Prima lekker thuis

Lekker thuis. Op tijd. Informatie duidelijk

Ideaal en goede uitleg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kon zelf kiezen op welke dag ze langs kwamen, en kreeg vervolgens een tijdblok van maar 21 uur waarin ze langs zouden komen, wat ook zo was, zeer professioneel en ook nog extra uitleg over waar je mee moet uitkijken over het land waar mijn reis naar toe gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en snelle uitleg en service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraak. Snel en kordate en duidelijke behandeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk, snel en fijn bij je thuis. Aardig en deskundig personeel die de tijd voor je heeft

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede uitgebreide uitleg over zaken die met besmetting/vaccinatie in verre landen (ic. India) te maken kunnen hebben

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een super vriendelijke arts kwam binnen. Legde alles duidelijk uit, gaf goed advies en stelde mij op mijn gemak. Ik ben helaas de naam van de arts vergeten, maar echt credits voor haar. Verder was het maken van een afspraak gemakkelijk, was het duidelijk welke vaccinaties ik moest hebben, en ben ik snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel geregeld, fijne tijden om een afspraak in te plannen (ook voor mensen die fulltime werken), en duidelijke, complete informatie over de vaccinaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

De afspraak was snel en duidelijk geregeld. Gemakkelijk en goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Handig dat het thuis kan, professionele art, top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede toelichting, aankomst binnen afgesproken tijdspanne, vriendelijke dokter/verpleegkundige

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het bezoek van de vaccinatiearts was helemaal prima, maar het contact center laat belangrijke steken vallen. Ik heb nu meer dan een week geleden een nieuw geel boekje besteld, zodat deze mee zou kunnen op vakantie overmorgen, maar heb deze nog steeds niet mogen ontvangen. Ik heb aan de telefoon uitgelegd dat er haast mee was en mij werd beloofd dat deze dezelfde dag nog verstuurd zou worden. Dat is blijkbaar niet gebeurd. Ik vind het vervelend niet te kunnen vertrouwen op wat er beloofd wordt, en dat er ook verder geen enkele administratie van wordt bijgehouden. Zo kon niemand me vertellen of het boekje nou wel of niet was verstuurd, en kreeg ik steeds te horen dat hij vast wel op tijd zou zijn. Erg onprofessioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg, goed voorbereid , prettig ervaren in de thuisomgeving. Aanbevelenswaardig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een geweldige service. Gewoon thuis, passend op een door jezelf gekozen tijdstip en dag. En een deskundige vriendelijke arts. In een woord super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze eerste ervaring met thuisvaccinatie en meteen een goed gevoel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede uitleg en thuis erg gemakkelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn. Snel een afspraak kunnen maken. Goeie en leuke arts die veel wist te vertellen en behulpzaam. Verbetering: tijdsframe is te lang. Stuur even een sms als de arts bijna in de buurt is.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp