5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De man die de prik gaf was aardig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is heel soepel verlopen ,via mail, alleen telefonisch moest ik.lamg wachten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal zoals verwachting, super handig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect..in je eigen omgeving ..relaxed..

goede en heldere uitleg

Geweldig en prima service. Goede voorlichting. Prettig persoon

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke , professionele man. Zeer goede uitleg over de inentingen en goede adviezen over voeding en omgeving.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is erg makkelijk en goed service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn erg prettig geholpen door jullie collega. Vakman, en deelde zijn kennis ook op een fijne manier met ons. Onze dochter vond het allemaal wat spannend, en hij heeft haar goed gerust gesteld. Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier vaccinaties / reisadvies te ontvangen.

Snel, vriendelijk, efficiënt , informatief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdstippen zijn erg breed. Een keer 5 minuten voor de eindtijd en 3 kwartier te laat. Ik denk het plannen beter kan en mag! Verder fijn en transparant bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg makkelijk afspraak te maken via de website. vervolgens thuis gevaccineerd en advies gekregen, snel en efficient. grote plus dat de kosten direct bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

De afspraken goed nagekomen en snelle professionele handeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prettige arts; lekker makkelijk en duidelijk. Goede informatie gegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service aan huis met uitgebreide toelichting op risico’s en uit te voeten handelingen c.q. Benodigde medicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Goed beantwoording van mijn vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service. Alles werd goed uitgelegd. Geen haastig bezoek. Enige verbeterpunt vind ik wel dat de tijdspanne wanneer iemand langs kan komen nog vrij lang is, namelijk twee uur. Dit zou korter moeten zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat ik niet de deur uit hoefde om een vaccinatie te halen. De arts was deskundig en duidelijk. Ik ben zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal super. Je hoeft er de deur niet voor uit en ze nemen de tijd voor je. De meneer die bij ons was wees ons ook nog op eventuele andere vaccinaties en waarvoor ze precies nodig waren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, accuraat, deskundig plezierig en ook nog thuis en duidelijke afspraak over het tijdstip van bezoek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie, makkelijk plannen, fijn en snel consult, weinig last van de vaccinatie. Consult kan iets meer aandacht zijn voor vaccinatie. Ik word bijv snel duizelig maar daar werd niet naar gevraagd.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp