4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes op tijd, neemt de tijd, legt goed uit.. Top dus!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en professionele service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima uitleg over inenting en vervolg en hoe te handelen in het land waar we heengaan als je iets eet waar je last van krijgt. iets wat stopt of een antibiotica kuur, over water uit de kraan,kortom uitstekend. Jan Verheul.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke uitleg. Was/is een aardig persoon die de inentingen kwam geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professionele afhandeling en behandeling. Goede uitleg over vervolg en bijwerkingen. Compliment aan de medewerker!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect! Deskundig en prima voorlichting!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring gehad met thuisvacvinatie!

top inlichtingen gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker praktisch bij je thuis. Goed advies over de entingen en hygiëne in betreffend land.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele aardige mevrouw over de vloer gehad die ons van een top service heeft voorzien. Werden op ons gemak gesteld met het nemen van de prik en werden erna goed geïnstrueerd over eventuele ziektes die we met onze reis zouden kunnen tegenkomen en wat dan te doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg blij met de service die jullie bieden om aan huis te vaccineren! Website werkt makkelijk en ik kon op heel erg korte termijn meteen een afspraak maken. Zelfs avonden en weekenden zijn te boeken bij jullie wat het voor mensen met een kantoorbaan ook toegankelijk maakt. Dit echt in tegenstelling tot GGD’s of andere zorginstellingen welke al ver van te voren volgeboekt zijn. Ik beveel jullie zeker aan aan vrienden/collega’s/familie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige arts, vakkundig en snel

Prima service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima arts die alles rustig uitlegde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben het heel prettig ervaring zeer goede en duidelijke uitleg. Het was ook lekker dat het thuis kon gebeuren een rijke ervaring.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is fijn dat het oplokatie kan En goede uitleg terplaatse

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustige ervaren arts. Liet ook merken dat je nooit 100% zekerheid hebt over welke infecties je kunt oplopen cq vermijden. Gaf daarbij goede uitleg over preventie en eventuele symptomen

Top. Snel, duidelijk geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Telefonisch bereik erg slecht. De vaccinatie thuis is top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en gemakkelijk. Vriendelijke service.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp