4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie/ uitleg Aanvragen thuisafspraak prima en makkelijk te regelen Volgens tijdplanning aan huis geweest

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima verlopen. Zou graag willen dat een arts zich uit zichzelf legitimeert of BIG registratie toont. Dat schept meer vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was prima, secuur en met aandacht, heel informatief. Goede zorg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk af te spreken en van te voren een 2 uur tijdsindicatie. En thuus ideaal en dat het ook bij de zorgverzekeraar ingediend wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk en goeie ervaring mee met thuisvaccinatie

Snelle service. Duidelijke uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Waarschuwing omtrent vliegen bleek overbodig en voor onrust te zorgen. In mijn geval. Verder vlot en duide lijk afge handeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Arts kwam ruim een uur te laat en deed overhaastig. Nam niet de tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg en nam rustig de tijd voor ons en keurig binnen de afgesproken tijd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het ging om vaccinatie van onze 2 kinderen. Arts was buitengewoon vriendelijk en empatisch richting kinderen! een 10!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De dokter kwam net op de afgesproken tijd. Ze was vriendelijk en deskundig en gaf nog enkele tips.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima voorlichting en behandelingGoed professional en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super snel geregeld vriendelijke meneer en alles duidelijk uitgelegd en neemt de tijd Dus een pluim voor de meneer Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het verzetten van de afspraak was wat moeizaam, verder een prima en correcte service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot, efficient, vriendelijke arts. Makkelijk, in je eigen huis. Was alleen verbaasd dat de huid niet werd gedesinfecteerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Stelde ons zeer op ons gemak. Waar mijn vriendin in eerste instantie zeer zenuwachtig was, was dat een minuut later helemaal voorbij. Goede uitleg, handeling was snel voorbij en zeer snel de mogelijkheid tot een afspraak. Raad dit aan iedereen die een reisvaccinatie moet krijgen aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima uitleg, goed geïnjecteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel kennis, en aardige man

4 sterren: goede service, goed behandeld

De man die ons de vaccinaties gaf ging keurig en secuur te werk. Heeft ons de nodige informatie en antwoorden op onze vragen gegegen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp