makkelijk, vriendelijk en ervaren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn dat iemand aan huis komt voor de vaccinaties. Vriendelijke arts heeft vrijwel pijnloos twee injecties gegeven en duidelijke informatie over de verdere risico´s . Alle risicogebieden ook laten zien op de I pad. Jammer dat hij me niet kon inlichten over het verschil tussen Deet en het natuurlijke product tegen muggen etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles liep perfect, super aardige en kundige arts Bob.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect geregeld. Goede voorlichting.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou nooit meer anders willen, heerlijk thuis in je eigen omgeving. De artsen zijn altijd vriendelijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Deskundig en prettig dat het thuis is. Zou het prettiger vinden als jullie het afval mee zouden nemen. Niet prettig dat ik 4 uur thuis moest blijven en niet kan kiezen uit blok van 1 of 2 uur ondanks dat ik jullie hier telefonisch wel over gevraagd had. Dat zorgt ervoor dat ik de volgende keer zeer waarschijnlijk voor de GGD zal moeten kiezen omdat ik daar een tijdstip uit kan kiezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, duidelijke uitleg en goede behandeling. Het enige wat ik minder vind is dat de tijdsvakken waarin de arts komt erg ruim zijn en je geen idee hebt wanneer je de arts ongeveer kunt verwachten. Misschien een idee om de patient vooraf een sms/e-mail te sturen met hoe laat deze ongeveer is ingepland op de dag zelf? Verder niets aan te merken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind de site en de wijze om tot een afspraak te komen wel een drempel. Daarnaast vond ik de arts zeer deskundig Groet, Rolf Rosenmöller

top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De afspraak is vlot en zorgvuldig uitgevoerd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, duidelijk, accuraat, op tijd, meedenkend, vlot. Kortom Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel geregeld, duidelijke uitleg over gele koorts vaccinatie en de malaria noodmedicatie die naar ons is opgestuurd. Enige minpunt is het tijdsblok van 9 tot 13 uur. Waarom niet een sms’je een half uur voor het vermoedelijke tijdstip van aankomst?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen is het goed gelopen met de vaccinaties, ik had wel wat moeite met de website. In eerste instantie wilde ik kijken welke tijden beschikbaar waren, maar daar liep de website op vast. Daarna klopte 1 van de achternamen niet en die kon ik niet zelf corrigeren, want dat veranderde elke keer weer terug. De hulp aan de telefoon was goed en de vaccinatie zelf ging ook prima en het was fijn dat ik van te voren even gebeld werd door de arts hoe laat hij er zou zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima service, binnen 5 minuten vaccinatie binnen! Alleen niet veel informatie gekregen wanneer er niet naar gevraagd werd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond een hele goede service. Fijn dat ze bij mij thuis langs kwamen. Dankjewel

Deskundig klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorgelicht en gevaccineerd Tijdsbestek van 4 uur voor afspraak te lang.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima uitleg. Op alle vragen werd antwoord gegeven. Er is kennis en kunde over acties die nodig zijn. Bovendien is vaccinatie eenvoudig aan te vragen en de service is erg goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was netjes volgens afspraak. Ruime informatie Ruimte voor vragen Getuige van deskundig heid Absoluut een aanrader!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp