5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, accuraat, deskundig plezierig en ook nog thuis en duidelijke afspraak over het tijdstip van bezoek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie, makkelijk plannen, fijn en snel consult, weinig last van de vaccinatie. Consult kan iets meer aandacht zijn voor vaccinatie. Ik word bijv snel duizelig maar daar werd niet naar gevraagd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geholpen en snel een afspraak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op tijd en goede informatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hij was netjes op tijd alles netjes verzorgd Goeie aanrader voor onze vrienden en kennissen De volgende keer doen we weer thuisvaccinatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg aardige arts, goede uitleg, betrokken bij mijn zoontje van 4 en fijn dat je gewoon thuis bent!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke voorlichting gekregen over de vaccinaties die aanbevolen worden bij de reis die ik ga maken. Daarnaast prettig om aan huis de vaccinaties te krijgen. Prima ervaring, raad het zeker aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, snel, vriendelijk en goede uitleg.

super service!

De uitleg was goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden, vriendelijke arts en thuisvaccinaties ontzettend flexibel (oa bezoek op zondag)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie. Duidelijk. Professioneel. Snel en ook naar onze jonge dochter correct en professioneel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima geregeld kreeg van te voren een berichtje dat ze eerder kwam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geregeld ,arts heeft tijd voor uitleg/advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijke man. Bijzonder ervaren in zijn werk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en deskundigheid. Gemakkelijk om niet zelf de deur uit te hoeven voor de vaccinaties

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk en snel geregeld. Goede informatie. Kortom: prima service. Daar kan de GGD een voorbeeld aan nemen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wat een super manier zeg, inenten aan huis in een tijd dat er zoveel geregeld moet worden super handig. Ik was er erg blij mee en ben zeer vriendelijk en kundig geholpen. Ruimte voor vragen en overleg. Zou er de volgende keer weer voor kiezen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede uitleg wat er gaat gebeuren en wat er aan vaccinatie gegeven moet worden. Vriendelijke arts en speelt ook in op de kinderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen een goede ervaring met Thuisvaccinatie, de site is helder en duidelijk en het maken van een afspraak werkt ook erg soepel. Wat ik alleen echt zie als een verbeterpunt is een SMS ongeveer 30 minuten van te voren, wanneer de specialist aankomt. Er wordt gewerkt met een digitaal systeem, waarop ook de vaccinatie uiteindelijk afgerond wordt. Wanneer deze rekening kan houden met de reistijd en de resttijd, kan hier een goede indicatie worden gegeven wanneer de specialist aankomt. Dit is voor velen erg handig, gezien ze dan niet 2 uur thuis hoeven zijn, maar bijvoorbeeld nog boodschappen o.i.d. kunnen doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer gemakkelijk te regelen, en komt op elk tijdstip bij je thuis. Zeer professionele uitleg over vakantie bestemming gekregen en goede uitleg over de vaccinatie.

Efficient en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helder verhaal, goed geprikt, uitreiken info materiaal

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp