5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Arts was er netjes binnen de afgesproken tijd! Vaccinaties gehad en informatie gekregen. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne arts met goede service. Netjes alles uitgelegd en informatieboekjes gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed te regelen en te plannen, ook ‘s avonds Wel een ruim tijdslot tussen 18-22 uur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede services konden onze vragen goed beantwoorden en kwamen lekker op tijd langs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn. Duidelijke uitleg, goed optijd. Heel onnodige info, maar wel ruimte om vragen te stellen. Ik kies direct weer voor deze organisatie. Lekker in je eigen huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

afgesproken tijdsvak was 12-16 uur. uiteindelijk was hij pas om 16:40 bij mij. Ik kreeg binnen 5 min de 2 vaccinaties, er was geen uitleg over Dengue, Japanse Encefalitis ,Schistosomiasis / Bilharzia Tuberculose wat wel in mijn offerte stond, welliswaar gratis.. Ook had ik niet het idee dat er een echt consult was. De meneer was verder wel professioneel en geduldig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De afspraak was gemaakt maar er kwam niemand. Hierover geen telefoon of mailbericht ontvangen. Nieuwe afspraak gemaakt. Arts belde keurig van te voren op om te vragen of het mogelijk was dat hij 10 minuten eerder zou komen. Deze afspraak verliep vlot en duidelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne behandeling van een vriendelijke man. Goede uitleg, zo gepiept!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke en volledige informatie ondersteund met filmpje op youtube over bijv de gevolgen van rabies. Ga zo door !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en duidelijk. Zeker een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Conform afspraak. Zeer patiënt vriendelijk, desgevraagd duidelijk deskundig advies. Kortom prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed op tijd, veel uitleg.

Tevreden over dienstverlening.

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen uitleg/advies of tips gekregen over hygiëne, hoogteziektes etc. van onze bestemmingsland. De dokter had erg haast. Het was, inenten en op naar de volgende.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op tijd. Kreeg de indruk dat het een kundige arts was en dat hij wist wat hij deed en waar hij het over had. Kreeg nog een aantal goede adviezen. Prettige ervaring mede ook omdat het aan huis kan en je ik hiervoor niet helemaal naar Rotterdam moet!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede service. Correcte opvolging op wat werd beloofd. Persoon die langs kwam, op mijn werk, wist waar ze het over had en vaccinatie zelf was snel en keurig geregeld. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundige arts die zorgvuldig ons injecties heeft gegeven i.v.m. de vakantie. Tevens een duidelijk advies t.a.v. de benodigde overige medische reisproducten. Ook t.a.v. de declaratie via de zorgverzekering werd geregeld. Prima service en absoluut het aanraden waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en aardig geholpen, lekker snel klaar! Veel kennis bij het stellen van vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting en vaccinaties snel en probleemloos gezet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies gekregen, duidelijke uitleg! Ik kon al mijn vragen stellen. En een super snelle service! 100% tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service was goed. Kreeg tijdig informatie. Ook werd er contact opgenomen of het uitkwam als het iets later werd. Zodat je er op kon rekenen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp