Prima Davies an service

Vriendelijk en toegankelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fijn dat thuisvaccinatie op locatie kan komen. Zo heb ik geen vrij hoeven nemen van mijn werk. Ook heel fijn dat de declaratie eerst wordt ingediend bij de zorgverzekeraar. Voorschieten is dus niet nodig. Ook heb ik wat verbeterpunten: Zorg voor de juiste stempel (stempel van Merieux was niet aanwezig, daarom nu een Rabipur stempel gekregen terwijl ik Merieux heb gehad) Ik heb mij online aangemeld voor een afspraak en ook alles digitaal ingevuld. Ik heb o.a. aangegeven dat ik zowel een Rabiesvacccinatie wil als een hepatitis A vaccinatie. Maar omdat ik online geen afspraak kon maken voor een bepaalde dag (eerste rabiës vaccinatie had ik al gekregen dus moest volgens een bepaald schema), heb ik telefonisch contact opgenomen zodat ik alsnog op die dag een afspraak kon krijgen. Prima, geregeld. Maar tijdens afspraak zelf bleek dat de arts niet op de hoogte was dat ik ook een hepatitis A vaccinatie aan had gevraagd! Er is dus blijkbaar niet goed in mijn dossier gekeken. Gelukkig had de arts nog een hepatitis A vaccin in de auto liggen dus alsnog gekregen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief, kan het dan ook iedereen adviseren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima, goede uitleg, vriendelijke dame

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

erg prettig. Goede uitleg en snel gebeurd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima! goede service en voorlichting, aardige medewerkster.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Arts zou TUSSEN 18 en 22 bij mij thuis zijn en stond uiteindelijk pas om 22.00 op de stoep, dat vond ik erg laat. Voor de rest was alles goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Praktisch, snel, duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het heel fijn dat er iemand langs mijn huis kwam. Alles verliep goed en kreeg voldoende informatie. Dus ik ben heel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op tijd, goede voorlichting, vriendelijk, snel goed en makkelijk. Of het ook werkt weet ik over 4 weken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De prik was prima. Een aandachtspunt: het was nodig om een nieuwe afspraak te maken. Omdat de benodigde prikken niet meegekomen waren. Het is overigens netjes opgelost. Een dag later is de prik alsnog gezet, op een samen bepaald tijdstip.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind vaccinaties altijd een beetje eng maar gelukkig had ik een super aardig en vrolijke vrouw die mij kwam helpen. Het was heel snel gedaan, ik ben meer dan tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles ging prima alleen het tijdstip dat men kwam . Men moet de hele morgen thuis blijven ook al komt hij om 12 uur. Kan misschien iets beter dat men niet de hele morgen voor niks thuis blijft

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk en duidelijk geholpen. In overleg een besluit genomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben echt een enorme fan van thuisvaccinatie. Zeer toegankelijk, werkt netjes, vriendelijk, secuur. Letten altijd zeer goed op eventuele opmerkingen (b.v. dat je nog een allergie hebt o.i.d.), zeer snel contact en nemen de tijd voor je. Checken ook altijd de vaccinatie-historie goed na. Echt geweldig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne ervaring waarbij al onze vragen zijn beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel handig om met meerdere personen thuis af te spreken. Zeker als je fulltime werkt. 4 Uur wachten op de arts is wel een dingetje. Tip: app sturen als de arts er aan komt? Met vriendelijke groet, Letty Brugman

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is fijn om thuis gevaccineerd te worden door een aardige, deskundige arts. We kregen goede uitleg. De arts was flexibel, veranderde de strategie toen ontdekt werd dat ik per abuis de verkeerde bestemming had aangeklikt.Bleef vriendelijk. Ook makkelijk dat hij de kosten bij verzekering declareert, waardoor ons geregel bespaard bijft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en uitleg. Mooi op tijd volgens afspraak!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als prettig ervaren, genoeg informatie en tips.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp