Zeer goede ervaring.

Super dat het op deze manier kon!

Het bezoek was fijn en het ging super snel! Alleen jammer dat het online invullen van gegevens niet zo gemakkelijk ging.. ondanks dat zou ik het alsnog aan anderen aanbevelen!

kundig en flexibel

zeer hulpvaardig met het (bijna last minute toch nog) wijzigen van mijn tijdstip! Normaal kost dit 50 euro vanwege benutte dokterstijd.

Professioneel en buitengewoon praktisch!

Prettig, handig en snel geregeld.

Eenvoudig vorm van tijd besparing

Dat is onze derde keer met thuisvaccinatie. Snel en makkelijk. Besparing van je tijd. Aardige personeel. We zijn helemaal tevreden.

Professionele en sympathieke arts

Op korte termijn een afspraak kunnen maken bij mij in de buurt. Twee weken waar GGD pas maanden later een afspraak kon inplannen. Tegen dezelfde prijs. "Klantvriendelijke" behandeling. Goede voorlichting door de arts.

Snel, soepel en pijnloos

Goede voorlichting en behandeling.

Confortabel, vlot en vriendelijk

Entree gebouw nodigt ‘s avonds niet uit.

Netjes op tijd bij mij thuis, goede voorlichting, echter niet echt goedkoop.

Zeer flexibel en meedenkend

Er werd met mij meegedacht en voor en nadelen benoemd om keuzes te maken. Daarnaast flexibel omdat ik op een ander tijdstip dan gepland kwam en toch werd geholpen.

Prettige ervaring, vriendelijk en professioneel

Prettige ervaring om de arts met de vaccinaties thuis langs te laten komen. De arts was vriendelijk, zeer ervaren en professioneel

Prettige ervaring, goed voorbereid en voldoende info.

n.v.t.

Top, aanrader!

Wij hebben al meerdere malen gebruik gemaakt van thuisvaccinatie.nl en altijd naar volle tevredenheid. Fijne en vriendelijke artsen die meedenken en goed advies geven.

positief

correcte verzorging

Werd goed geprikt

Ik was zeer tevreden

Goed advies

Precies zo als het hoort

Geen op-of aanmerkingen. Advies was goed,,vaccinatie was goed, medewerker behulpzaam, vriendelijk en deskundig.

Rustig en gedegen

Er werd netjes vermeld dat ze klaar kwamen Aangekomen werd eerst netjes verteld wat ze allemaal kwamen doen en was er ruimte voor vragen .hierna werden de prikken uitgezet en werden deze vakkundig ingespoten . Naderhand nog info over de ziektes in Thailand en hoe hier mee om te gaan Niks op aan te merken

Zo fijn!! Thuis in eigen omgeving alle kennis paraat.

Ik die zelf last heb van flauw vallen, was bijzonder verrast met deze mogelijkheid. De arts heeft alles bij, inclusief de uitgebreide uitleg en ervaringen met reizen. Thuis kon ik beter relaxen en zij ging hier heel goed mee om. Dus mocht je last hebben van prikangst, zeker deze mensen voor je laten zorgen. Daar krijg je geen spijt van!!!

Ontzettend goed voorlichting

De arts kwam bij ons thuis langs wat met name voor mijn man die nu al 1.5 jaar ziekenhuis in en uit wandelt een fijne ervaring was. Naast de informatie over de juiste vaccinaties legde de arts rustig en duidelijk uit wat we wel en met name wat we niet moesten doen in Vietnam en gaf dat ook nog met pen aan in de folder die bij ons achter gelaten werd. De arts was er zelf ook geweest en sprak uit eigen ervaring.

Vriendelijke dame, duidelijke uitleg.

Goede voorlichting (ook vooraf) alle ruimte voor vragen waarbij het antwoord goed onderbouwd werd en natuurlijk de luxe service aan huis.

alles gaat zo als het hoort

eerste prik alles prima. tweede prik alles prima. Maar waar blijft de oproep voor de laatste prik?

Beschikbaarheid op korte termijn, arts heeft de juiste informatie gedeeld en de vaccinatie zelf was

Niet pijnlijk

Opaallaan 1212