4 sterren: goede service, goed behandeld

competent, vriendelijk, veel extra informatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en duidelijke info.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn dat Thuisvaccinatie.nl bij je thuis komt, op afspraak en op tijd. Snel geregeld, alle informatie ook goed uitgelegd en goed geprikt. Alleen jammer van die stijve arm 's avonds, maar dat hoort erbij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het boeken van mijn fietsvakantiereis in Albanië kon ik aangeven of ik gebruik wenste te maken van Thuisvaccinatie.nl. Dat bleek erg handig te zijn; een paar vragen beantwoorden en afspreken voor de vaccinatie aan huis. Zo gebeurt en dat zonder meerkosten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies gekregen, degene die langskwam heeft goed de tijd genomen. Was erg fijn.

Fijn en snel gepiept.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima korte en bondige voorlichting over de mogelijke risico's van een vakantie buiten Europa. Vriendelijke en kundige arts. Afspraken werden netjes via mail bevestigd.

GOEDE VOORLICHTING GEKREGEN

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke ontvangst bij thuiszorg Hoofddorp en ter zake kundig mijn vaccinatie gekregen !! Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling!

Prima geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, weinig hassle om te regelen. Verder betaal je wel 30 consult voor elk huisbezoek, dus een vaccinatie die uit 3 momenten bestaat, betaal je 90 euro extra waar je in eerste instantie geen rekening mee houdt.

Prima geregeld!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

netjes op tijd, fijne uitleg, relaxte kinderen (meningokokken vaccinatie)

Vriendelijke man, duidelijke uitleg,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, gemakkelijk, gemoedelijke arts.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, duidelijk en zonder pijn geprikt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is al de tweede keer dat ik ben gevaccineerd door deze vriendelijke vrouwelijke arts van Thuisvaccinatie. Hartstikke blij met deze service!

Prettige uitleg!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geïnformeerd, aardige artsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vaccinatie zo gezet, goede tips van de arts en voor je het weet gaat hij al weer naar de volgende klant. Fijn dat dit kan tijdens het weekend! Dit was de 2e keer dat ik hier gebruik van heb gemaakt en ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig dat het gewoon thuis kon, en wat een aardige meneer!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp