2 sterren: slechter dan verwacht

3x probeerde jullie de afspraak te veranderen, waarbij ik met antwoord op jullie verandering ook 2x 10 tot 15 minuten in de wacht moest. Misschien een goed idee om dit per email te doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op korte termijn een afspraak kunnen plannen. Achteraf nog makkelijk een persoon toe kunnen voegen. Arts was heel vriendelijk, nam alle tijd ondanks drukte. Gaf goede informatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service aan huis. Met goed advies en adequate behandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraak op tijd, prima uitleg, snelle afhandeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kundig snel relaxed en goede info. Thuis veel prettiger dan op ggd lokatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geprikt thuis maar vindt het heel vervelend dat er geen vaste tijd kan worden afgesproken. Tussen 12 en 16 uur is best lang wachten. Of een uur vantevoren bellen dat men eraan komt.

Zo ideaal dit!

Duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring was prima, goede adviezen, prettige omgangsvormen. Jammer was dat mijn adres moeilijk te vinden was. Ik heb om extra info te geven 's middags geprobeerd uw algemeen nummer te bellen, het was echter te druk, ik moest lamger dan 10 min. Wachten en heb opgehangen. Uw collega suggereerde dat ik het bij opmerkingen had kunnen vermelden. Mogelijk een tip voor u om het als optie te vermelden op uw aanvraagformulier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat het aan huis kan, nu zat ik aan het begin van de route dus hoefde niet heel lang te wachten. Goed deskundig advies

goede voorlichting. Duidelijke keuzes

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijke uitleg. keurige en snelle afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Binnen de afgesproken tijd. Keurige behandeling. Nette, vriendelijke mevrouw. Fijne uitleg. Mochten nog van allerlei vragen stellen. Kortom; geweldige device.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een aardige jongeman (dokter) die niet zomaar iets deed. Eerst werden alle gegevens gecheckt en daarna gaf hij tekst en uitleg over welke vaccinaties nodig zijn voor welke landen. Ook werden er praktische tips gegevens. Samenvattend: TOP. Ook complimenten aan Pamela van het team thuisvaccinatie. Zij zorgde ervoor dat de problemen bij het inloggen vlot opgelost werden. Ik zal thuisvaccinatie zeker aanraden bij familie en vrienden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig volgens de gemaakte afspraken. Snel en efficient.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buitengewoon prettig en rustig!

Zeer ervaren medewerkster. Geeft goede relevante informatie. Zeer tevreden 👍🏻

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Praktisch, maar het ging heel gehaast.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Thuisvaccinatie is in één woord: ideaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Degene die ons kwam vaccineren vond ik erg stug overkomen. Mocht wat mij betreft wel wat vriendelijker. Het was nu heel zakelijk. Voor de rest wel te vreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring, aardige vrouw

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg en prettig contact

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer snel en accuraat geholpen, maar met weinig woorden toelichting, vooral wat betreft tips ter voorkoming van ziekten; die had ik wel verwacht.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp