Na lastig voortraject uiteindelijk juiste vaccinatie gekregen met goede uitleg.

Lastig voortraject. Onduidelijkheden. Aanvullende formulieren gevraagd die volgens mij geen betrekking hadden op gevraagde vaccinatie. Uiteindelijk kwam het (pas) na telefonisch contact goed. Vaccinatie kon bij ons in de buurt. Duidelijke uitleg op een rustige wijze met goede adviezen.

Duidelijke uitleg

goede, snelle service

Goede ervaring, duidelijke uitleg door arts, voldoene afspraak mogelijkheden en locaties

Prima uitleg - op tijd en professioneel

Bijzonder vriendelijke arts

De arts die vaccineerde was bijzonder vriendelijk en dan rustig de tijd.

Duidelijke informatie

De afspraak was snel gemaakt. Zowel voor als na de vaccinatie wordt er duidelijk gecommuniceerd. Vooraf ontvang je per mail het vaccinatie advies en de kosten obv de ingevulde vragenlijst. Het vaccineren (was in locatie Ridderkerk) verliep ook vlot en efficiënt.

Perfect, heel rustig zijn alle mogelijke problemen heel duidelijk uitgelegd!

Perfect, heel rustig zijn alle mogelijke problemen heel duidelijk uitgelegd! Prikken geven was ook uiterst relext.

Fijne en betrokken dienstverlener en duidelijke uitleg

prima geholpen

Ik werd mooi op tijd geholpen en ben verder goed ingelicht over de vaccinaties

Zeer professioneel en kundig

Eenvoudig te bereiken want dichtbij

Zeer goed en snel

Alles zeer snel en deskundig geregeld

your system sucks

It repeatedly refuses to take my BSN, then it refuses to take my phone number and makes it maximally difficult to be one of your clients. That said, the staff I deal with is always nice, it's only the computer interface.

Onhandig met betrekking tot kosten structuur

4 keer consult rekenen voor hele gezin, dreigen met annuleren afspraak als formulier niet wordt ingevuld. Factuur wordt automatisch doorgestuurd naar verzekeraar, terwijl ik zelf moet betalen en aangegeven heb dat ik dat niet wil. Uit nood hier geweest, nooit meer. Behandelende arts was wel fijn.

Makkelijk en goed

Snel geregeld, vriendelijk en ervaren medewerker op locatie met extra tips en advies voor de reis.

Helemaal top

Naar de huisartsenpost dichtbij mijn huis. Goed advies gekregen over alles en meteen alle vaccinaties ontvangen. Erg tevreden mee!

Zeer goed geholpen

Vriendelijk ontvangen en kreeg fijne informatie

Vlot en goed geregeld

De afspraak maken was goed te doen. Op de dag van de vaccinatie bleek alles goed geregeld.

Zowel vooraf als tijdens de vaccinatie goed geholpen met onze vragen.

We gaan voor het eerst naar het verre oosten en hadden nogal wat vragen over welke vaccinaties nodig en aan te bevelen waren. Alle vragen zijn duidelijk en vriendelijk vooraf beantwoord en tijdens de vaccinatie is nog meer achtergrond informatie gegeven in een zeer ontspannen sfeer. Top

Keurige uitleg en ook voor tijdens de reis

Keurig nette uitleg over de vaccinaties en ook voor tijdens de reis

Positief

Goede informatie.

Goede uitleg

Snelle service en zeer vriendelijk

Heel prettige dame, nam alle tijd voor onze zoon die het heel spannend vond. Ook goede aanvullende uitkeg en meedenken inzake overige medicatie

Super en heel fijn dat jullie zo flexibel en meedenkend zijn!

Makkelijk geregeld en professionele medewerker aan huis

Goed geinformeerd tijdens het prikken en de afhandeling daarvan.

Zeer professioneel!

Opaallaan 1212