4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat ze bij je thuis kunnen komen! Enige nadeel is dat je niet zelf een tijd uit kunt kiezen bijvoorbeeld om 19:00, je krijgt dan een paar opties tussen die en die tijd! Verder aardige mensen!

Je kunt.fijn thuis blijven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service! Heel goed geregeld en zeer klantvriendelijk. Net zo duur als elders en je hoeft er de deur niet voor uit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring gehad. Ik kon bij uitzondering dezelfde dag nog terecht mits ik naar het kantoor kwam in hoofddorp

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, enthousiast en kundig personeel! Ik vind het zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, relevante informatie en vlotte afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De arts was binnen de afgesproken tijd aanwezig. Mevrouw was erg aardig, gaf ons nog tips en adviezen. Het vaccineren ging prima. De thuisvaccinatie ervaren wij als een stukje luxe!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Medewerker verscheen binnen afgesproken tijd. Gaf goed advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden over Thuisvaccinatie. Er is bij mij een goede arts thuis geweest, die mij de vaccinatie heeft gegeven en goede en duidelijke informatie, waar ik heel blij mee ben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg, goed op de hoogte gehouden per mail, goed advies, vriendelijk geholpen en mooi op tijd, super

Gewoon goed en makkelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn ervaren. Hele goede uitleg gehad. Voelde heel vertrouwd. Met het hele gezin gevaccineerd .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect zo gemakkelijk als dit werkt. Zeer tevreden. Deskundige arts, duidelijke uitleg. Prima behandeling. Volgende keer weer zo.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aardige jonge dame kwam langs, die mijn man en mij heel goed heeft geholpen, top gedaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De arts was sympatiek, duidelijk en adequat. Een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne service, goede uitleg. Superfijn dat er zo'n mogelijk is, je hoeft zelf eigenlijk 'weinig te regelen'.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting en advies over een voor ons onbekende materie. Duidelijk begrijpelijk uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De arts gaf uitvoerig toelichting, was deskundig en vriendelijk en kwam op tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ideaal dat vaccineren thuis in een vertrouwde omgeving kan. Tijdindicatie van 4 uur lang zou wat mij betreft iets korter mogen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig om thuis te worden gevaccineerd, fijne, vriendelijke arts, één minpuntje, tijdsindicatie mag wat nauwkeuriger, er zou iemand komen tussen 18 en 22, misschien half uurtje voor aankomst berichtje doen?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig. Mooi op tijd, goed alles uitgelegd, De tijd genomen, Kortom goed bevallen niks op aan te merken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service. Vriendelijk en informatief.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super fijn dat ze thuis komen prikken. Alles was snel klaar, en ben goed geholpen!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp