Ideaal dat ze thuis komen in het weekend

Top dat dit zo mogelijk is. Tijdslot ideaal, van te voren krijg je nog hoelaat ze er ongeveer zijn

Vlug geregeld en goede uitleg

Alles soepel verlopen

Prima geregeld

Prima geregeld en goed uitgelegd waar we om moeten denken.

Fijn en makkelijk

Het was handig. We werden met 4 gevaccineerd. Duidelijke uitleg.

Op tijd en met goede voorlichting

Zeer goed voorbereid, voor 6 personen. Gedegen uitleg.

uitstekend

Alle vaccinaties zijn duidelijk uitgelegd ook de aanvullende malaria die nodig was met per middel de voor en nadelen.

Uitstekende service

De arts kwam stipt op tijd. Was heel vriendelijk en gaf een heldere uitleg.

Alle tijd voor een superduidelijke uitleg waarom welke vaccinatie / medicatie wordt aangeraden / nodig is voor onze vakantie bestemming.

Prima service en vakkundig!

Vakkundig en goede uitleg.

Hele fijne ervaring met goed advies!

De mogelijkheid om een arts aan huis te krijgen is echt top. De arts neemt de tijd en heeft de juiste kennis en kunde om je over alles goed in te lichten. Het enige wat ik jammer vind is de dubbele consultkosten op het moment dat je een afspraak met z'n tweetjes voor dezelfde reis, op hetzelfde moment en op dezelfde locatie boekt.

Makkelijk aan huis!

Ik ben zeer tevreden! Van afspraak maken tot na de prikken. Vriendelijke arts,goede uitleg,geen pijnlijke prikken.

Prima service en goed advies!

Rustige, gekwalificeerde persoon die zich netjes introduceerde en rustig uitlegde welke situatie er op onze aanstaande vakantie van toepassing is. Het toedienen van de vaccinaties gebeurde heel professioneel en alle spullen waren beschikbaar. Een hele goede ervaring voor ons.

Fijne arts die veel nuttige informatie gaf

Het was een vriendelijke arts die de tijd nam en veel nuttige informatie gaf

Prettig!

Het was een fijne cameroense huisarts!

Efficient en vriendelijk

Maar het gezeur vooraf is irritant. Iedere keer leg ik uit dat ik voor mijn werk up to date moet blijven. En jullie zeggen ja maar ja maar ja maar. Nu over tyfus. Mijn vaccinatie vervalt over twee maanden dus volgens mij handig gelijk doen. En dan: ja maar ja maar. Zelfde over polio. WHO vraagt het. MAF mijn werkgever wil het voor dat gebied en dan weer ja maar ja maar

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring gehad met thuis vaccinatie. De arts was erg vriendelijk en geduldig. Hij legde alles duidelijk en rustig uit. Ik zou dit zeker aanraden!

Er praktisch dat we allemaal tegelijk thuis gevaccineerd werden.

Het was prettig om thuis met zijn alle tegelijk de vaccinatie te krijgen de uitleg was duidelijk en vakkundig. Het was zeer praktisch.

Snelle service en vriendelijke arts!

Snel geregeld en de arts was er beide keren in het begin van het tijdsblok wat handig was!

Makkelijk en geweldig

We werden goed geïnformeerd een was zo gebeurd. Kregen nog tips mee. Ik zou niet anders meer willen.

perfect

je hoedft niet de deur uit en vriendelijke artsen

ingewikkeld

Als je meer gezins leden wil aan melden, moet iedereen geen eigen mail adres hebben . Na 2 x met klanten service en een mail gestuurd tehebben kwamen we er achter . Dit kan volgens mij wel duidelijker! Arts was prima en duidelijk.

Snel en makkelijk

Eenvoudig afspraak te maken, meldingen ontvangen van advies en kosten, SMS ter herinnering afspraak. Netjes op tijd, binnen half uur vaccinaties gehad en advies gekregen. Prima gewoon.

Profesioneel

Uitvoerend arts heeft niet alleen zorgvuldig de vaccinatie uitgevoerd, ik voelde vrijwel niets, maar ook de ziekterisico's van het te bezoeken land uitgelegd.

Snel , vriendelijk en behulpzaam

Keurig op tijd , rustige aardige man met verstand van zaken

Fantastische professionele service aan huis

Je reis vaccinatie, met persoonlijk advies bij je thuis, op het moment dat het jou uitkomt!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp