel door de medewerker.

Zeer snelle en deskundige vaccinatiestroom.

Geweldig!

Gevaar voor de volksgezondheid

Deze club is een gevaar voor de volksgezondheid. Ze zouden mij thuis vaccineren, maar komen zonder bericht niet opdagen. Het is dat ik mijn reis verzet had, maar anders was ik nu te laat geweest om gevaccineerd op reis te gaan. Waardeloos en gevaarlijk.

Snel afspraak kunnen maken op locatie dichtbij huis

Prettige ontvangst en goed advies

Snelle en professionele service!

We waren een beetje laat met vaccinaties regelen voor de vakantie. We konden nergens meer bij de GGD of prikdienst terecht. Gelukkig was er bij thuisvaccinatie nog voldoende ruimte. Je betaalt een paar tientjes meer maar het voordeel is dat je er niet voor uit de deur hoeft.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp