5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super makkelijk online afspraak te maken. Zelf tijdsblok kiezen en zeer vriendelijke artsen/verpleegkundige

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tweede keer dat ik geprikt ben door thuisvaccinatie.nl. Voor mij als persoon die bang is voor naalden echt een uitkomst! Veilig thuis en super fijn dat het in het weekend kan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg handig dat ze thuis komen en aardige en behulpzame werknemers

2 sterren: slechter dan verwacht

Ervaring met arts die kwam was prima (zeker een 9) helaas was ons telefonisch verzoek om ook vaccinatie voor gele koorts te regelen niet doorgekomen. Daardoor nu weer een nieuwe afspraak moeten maken in januari.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne behandelaar, super positieve ervaring! Ik ben normaal heel bang voor prikken en val snel flauw maar ging nu helemaal goed doordat de man heel rustig bleef en heel snel prikte.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring, dokter was vroeg aanwezig en de spuiten waren zo gezet. Prima uitleg gekregen van de betreffende man.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke medewerker. Ook erg behulpzaam en zorgzaam toen ik niet helemaal lekker werd na de vaccinaties. Ze ging ook snel te werk en was duidelijk met het verstrekken van informatie over mijn reis.

Zeer professioneel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hele fijne service dat je thuis gevaccineerd wordt. Goede persoonlijke informatie en aandacht. Jammer dat de tijdsvakken groot zijn. Een tijdsvak van 2 uur zo prettiger zijn.🤗

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige manier om een afspraak in te plannen. Zeer goede medewerkster die thuis de vaccinatie kwam doen. Goede uitleg aanvullend op de brochure over ons vakantieland waar we heen gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting. Arts was er binnen het afgesproken tijdklok.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg waar we op moeten letten als we op reis gaan en onderweg in Zuid-Afrika.

was prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel aardig, heel snel, handig, snel een afspraak...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk en snel afspraak maken. De arts is deskundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima informatie en meteen actie hierop.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn dat dit thuis kan. Alleen het wachten is iets minder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettig dat er thuis gevaccineerd kan worden, maar voor onze gezamenlijke afspraak voor 4 personen 4x consult betalen vind ik wel heel erg prijzig !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als zeer prettig ervaren hele goede uitleg perfect geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nicolette was heel geduldig met minn dochter die erg bang voor prikken us. Daarbij gaf ze goed uitleg over wat de vaccinatie inhield.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ging allemaal prima en vragen werden snel en volgens mij kundig beantwoord.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp