4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geregeld, vriendelijk geholpen. snelle service!

Snel en fijn geholpen

vaccinatie werd uitvoerig toegelicht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goed! Alleen de laatste was wat gehaast, wat ik opzich snap.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vreemd als je vraagt of iemand zijn schoenen wil uitdoen in JOUW huis, dat die dokter dat dan weigert. Daarnaast was de de info over Anderzorg Jong rechtstreeks declareren aan de zorgverzekering geheel en al foutief.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is supergoed geregeld. Het is duidelijk en prima zelf te plannen. Een echte aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder prettig en deskundig geholpen !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettig om met kinderen thuis te zijn. Goede uitleg/reisadvies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatievoorziening. Ben goed op de hoogte gehouden. De arts was ruim binnen de tijd (zelfs 10 minuten te vroeg)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk, deskundig, netjes en was mooi op tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Arts was netjes binnen het tijdblok op locatie. Vriendelijk, goed voorbereid en gaf zelfs aanvullende informatie naast voorbereide inentingen. Tablet met ziektegebieden was erg handig en ook de elektronische handtekening werkte makkelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Arts was te laat maar wel netjes gebeld. Ging wel heel snel, dus vind voor een gezin van 4 personen 4 keer consultkosten terwijl er bijna niks verteld wordt wel vrij veel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

laagdrempelig, efficiënt, heldere voorlichting, beantwoording van alle vragen, vriendelijke medewerkster

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en informatie. Fijn dat men ook buiten kantooruren langs komt. Prettige afwikkeling.

Prettig persoon, prima afhandeling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed verlopen, snel geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn dat de afspraak thuis kan. hele vriendelijke arts, ze had een tien kunnen scoren als ze meer over hoogteziekte had geweten. Hiervoor heeft ze 3x met een collega moeten bellen. Positieve is dat ik nu zeker weet op welke dagen ik deze medicatie moet nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige dienstverlening aan huis, met een duidelijke tijdsindicatie. Goede communicatie via E-mail. Vriendelijke arts gezien, maar wat wij bijzonder vonden was dat het vaccinatie advies dat werd gegeven, afweek van het advies in de bijsluiter van de farmaceut die het vaccin heeft ontwikkeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere toelichting, geduldig, professioneel en sociaal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service, vriendelijke dame en goede uitleg. Precies wat ik nodig had.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn. Mooi op tijd, snel geholpen en vriendelijke arts. Ik vind het wel raar dat ik voor herhalingen (waarvoor ik al eerder advies gehad heb) hetzelfde bedrag aan consult-en advieskosten betaal. Verder is alles top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige organisatie. Hoef de deur niet uit om langs de GGD te gaan

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp