perfect

Een geweldige, snelle en betrouwbare service die voor weinig iets biedt wat bijvoorbeeld de GGD niet doet: afspraak thuis, super makkelijk te maken en op zeer korte termijn in te boeken. En alles is tip top in orde! Echt een fijne ervaring én aardige dokter. Waren er maar meer bedrijven die zo snel, accuraat en goed te werk gingen en je echt direct helpen.

Uitstekende klantenservice

Ik had mijn boeking blijkbaar niet goed afgerond waardoor ik dacht dat ik een afspraak had. Gelukkig was het contactcenter erg behulpzaam en kon ik in die ochtend nog net tussen gepland worden. Dit was heel fijn aangezien mijn partner en ik wel verlof opgenomen hadden. Het was mijn eigen schuld dus had niet gehoeven, werd wel enorm gewaardeerd!

Heel netjes en hele goede voorlichting

Wij werden super netjes ontvangen en er was voldoende tijd en aandacht. We konden al onze vragen stellen, er werd uitgebreid op geantwoord.

Eenvoudig en veilig

Een afspraak gemaakt, bevestigd en het formulier retour gestuurd. Arts kwam op afgesproken tijdstip, kreeg zelfs tijdsindicatie vooraf, zodat deze nog nauwkeuriger was. Werd bijgeschreven in gele boekje. Factuur werd direkt naar zorgverzekeraar gestuurd, waarna ik via hun een factuur voor het onvermoede deel kreeg. Heel eenvoudig, weinig gedoe

Fijn

Fijn om thuis de nodige vaccinaties en informatie te ontvangen. Heel jammer dat de afspraak plm. 1 uur uitliep. Ook voor uw medewerkster. Tegen 23.00 uur.

Snel

Vriendelijk en snel

Super service, contact en prettige ontmoeting

Omdat onze ziektekosten verzekering afspraken heeft met thuisvaccinatie.nl heb ik contact met deze organisatie opgenomen voor onze reis naar Zuid Afrika. Kundig advies, vriendelijke benadering en professionele opstelling. Niet alleen deskundig advies over de geadviseerde vaccinaties maar ook uitgebreide informatie over gezondheidsrisico's en reisapotheek.

Ter zake kundig, zeer informatief advies. Correcte uitvoering

Goede affiniteit met de "klant". Goede uitleg "waarom wel/waarom niet" .Geen aanprijzen van overbodige medicijnen en/of vaccinaties. Duidelijk advies ( zie boven)

Vriendelijk en snel

Geen wachttijd, vriendelijke prettige arts

Ik werd heel prettig geadviseerd door een kundige expert. Hij dacht echt met mij mee.

Hij wist antwoord op al mijn vragen en gaf ook nog extra tips mee om veilig op reis te gaan.

Vaccinatie is verder prima verlopen.

Vaccinatie is verder prima verlopen, een goede uitleg gekregen.

Het ging prima

We vonden dat het heel relaxt is gegaan

Vriendelijk, professioneel

Voor de wachttijd werden direct excuses aangeboden. Verder perfect verlopen.

Goed.

Alles zoals afgesproken en op tijd.

Ideaal, het hele gezin in 1 keer thuis gevaccineerd

Heel fijn dat de arts thuis kwam op een tijdstip dat iedereen thuis was. De arts was heel aardig, legde goed uit en nam de tijd.

Super handig, alles in 1

Dichtbij huis was een locatie. In het weekend en bezoek met advies en vaccinaties direct in 1, op basis van vragenlijst vooraf. Super eficient.

Het ging allemaal heel correct, goede informatie en efficiënt.

Alles op tijd, geen vertraging. Zoals gezegd correct en prettig geholpen

Goed en duidelijk

Afspraak verliep optijd. Duidelijke uitleg.

Netje geholpen

Ik ben er netjes geholpen. Duidelijke uitleg waarom een bepaalde vaccinatie nodig is.

heel goed

goed geholpen en goed advies

Proffesioneel

Vlot met ervaring en kennis geholpen

Goede informatie en voldoende tijd

Vooraf al veel informatie ontvangen, misschien zelfs wat te veel. Ze hebben hun processen goed op orde. Het consult was prima en informatief. Ik ben er goed geholpen. De bewegwijzering in het pand was weg, dat was even zoeken. De ruimte voor het consult was wat krap en rommelig.

Duidelijke uitleg, goed advies

Prettig en ontspannen.

Afspraak snel gemaakt en afgehandeld

Met drie personen aanwezig. Lokaal gemaakte afspraak via de site.

Gewoon goed

Aandacht voor de persoon en goede uitleg

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp