Kundig en rustig met onze dochter met prikangst

Vanwege alle chaos en drukte bij de GGD/Gemeente, er voor gekozen om onze dochter met prikangst thuis haar 9-jaarsprikken te laten ontvangen. Heel goed bevallen!

Het is een geweldige service. Welke op een hoog niveau staat.

goed geholpen

goed geholpen

Geweldig.

Super handig en makkelijk om snel een afspraak te maken. We waren doorverwezen door de reisorganisatie, maar wisten hierdoor niet dat je vaak ook bij een huisartsenpost terrecht kunt. Dit bleek later bij ons ook het geval en had ons dus voorrijkosten kunnen besparen. Maar ondanks dat prima tevreden

Handige manier om snel gevaccineerd te worden

De communciaite was een beetje chaotisch. Er werd snel gereageerd, maar wat eenvoudig had kunnen gaan, werd wel een beetje rommelig (formulieren heen-en-weer, niet duidelijk wie nou wat zou krijgen, website die lastig deed). Maar de afspraak was snel gemaakt, prima feedback op verwachte tijd. De arts kwam keurig op tijd. Vriendelijk. Wist erg goed waar hij het over had en gaf goede voorlichting en advies. En de prikken zelf werden ook vakkundig gezet. Kortom: hun admin kan iets beter, maar dit is de tweede keer dat ik met ze zaken doe en zal dat zeker blijven doen.

Vakkundig en snel

Fijn dat ze bij je thuis komen en een tijdvak kunt kiezen !

prima service

Ik vind het echt fantastisch dat ik niet naar een locatie hoef voor mijn vaccinaties. Echt een heel goede service. De persoon die bij ons thuis kwam, was vriendelijk en kundig. De kosten vallen ook nog eens onder mijn aanvullende verzekering.

Gewoon op het huisadres, top.

Account aanmaken, gegevens invoeren, afspraak plannen. Het ging vrij eenvoudig. Groot pluspunt dat er iemand op zaterdag thuis langs kan komen. Top.

Bezoekend arts maakte alles goed

In het aanlooptraject vonden wij de communicatie niet optimaal, met name over het verschil tussen advies en het eigenlijke prikken. Ook las ik, dat thuisvaccinatie zou zorgen voor de declaratie bij de zorgverzekeraar. Komt dat nog bij de factuur? Het bezoek van de arts vonden wij erg plezierig en professioneel. Hij kon al onze vragen beantwoorden. Naar de vergoeding van de zorgkosten hebben we hem niet gevraagd.

Duidelijke uitleg en nam ruimschoots de tijd.

Ondanks het late tijdstip nam de arts ruimschoots de tijd om alles uit te leggen mbt de benodigde vaccinaties.

Vriendelijke arts. Goede uitleg.

Handig vaccinatie gewoon thuis.

Het was handig dat er iemand thuis kwam voor de vaccinatie. Prima advies verder. Zeker aan te bevelen.

Uitstekend!

Er werd aandachtig geluisterd en zeer vriendelijk. Alles duidelijk en goed uitgelegd. Fijn advies gegeven waar ik zeker wat aan heb!

Professioneel, kundig, efficiënt, vriendelijk!

De dokter legde alles goed uit en kon de vaccinaties direct toedienen. En dat allemaal thuis, heel handig!

Top geregeld!

De vaccinatie thuis to good to be true? Nadat bleek dat de locale GGD pas plek had over ruim een maand toch maar via de website een afspraak gemaakt. De intake is gemakkelijk digitaal in te vullen en grondig. Bij twijfel vroeg de arts nog even door tijdens de afspraak. De dag vooraf kreeg ik een kleiner tijdslot per mail en de arts belde de dag zelf dat hij in de buurt was. De arts was vriendelijk, kundig en gaf geduldig uitleg over de risico's in mijn reisgebied. Een absolute aanrader!

goede uitleg en netjes op tijd

De afspraak is eenvoudig te maken. Vooraf aan je gemaakte afspraak krijg je nog een vragenlijst om te kijken of het nodig is. Afhankelijk van die uitkomst kan het zijn dat ze nog contact opnemen met eventuele vragen die ze nog hebben ter voorbereiding op de afspraak

Uitstekend en kundig personeel

Fijne mensen welke afspraken nakomen.

Gemakkelijk geregeld en vriendelijke verpl k die ons kwam injecteren

Makkelijk te regelen, je krijgt tijdzone en tijdje van te voren op die dag een berichtje hoe laat ze komen. Vriendelijke verpleegkundige die goede uitleg gaf.

Prima geregeld!

Efficiënte en duidelijke sessie met de arts. Keurig op tijd.

Duidelijke uitleg en informatieverstrekking!

Duidelijke uitleg over vaccinaties en eventuele bijwerkingen. Daarnaast fijn dat er informatie verstrekt wordt over wat van belang kan zijn in het land van bestemming.

Deskundig, accuraat

Duidelijk advies en tijdens thuis vaccinatie goed meegedacht en advies gegeven

Heel erg prettig

Bijzonder goed geregeld en een zeer prettige kundige arts

Prettig en professionnel

Erg efficiënt de thuisvaccinatie mogelijkheid. Prettige, fijne en professionele zorg.

Zeer ervaren arts, super fijn gevoel hierbij.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp