4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi op tijd; vriendelijk en duidelijke uitleg. Echter wdl enorm veel mondelinge informatie. Teveel om te kunnen onthouden. Maar gelukkig wel verwijzing naar website.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke voorlichting gekregen en de reisgeneeskundige was erg kundig. Tip: klanten op de hoogte houden van specifiekere tijden dat de reisgeneeskundige langs komt i.p.v. erg groot tijdsvak van 4 uur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect geregeld op locatie! Veel extra informatie. Aan iedereen aan te bevelen

Helemaal goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het kader van het kan altijd nóg beter een 9! Maar heel netjes geregeld allemaal en duidelijke informatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig dat iemand bij je thuiskomt met know-how. Ik kan niet anders zeggen dat de arts die bij mij kwam, zeer professioneel was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zal het de volgde keer zeker weer doen en ook andere aanraden voor het te doen groetjes a Huynen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel strak en snel georganiseerd, super met die digitale controle er ook bij via de tablet. 10x beter dan de apotheek waar ze me aangaven dat ik veels te laat was en wat ik niet wel allemaal dacht het zo last minute nog te kunnen regelen (3 weken van tevoren mijn reis geboekt, paar dagen later stond ik in de apotheek).

Wat een goede service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend gemakkelijk. Gewoon thuis en ook nog eens op een avond. Erg handig dat het via Zorgverzekering geregeld wordt, geen omkijken naar. De arts gaf duidelijke informatie, was vriendelijk en deskundig. Geen enkele last van de vaccinatie. Heel tevreden..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Service was goed. Afspraak maken en de afspraak zelf waren snel uitgevoerd. Prettig. Dit was de 2e keer dat wij van jullie service gebruik gemaakt hebben. Ik had het netjes gevonden als jullie zouden vermelden bij het maken van de afspraak dat jullie geen contract meer hadden met zilveren kruis. De voorwaarden waren anders dan de 1e keer. Aangezien ik tijdens het maken van de afspraak veelvuldig heb verwezen naar het jaar ervoor leek me dat achteraf wel zo netjes van jullie. Helaas was dit niet het geval.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden, de arts was zeer kundig en vriendelijk, duidelijk in uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Handig thuis blijven. Was zo gepiept. Zou nog handiger zijn als je van te voren een inschatting krijgt hoe laat ze langskomen. Nu is de marge wel erg ruim. Vorige afspraak was de arts ruim te laat, voelt heel vervelend als je niet weet waar je aan toe bent.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het grote voordeel is dat buiten werktijd afspraken gemaakt kunnen worden. Er wordt tijd genomen om uitleg en advies te geven over de mogelijke risico's in de bezochte gebieden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net zoals vorige keer goed geïnformeerd en deskundig advies , arts wel wat te laat maar keurig gebeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie, deskundige arts. Prima ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede persoonlijke uitleg Jammer dat er vooraf niet een preciezere tijd gegeven kan worden, zelfs niet met een mailtje de ochtend zelf. Een tijdsvak van 4 uur is erg veel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie van te voren was helder en duidelijk. Het was ook fijn dat er een nieuwe tijdsindicatie werd gegeven (eerst was het tussen 16:00-20:00 later tussen 16:00-18:00). Daarna werd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is en wat ik kan verwachten. Ik vond dit een prettig manier. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super gegaan, en lekker makkelijk..aan huis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Consult was prima. Jammer dat er een tijdsvak van 4 uur wordt gegeven. Van te voren heb ik gebeld voor een inschatting aangezien ik ZZP'er ben en elk uurtje telt. Telefonisch werd gezegd dat ik gewoon om 16.00 uur thuis moest zijn en ze geen indictie kunnen geven. Het consult was uiteindelijk pas om 20.00 uur. Deze dame gaf ook nog eens aan alleen in de avond te werken.... het had mij veel gedoe en geld gescheeld als dit gewoon bekend was.

Super!

Opaallaan 1212