Fijne communicatie zowel online als met de persoon die vaccineert

Makkelijk en snelle service!!

Super goed geregeld allemaal

Makkelijk online te regelen, snelle klantenservice en professionele afhandeling van het vaccineren

Echt een hele goede ervaring!

Deskundige, vriendelijke arts die heel goed de vaccinaties heeft gezet. En iedereen op zijn / haar gemak kon stellen. Voor een volgende keer zou ik weer via thuisvaccinatie mijn vaccinaties doen.

Uitstekend en zeer professioneel

We zijn in Enschede ontzettend goed geholpen,we kregen alles duidelijk uitgelegd Waar de vaccinaties voor dienen ,en waarom ze zo belangrijk zijn.wij werden door een zeer deskundige vrouw geholpen die alle tijd voor ons nam

Vriendelijk, snel en adequaat

Fijn en snel. Wel is het aanmelden beetje langdradig online, omdat je al je eerdere vaccinaties met jaartallen moet invullen. Verder fijne ervaring!

Goede uitleg.

Ging top niet te gehaast

heel fijn geholpen

heldere uitleg, ze nemen er echt tijd voor jou.

Vaccinaties werden soepel door een kundige en vriendelijke arts geplaatst

Enige minpuntje is dat het aantal slots om een afspraak te maken beperkter is dan ik zou willen.

Aardige arts, op tijd en vriendelijk

Het administratieve proces qua afspraken maken verliep minder soepel vonden wij. Arts was uitstekend en mooi op tijd!

Advies is duidelijk en alles wordt op de prik afspraak duidelijk uitgelegd.

Super!!

Mijn kinderen zijn niet meer bang voor vaccinaties en scheelt veel tijd. Ook bijzonder vriendelijk en informatief

Super!

Super! Snelle service! Je kan thuis gevaccineerd worden, zo hoef je dus ook niet naar locatie. Scheelt veel tijd. Mijn 1e afspraak ging niet door, werd netjes gebeld. Heel fijn dat ze dit dus persoonlijk doen. Anders had ik een mail waarschijnlijk over het hoofd gezien. Werd voor mijn 2e afspraak vooraf gebeld, zodat ik snel mijn kind van school kon halen en tussendoor even de vaccinatie kon laten geven. All met all top !

Persoonlijk, goed reisadvies met tips & geprikt worden in onze eigen omgeving

Carolien kwam rustig binnen, legde alles rustig uit en wist de situatie goed te sturen met/voor de kinderen. De prikjes krijgen in de eigen omgeving is erg fijn. Zowel voor de kinderen als voor mezelf, omdat ik vaak reageer op een vaccinatie of verdoving. Ik mocht lekker gaan liggen op de bank en bleef na de prikjes een kwartiertje liggen. Vervolgens kregen we ons reisadvies en tips voor als we daar zijn. Het was een fijne ervaring.

Helemaal prima!

Heel prettig consult en hele fijne arts.

De arts nam de tijd, voor mij belangrijk!

Ik werd er vriendelijk ontvangen, legde uit wat er ging gebeuren, en dat stelde mij wel enigszins gerust!!

Super goed

Een hele goede ervaring gehad. Snel en fijn geholpen!

Alles verliep plezierig, vlot en duidelijk

Had je vragen dan werd hier goed en duidelijk op ingegaan.

Aanrader!

Vriendelijke meneer, duidelijke uitleg, snelle acties en duidelijke communicatie hoe laat ze komen. Ik zal het iedereen aanraden.

Het ging soepel

Ik ben als de dood voor injecties. Gelukkig merkte ik bijna niets van.

Makkelijk en duidelijke informatie.

Vriendelijk en super bekwaam!

We hoefden niet te wachten, hele aardige medewerker die ons hielp, nieuwe dingen geleerd en legde rustig en duidelijk uit!

Snelle en klantvriendelijke dienstverlening

Fijne service in het verzetten van de afspraak en heldere persoonlijke uitleg bij het prikken

Vriendelijk en snel

Vriendelijk persoon die me prikte. Afspraken maken en verzetten gaat heel makkelijk.

Goed en snel geregeld.

Er wordt meegedacht en duidelijke info gegeven waarom bepaalde vaccinaties nodig zijn.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp