4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Ging netjes te werk en het was super snel en gemakkelijk. Gewoon top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Efficiënt en pijnloos met juiste focus op de kinderen. Kan het iedereen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en netjes antwoord na aanmelden. Genoeg keuze om een afspraak in te plannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig. En nog extra uitleg over het land waar we heen gaan. Net ff dat extra. Perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld. Een arts op bezoek op een moment dat het mij uitkomt en gewoon thuis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kregen een heel snel antwoord op onze eerste mail. We konden ook heel snel een afspraak maken. De afspraak zelf verliep heel prettig en de arts was kundig en kon op al onze vragen antwoord geven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk, snel en fijn dat het aan huis kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundige en ontzettende aardige mensen. Twee keer bij ons thuis geweest voor onze vaccinaties en twee keer een zeer goede ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer kundig, zeer efficient.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn in eigen omgeving. Femke als zeer prettig ervaren!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijn om thuis de vaccinatie te krijgen!

Deskundig, vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super dat we gister ondanks de sneeuw toch nog iemand langs kregen. We zijn netjes geholpen, voldoende uitleg gehad. Zou t de volgende keer weer zo doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig dat de avond voor de afgesproken datum nog een scherper tijdsblok werd doorgegeven. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima optie. Op korte termijn een afspraak kunnen maken en gewoon geregeld. Enige wat nog handiger zou zijn is als de planning op het afgesproken dagdeel zou worden gedeeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was goed, maar geen menselijke extra’s. Genoeg kennis en ervaring dus dat was goed. De arts nam de tijd ook wel, maar je had niet het gevoel dat er wat interesse was in de reis waarvoor t nodig is. Hij werkte zijn riedeltje vriendelijk af en dat was t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komen de gemaakte afspraken goed na.👍

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Rustige jongen met voldoende uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring en werd aan alle verwachtingen voldaan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp