2 sterren: slechter dan verwacht

Arts kwam tijdig binnen, maar erg onprofessioneel. Begon gelijk met jas nog aan, en had vaccinaties in simpel canvas tasje gepropt. Ging erg rommelig te werk. Eén vaccinatie viel vervolgens kapot op de grond. Op de vraag of het giftig was voor katten had ze geen idee. Bij het prikken ook geen ontluchting gedaan (weet niet zeker of dit noodzakelijk is bij dergelijke vaccinaties). Vervolgens bij het vertrek heeft zij alle doosjes, rommel en restmateriaal (uiteraard geen naalden) zo op tafel laten liggen, in plaats van even te vragen of alles goed was dat zij dit achterliet. Mijn eerste ervaring (2016) met Thuisvaccinaties was erg prettig, maar deze ervaring vond ik dusdanig slecht, dat ik een volgende keer naar de huisarts ga en geen gebruik meer maak van jullie diensten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De consulente was zeer (klant)vriendelijk, netjes op tijd en informeerde me goed over enkele optionele vaccinaties. Ik vind het concept van vaccinaties aan huis een goed alternatief voor een bezoek aan de GGD.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg behulpzaam, extra tips gekregen, vroeg in de avond.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend fijn dat er zoveel en snel beschikbaarheid is van de artsen/verpleegkundigen. Had bij de GGD veel moeite en datum te vinden vanwege mijn eigen drukke planning en dat je bij hen ver van tevoren moet zijn. Hier kon ik op vrijdag al boeken voor de zondag erna! Vriendelijke artsen en goede informatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg behulpzaam, kon al mijn vragen kwijt

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima duidelijk makkelijk voor andere keer aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

super dat ze thuis kwamen en goed mee dachten over inentingen van onze dochter 7 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en handig, ik ben enthousiast! Een verbeterpunt zou zijn om een tijdsindicatie te geven op de dag zelf die iets nauwer komt dan de vier uur die er nu staat. Dat zou ik persoonlijk fijn vinden, omdat ik dan weet wanneer ik bijvoorbeeld boodschappen kan doen, al snap ik dat het complicaties met zich mee brengt. Fijne dienst en ik kom desondanks zeker terug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Zou het iedereen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk, snel, duidelijk en deskundig advies. Nooit meer gedoe bij bv een ggd als je ook gewoon thuis geprikt kan worden voor hetzelfde geld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correct en zakelijk wat betreft de voorlichting. Er wordt niks aangepraat. Dik tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ervaring, verliep soepel en erg duidelijke uitleg!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel info, goede service op elk gewenst adres!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg en goede injectie. De dame deed extra moeite om de pillen optijd bij ons te krijgen! En dat is gelukt.👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk, professioneel en informatief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, ter zake, mooi op tijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld, snel en vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn om dit thuis te kunnen doen, een vriendelijke medewerkster, goed uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afspraak was keurig op tijd, goede informatie. Bevestiging van de afspraak ook helemaal prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk gaat niet en ter zake kundig!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp