4 sterren: goede service, goed behandeld

Op tijd, vlot en vriendelijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele positieve ervaring! De medewerker was heel erg vriendelijk. Ik vond het best een beetje eng en zij stelde mij goed gerust!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super handig goed geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Had gevraagd om te bellen van te voren, dit was niet mogelijk. Ben zelf ook een ondernemer en wij werken ook met afspraken en routes en wij bellen alle mensen voor we naar ze toe komen. Het is tenslotte 10 sec werk en zeer klantvriendelijk. Verder vond ik het zeer prettig dit thuis te laten doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Efficiënt, vriendelijk, deskundig, pijnloze prikken, prima prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele aardige vrouw en ging allemaal goed alleen vond ik het lastig dat het afgesproken tijdstip tussen 18.00u en 20.00u lag en dat je dan niet weet hoe laat ze precies er zal zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn dat het gewoon thuis kan en hele goede uitleg van degene die kwam vaccineren. Hele fijne rustige man.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service . Vriendelijk en goede uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben tevreden. Goede communicatie. Je kreeg de tijd door van tevoren wanneer de arts kon komen. Vriendelijke arts.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundige en rustige arts in huis gehad met geduld voor de kinderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk, arts was op tijd, geen omkijken naar gehad

4 sterren: goede service, goed behandeld

Arts was erg beleefd en gaf duidelijke uitleg. Daarnaast kon ze ook erg goed prikken waardoor de vaccinatie snel en prettig verliep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, binnen de afgesproken tijd en goede uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede voorlichting, specifiek toegespitst naar het land van bestemming. Ik vond het, ondanks het prikje, een prettig bezoek. Dochter ook ingeënt, arts geeft aandacht aan onze dochter, incl. de kleurplaat. Echt goede ervaring!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn over de behandeling en uitleg dik tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top. Aardige mensen. Bij vragen wordt je uitstekend geholpen. Het is gewoon goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn dat het thuis kon en op zo'n korte termijn. Verder snel en vrij pijnloos geprikt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede servies spuiten heel goed gezet zeer tevreden goede uitleg over gevaren van ziektes wat je kan krijgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Voldoende tekst en uitleg gekregen en een vriendelijke arts heeft ons geholpen. Mooie uitkomst, de thuisvaccinatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

competent, vriendelijk, veel extra informatie

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp