4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende uitleg en op al mijn vragen werd ook direct vlot en correct gereageerd. Ben zeer tevreden en we doen dit indien natuurlijk nodig, vaker bij thuisvaccinatie. Ga zo door met deze serviceverlening. Klasse!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lekker snel en makkelijk.

Service en uitleg uitstekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en accuraat en een goede toelichting

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, professioneel en op zondag :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ideale service. Op een zondag bij mij thuis een arts ontvangen om m’n vaccinaties te doen. Alles is goed afgehandeld en ben daarnaast goed ingelicht over eventuele gevaren tijdens mijn reis. Zou deze service zeker anderen aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super vriendelijk geholpen en heel goed geprikt. Heb niks gevoeld en ben absoluut geen fan van naalden. Daarnaast is het heel fijn dat er een herinnering gestuurd wordt voor het herhalen van de vaccinatie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

perfect geregeld en een goede tekst en uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en uitleg over de vaccinaties. Aardige arts

2 sterren: slechter dan verwacht

Na 8 jaar weer gebruik gegemaakt van thuisvaccinatie ondat dat de vorige keer was bevallen. Deze keer hellaas geen goede ervaring in de eerste plaats werd ik gebeld om 7 voor 9 s'avands dat ze ook het verkeerde addres was ongeveer 10 minuten rijden van ons huis . de afspraak was tussen 18.00 en 22.00 uur. Ik wou uitleggen hoe ze er moest komen . dan had ze er om ongeveer 21.00 uur kunnen zij maar dat ging niet meer lukken omdat ze al zo lang had gewerkt. Dus moest de afspraak verzet worden naar het nieuwe jaar 9 dagen later . Op die dag kwam ze op tijde ongeveer half 9 . maar kwam bij ons niet erg profesioneel over niet met het advies over de te benodige inentingen en werd niet gevraagt ons te legitimeren en de inenting zonder de na onze mening hygiëne zoals plek van inenting schoon maken met alcohol doekje en wienig uitleg over de kosten van de inentingen en toen er getekend moest worden kreeg ik lijst van mijn vrouw om te tekenen. En later van mijzelf. De hepatitis A van mijn vrouw was in 2011 gegegeven nu 8 jaar later herhaald net bescherming van 30 jaar klopt dat wel ik heb mijn twijfels. Al met al geen goede ervaring dit maal . Hopelijk volgende keer beter.

Thuis vaccineren.... ideaal

convenient

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aardige kundige arts met hele goede voorlichting en nazorg in zaken nog nader uitzoeken en er over terugbellen. Werkelijk klasse en we zaten die week in het uiterste Noorden van Oost-Friesland.

prima geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, vooral ook de signalering van de herhaal vaccinatie. Minpunt is wel het grote tijdsblok waarin de arts kan verschijnen...een sms/ mailtje voorafgaande aan huisbezoek zou heel prettig zijn! bijv indicatie van bezoektijd, 30-60 minyen van tevoren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is prima geregeld en gecommuniceerd. Het is heel fijn dat je ook 's avonds een afspraak kunt maken. De arts die de vaccinatie heeft gegeven heeft alles duidelijk uitgelegd en advies gegeven. De volgende keer maak ik zeker weer gebruik van thuisvaccinatie.

Helemaal top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service! Prettige manier van communiceren en duidelijke uitleg. Fijn dat dit thuis kan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

moment van afspraak was verschoven op uw verzoek echter niet nagekomen; na bellen alsnog geregeld. de service aan huis was verder prima

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp