geweldig!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig op tijd, duidelijk en efficiënt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte afwerking en informatie. We zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat er vlak van tevoren nog een beperkter tijdsblok werd gestuurd Janine (die mij de prikken gaf) was keurig binnen dat tijdsvak bij mij thuis. Ze was heel aardig en gaf uitgebreide informatie, maar dan alleen over de vaccinatie die ik kreeg maar ook over muggen e.d. Ze gaf veel ruimte om vragen te stellen en nam ondanks haar extreem lange dag de tijd om me voor te lichten. Ze was goed op de hoogte van welke gegevens ik had ingevuld waardoor de afspraak efficiënt verliep. Al met al heel tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk uitleg wat te verwachten van zowel de vaccinatie als op de plaats van de (vakantie)bestemming. Erg volledig, misschien wat 'te'. Deskundige arts.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg makkelijk en fijn om thuis gevaccineerd te worden. Snelle mogelijkheid voor een afspraak en je krijgt veel info. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting, goede "prikker".

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijke arts. snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte service aan huis. Zeer aardige en enthousiaste arts.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed geregeld en super vriendelijk persoon (i.e. Janine). Werk zeer geduldig, legt het goed uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

super fijne arts, deskundig en gaf duidelijke uitleg.

Klantgericht, keurig, prikt goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend fijne dienst en bijzonder vriendelijke arts!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en snelle, correcte service

Vriendelijk, informatief en makkelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service. Goede en aardige artsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat niet alle gegevens, terwijl toch bij jullie bekend, in de eerste instantie in ons dossier stonden( alle gegevens van C. de Groot, de 1e keer, en tijdens de bevestiging ontbraken er gegevens van T. de Groot) Ik hoop dat dit allemaal is aangepast in ons dossier!.Want dat vinden we toch wel slecht. Verder is het een superservice dat er een arts thuis komt voor de vaccinatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De arts die de vaccinaties kwam doen was duidelijk in zijn adviezen en het bezoek was snel en netjes verlopen. Heel fijn dat die thuis kan gebeuren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig op tijd, snel afgehandeld, prima informatie. Niets mis mee

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp