In een woord PRIMA !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke dame die goede en nuttige informatie gaf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind uw service heel erg handig, omdat u thuis komt. Ik kon snel een afspraak regelen om de vaccinaties toegediend te krijgen. De arts die langs kwam, is vriendelijk, betrokken en heeft goede tips.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer aardige rustige man Die ons goed op de hoogte bracht en prettig vaccineerder

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld, goede voorlichting en advies gekregen. Kundige dokter!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring is erg positief. Goede uitleg en tips Controle inentingen uit het verleden maakte dat een inenting voor ons nog niet van toepassing was. de afgesproken tijd werd keurig nagekomen

Prima!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige, snelle service en goede bereikbaarheid via mail. Met duidelijke adviezen en ruime keuze uit datums en tijden. Ervaren dokteren die specifiek over het land zelf ook nog extra informatie vertellen met betrekking tot vaccins en/of bijv. Andere preventieve maatregelen tegen ziekten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle afspraak en zeer prettig darde vaccinatie thuis geschiedt. Enige minpuntje was dat itt tot wat mij verteld werd, de rekening niet rechtstreeks gedeclareerd werd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede voorlichting en uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

fijn dat het thuis kan. Beter voor stress van dochter aangezien ze bang is voor vaccinaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is naar wens en spoel gegaan. Ook de wijziging van de afspraak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het gemak en een goede voorlichting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke arts. Goede uitleg. Fijn dat het op zondag kon. Goed, snel en vakkundig geprikt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en snel geholpen bij een telefonische vraag. Thuis door arts vriendelijk geholpen en goed voorgelicht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn om dit thuis te kunnen doen zo. Vriendelijke arts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het super fijn dat je gewoon thuis kunt blijven. Vriendelijk personeel ik zeg top en doen.

Duidelijke uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was heel fijn dat er iemand thuis kwam. Ook een hele vriendelijke arts. De prikken werden snel en goed gegeven. De volgende keer zouden wij vaccinaties zeker weer laten zetten door thuisvaccinatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bereikbaar voor al je vragen en nette snelle service aan huis, heel handig.

helemaal prima

Opaallaan 1212