3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed. Service zou kunnen verbeteren door een korter tijdsinterval te geven wanneer thuisvaccinatie komt (nu is dat 4 uur, op z'n minst kunnen ze even een smsje sturen wat de verwachte tijd is). Verder zou het netjes zijn als de troep opgeruimd wordt. De naalden nemen ze mee maar alle verpakkingen laten ze op tafel liggen. Dit kunnen ze zelf ook even in de prullenbak gooien of in een tasje stoppen en meenemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

super goed advies en ik had mijn vragen kunnen stellen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere communicatie na aanmelding. Helaas alleen dag en een 4 uurs tijdsblok wanneer arts langskomt, welke op de dag van aankomst niet verkleint/of vooraf aangekondigd wordt. Voorlichting van de arts is dik in orde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service met duidelijke voorlichting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Arts was niet echt spraakzaam en heeft niets uitgelegd. Het is dat ik al eerder deze prik heb gehad, dat ik verder geen informatie nodig had.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige klantvriendelijke manier om zorg te verlenen op het moment dat het uitkomt. Kan menig zorgversttekker van leren. Super comcept!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ging zoals verwacht en eigenlijk nog beter. Aardige artsen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op tijd, duidelijk en compleet. Alles klopt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes, snel en vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wat een gemak om de deur niet uit te hoeven voor de vaccinatie... Super! Uitleg was ook prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima informatie, aardige arts.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lekker makkelijk je kan gewoon thuis blijven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundige en aardige dame die naast de injectie ook een toelichting gaf over het gebied waar ik naar toe ga. Heel erg tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima ! echt een uitvinding!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het zou fijn zijn als er een indicatie van de tijdstip kan gegeven worden. Onze afspraak is 2 keer verzet door jullie planning. Niet fijn! Een keer kan gebeuren maar niet 2. Prettig dat het aan huis is en ook in het weekend!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig en zeer snel geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles heel makkelijk geregeld. Informatie verstrekking was perfect. Aanvullende medicatie (malaria pil) werd ook voor me besteld. Vriendelijke arts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beschaafde en kundige medewerker. Gaat zorgvuldig te werk en neemt de tijd. Geeft goed advies en is beslist in zijn oordeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn thuis, proffesioneel advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verschillende instanties gebeld, maar jullie waren de enige die op korte termijn een afspraak konden maken voor (thuis)vaccinatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Waren keurig op tijd. De arts was goed deinformeerd en had ook nog aanvullende informatie over de bestemming en de voorzorgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

supper netjes geholpen en goed en duidelijkuitgelegd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie service maar een nogal gehaaste vaccinatie arts.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp