5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Relaxte sfeer. Goede uitleg. Persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en ruimte voor vragen stellen. Vaccinaties zetten ging soepel, al met al goed tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind het ideaal dat het gewoon thuis gedaan kan worden op een moment dat het jou uitkomt. Het was een hele vriendelijke dokter die goed uitleg gaf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super! Arts was op tijd, duidelijke uitleg, snel geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ideaal dat je thuis kunt blijven voor een vaccinatie. De deskundige wist ook goed in te schatten in welke mate ik nog geinformeerd moest worden. Met 5 minuten was hij weer weg en was ik geinformeerd en gevaccineerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden het een goede ervaring,en de jongen was ook heel vriendelijk en betrouwbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle adequate afhandeling en van goede informatie voorzien

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb het als heel prettig ervaren, vriendelijke arts, had alle tijd. Deed ook goede uitleg op onze vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

handig en fijn dat dit thuis kan door een ervaren persoon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service, blij dat wij snel prikjes konden krijgen, en zelfs in het weekeinde. Voor andere vaccinaties maken wij weer een afspraak bij thuisvaccinatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaring met Thuisvaccinatie. Vraag me wel af waarom de huid niet is ontsmet met alcohol VOOR de prik...? Verder erg tevreden en een vriendelijke medewerker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke arts die alles goed uitgelegd heeft. Enig nadeel was dat wij als laatste ingepland stonden en de arts pas 21.45 uur arriveerde

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke vrouw en goede info.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect, gemakkelijk, snel maar ook vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige, aardige, kundige en zeer klantvriendelijke arts!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke voorlichting en goed geprikt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vakkundig advies en serieuze . Helaas stond op de site niet dat hepatitis b niet in een keer behandeld kun worden maar in een sessie van drie prikken met tussen pauzes van min.drie weken .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede ervaring, hele aardige dokter die goed ook met kinderen kan omgaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig en heel confortabel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles goed, behalve de tijd. Meer indicatie geven op de dag zelf hoe laat hij/zij zou komen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beide keren een prima ervaring met duidelijke uitleg over de vactinatie en waar je nog meer op moet letten tijdens je vakantie. Prettig dat het thuis kan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze was prima tussen de aangegeven tijden aanwezig. Het was prettig een prettig gesprek. Echter bij het tekenen zal ik nog puntjes die ik nog niet gehoord had. En ik had misschien wel verwacht dat er iets meer uitleg zou zijn over het zika virus. En ik was geschrokken dat we een noodbehandeling voor malaria meekrijgen. Dat ging even snel. Ze ging het via de contacten met een apotheek die jullie kennen doorgeven. Echter vroeg ik me later wel af of ik het ook gewoon met mijn eigen apotheek kon regelen. Maar alles bij al prima hoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Achteraf ben ik heel tevreden, tot nu toe, want ik moet nog 2 keer vaccinatie kregen. Verloop was soepel en naar tevredenheid. Jammer dat wachtijd in een blok van 4 uur zit.

makkelijk, vriendelijk en ervaren

Opaallaan 1212