4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijke uitleg, prettig geregeld en vriendelijk te woord gestaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige service en een aardige arts. We hebben bovendien allerlei tips en informatie gekregen om vervelende ziektes te voorkomen.

Erg snel en vriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies en professionele vaccinatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Arts was professioneel maar vond de hond lastig terwijl wij al de intentie hadden om haar even naar boven te doen. Tevens als tip: kinderen eerst vaccineren!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Alles eromheen was een groot drama, maar de vaccinatie zelf zetten was mega snel maar prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk, goed en duidelijk geholpen. Meer informatie gekregen dan 2 jaar terug bij de ggd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede advies gekregen en ook goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Very quick and efficient. I would have liked clearer explanation on Zika. She tried very hard to explain it but I think the information was difficult to understand. Maybe it was lost in translation!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke behandeling, snel en pijnloos

Vriendelijke en deskundige man

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel makkelijk en efficiënt.

2 sterren: slechter dan verwacht

ze had er duidelijk geen zin meer in. ging met jas aan zitten, pakte haar vaccinaties en wilde meteen aan de gang. terwijl wij graag eerst een advies wilde hebben om zodoende samen te bepalen welke vaccinaties we nodig hadden. daarnaast is er geen rekening gehouden met de leeftijd van onze kinderen. we waren als laatste aan de beurt waardoor het voor de kinderen veel te laat werd. de vorige keer werd hier wel netjes rekening mee gehouden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk, hoef er geen vrij voor nemen. En was in paar minuten geregeld en dan ook nog goed advies krijgen. Dik tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De bevestigings mails zijn nogal vaag. De arts die langs kwam was prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede aanvullende informatie gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

makkelijk, efficient, deskundig, vlotte jonge dokter, niets opgedrongen, goede uitleg en kostte weinig tijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bezoek was erg laat en de arts was gehaast. In 5 minuten was hij vertrokken. Kort van stof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig Misschien kunnen jullie als het schema voor de dag gemaakt is een mail sturen met een te verwachtte tijd. Blok van 4 uur kan lang zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische service, erg tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen. De arts straalt vertrouwen en zekerheid uit. Dit geeft een zeer prettig gevoel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke arts, die rustig de tijd nam om alles uit te leggen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdblok is best groot. Sms of appje half uurtje aankomst arts zou ij zelf handig vinden

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp