Top proces en arts

Goed advies gekregen, klantenservice ook erg vriendelijk en snel, priklocatie was dichtbij en daar ook weer goed advies gehad.

Zeer speciaal

Ik ben blij met de zeer correcte gang van zaken bij deze organisatie. Zeer goed contact en uitstekende uitleg over de vaccinaties en ook nog over de eventuele risico's op besmettingen in het land van bestemming.

Erg makkelijk dat je de deur niet uit hoeft!

Goede uitleg.

Makkelijk en vriendelijk

Vriendelijke dokter, en de prikjes zelf waren zo klaar

Goed advies, prima service

Arts belde voorafgaand aan huisbezoek het tijdstip door. Prima reisadvies.

Top geregeld

Heel gemakkelijk en vriendelijk

De thuis-arts heeft alle tijd voor ons genomen. Hij legde alles zorgvuldig uit en was erg vriendelijk.. we zijn volledig geinformeerd en vakkundig en pijnloos geprikt. Het was prima zo!

Rekening houden met....

Ik kreeg een rabiës vaccinatie. Bij de voorbereiding had ik aangegeven dat ik allergisch ben voor bepaalde antibiotica. En daar is heel goed rekening mee gehouden. Ik krijg de juiste vaccinatie!

Krijg hier niet het gevoel dat je voor een vaccinatie komt. Het is een hartelijk welkom en je krijgt een gezellig voor gesprek voordat je de vaccinatie krijgt en wordt na de vaccinatie niet direct de deur uit gejaagd. Kom zeker terug mocht ik nog andere vaccinaties nodig hebben.

Fijn, rustig, duidelijk

Goede uitleg en extra informatie verkregen. Prettig dat de afspraak snel kon worden gemaakt.

Stipt en goede reisinfo

Goede voorlichting en flexibel

Zowel voor als tijdens de afspraak werd duidelijk gecommuniceerd wat de mogelijkheden waren. Ook de beschikbare tijden waren perfect.

Allemaal duidelijk uitgelegd

Heel tevreden!

Heel handig en snel

Duidelijke en veilige communicatie. Goede voorlichting. Vriendelijke arts die aan huis kwam.

Zeer prettig en efficiënt

Voor 2e gordelroorprik geweest. Arts was zeer vriendelijk en efficiënt. We hoefden bijna niet te wachten

Prima! Goede voorlichting en uitleg

fijn dat afspraak op korte termijn gemaakt kon worden en ook in het weekend op locatie mogelijk waardoor kosten lager zijn Vriendelijke arts goede uitleg en voorlichting gekregen

Fijne hulp.

Afspraak in avond mogelijk op korte termijn. Makkelijk te vinden. Fijn geholpen, alles is bespreekbaar.

Werd voor en tijdens vaccinatie goed geïnformeerd. Nam de tijd. Zeer tevreden

Heel fijn!

Hele lieve vrouw die er werkt!!

Zeker aan te raden, positief!

De keuze gemaakt voor thuisvaccinatie omdat er via de huisarts en reisprik geen plek was in de komende maanden. Persoonlijk vind ik de kosten voor het thuisbezoek aardig hoog (€50 per afspraak in de avond), zeker omdat er herhaalprikken nodig zijn. Maar de arts was zeer kundig en vriendelijk. We hebben al onze vragen nog kunnen stellen en daarna gevaccineerd. Dus al met al zou ik het zeker aanraden!

Niks op aan te merken

Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, precies wat ik zocht.

Goed advies

Heldere uitleg, geen poespas

Na lastig voortraject uiteindelijk juiste vaccinatie gekregen met goede uitleg.

Lastig voortraject. Onduidelijkheden. Aanvullende formulieren gevraagd die volgens mij geen betrekking hadden op gevraagde vaccinatie. Uiteindelijk kwam het (pas) na telefonisch contact goed. Vaccinatie kon bij ons in de buurt. Duidelijke uitleg op een rustige wijze met goede adviezen.

Duidelijke uitleg

Opaallaan 1212