2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn eerste afspraak werd afgezegd doordat er een medewerker ziek was. Dat kan gebeuren natuurlijk maar toen moest ik wel een nieuw dagdeel thuis blijven, beetje balen wel. Bij mijn tweede afspraak kwam de medewerker iets na 16:00 (moest wachten van 12:00 tot 16:00). De vrouw was niet onvriendelijk maar ben gewoon gewend om anders geholpen te worden bij de GGD denk ik. Nee, volgende keer ga ik wel gewoon ergens op afspraak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne arts. Nam alle tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super fijn om iemand aan huis te krijgen voor de vaccinaties en goed advies. Zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn dat het gewoon thuis kan. Duidelijke uitleg gekregen en heel vriendelijk personeel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste afspraak werd helaas verzet. Uiteindelijke vaccinatie verliep perfect. Prima uitleg en snel geregeld, in je eigen huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke arts Legt alles goed uit, neemt de tijd, zeer tevreden

Ging perfect Goede uitleg Kregen extra info Blij verrast

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service aan huis. Lekker makkelijk, juiste voorlichting, prettig contact en ‘prikt’ bijna pijnloos.

2 sterren: slechter dan verwacht

Een tijdframe van 09.00 tot 13.00 is niet meer van deze tijd. App gewoon een uurtje van te voren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In een woord geweldig en ook pijnloos.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Netjes gedaan en goed alles verteld. Alleen vind de wachttijd van hoelaat tot hoelaat ze kunnen komen wel erg lang van 18.00 tot 22.00 vooral als ze om 21.57 kwamen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect hoe snel en vakkundig dit werkt. Ik raad het ook iedereen aan sinds ik vorig jaar hier de eerste keer gebruik van maakte.

Top geregeld!! 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Komen op de afgesproken tijd. Mensen zijn keurig. Informatie is correct.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Superhandig aan huis, geen reistijd, geen wachttijd. Enige is dat je een timeslot van 4 uur krijgt, binnen die tijd kun je niet van huis, maar wel meer doen dan in een wachtkamer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, goede adviezen, snelle afhandeling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Blij met de adviezen voor tijdens de reis. Wat wel en niet meenemen. Hoe te handelen bij bijv. hondenbeet, malaria en koorts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was een goed voorbeeld van ultiem gemak. Gewoon thuis op de bank de vaccinaties ontvangen door een kundige arts. Daarnaast was ook de administratie heel goed op orde. Ik denk dat dit komt door het reisgegevens-formulier en het advies vooraf. Hierdoor had de arts alle benodigde vaccinaties bij zich, inclusief de optionele.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel aardig en duidelijke uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke arts. Ze was goed voorbereid en ook het toedienen van de vaccins ging goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de thuisvaccinatie verliep zeer prettig, maar de kosten per consult zijn buiten proportie

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp