Duidelijk verhaal, goede uitleg…fijn thuis

Er werd de thuis genomen , rustig uiteleg voor jong en oud

Erg tevreden

Ik ben heel tevreden over de thuisvaccinatie. Ik kan het iedereen aanraden die vaccinaties moet nemen voor zijn vakantie.

Heel rustig persoon

Het ging heel soepeltjes

Heel goed geregeld!

De arts die thuis kwam vaccineren was ter zake kundig en praktisch ingesteld. Heel fijn om iemand te hebben die dat goed en efficiënt kan!

Fijne rustige arts. Goede uitleg

Duidelijk, professioneel en vriendelijk.

We zijn met ons gezin (mijn man, zoon en ik) bij Thuisvaccinatie geweest voor reisvaccinaties naar Thailand. Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd, en we zijn geholpen door een zeer vriendelijke en kundige vrouw. Een prettige ervaring van begin tot eind – absoluut aan te raden!

Zo fijn iemand aan huis. Die alles netjes in orde maakt.

Snel en kundig

Binnen 10 minuten weer buiten. Prettige service.

Vriendelijk en kundig En op tijd … Blij mee

Prima geregeld

Beetje shabby entree. Verder alles prima

Prima geregeld

Uitvoerige info gehad.

Prima geholpen door aanwezige arts.

Prima en eenvoudig geregeld.

Duidelijk en persoonlijk

Een erg fijn gesprek gehad. Er werd duidelijk uitgelegd welke vaccinaties helpen tegen welke kenmerken.

Snel en ervaren medewerkers

Fijne hulp

Heb een gemaakt en de vragenlijst jngevuld. Daar kwam nog een follow up op en een uitgebreide mailwisseling om zeker te weten dat ik de juiste beslissingen nam. De prik zelf ook prima geregeld. Heel aardig geholpen en goed geregeld allemaal. Zeker een aanrader

Alkes goed geregeld en zeer vriendelijke dokter met spreekuur op tijd

Goed georganiseerd

Duidelijke communicatie en korte tijdsloten. Goede voorlichting

Alles goed geregeld!

Goede communicatie en uitleg. Heb redelijk snel een afspraak kunnen plannen. Tijdstip werd gewijzigd door thuisvaccinatie, maar hierover ook een goede telefonische communicatie.

Fijn in eigen omgeving vaccinaties te krijgen. Prijs-kwaliteit prima!

-vriendelijke arts -efficient- -goed geinformeerd

Super makkelijk en snel je vaccinaties voor op reis

Het is eenvoudig om een advies in te winnen en de vaccinatie te plannen met Thuisvaccinatie.nl. Wij reizen deze zomer naar Thailand en hebben de vaccinaties geregeld via Thuisvaccinatie.nl. Nu zijn we als gezin in een keer goed voorbereid voor de reis met ieder gezinslid een persoonlijk advies.

Heel goed geholpen

De arts was heel vriendelijke en behulpzaam en dacht goed mee over de vaccinaties en alle andere informatie die ik nodig heb voor mijn reis.

Perfecte service

Helemaal tevreden, wat mij betreft zie ik geen verbeterpunten!

Goede uitleg en snelle service

Professionele benadering, handig dat het thuis kon.

Op de afgesproken tijd kwam de arts. Hijgaf goede adviezen, ook in verband met mijn medicijngebruik. Super handig dat ditcgewoon thuis kon.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp