Prima verlopen, goed advies

Prima verlopen vaccinatie, geen klachten en duidelijk advies

Eenvoudig en snel geregeld

De afspraak was makkelijk te plannen op een locatie in de buurt. Ik kreeg duidelijke informatie waar de locatie zich bevindt en ook de afspraak verliep goed en duidelijk.

Zeer positief!

De afspraak voor mij liep Ietjes uit, maar hier werd gekeurig uitleg voor gegeven. Voor de rest was het een heel fijn verloop en ging het keurig.

Probleemoplossend!

Origineel een afspraak op locatie gemaakt maar helaas had de arts enorm veel vertraging. Ik werd gebeld door de organisatie of ik kosteloos mijn afspraak wilde verzetten, waarin ze fijn meedachten (er was wat haast bij). Een paar dagen later stonden ze bij mij voor de deur en ben ik goed geholpen door dr. Rob van Diesen. Hij nam de tijd om alles uit te leggen en hielp me mijn gele boekje op orde te krijgen. Ik ben zeer tevreden en goed geholpen door deze organisatie.

Duidelijk en snel

Prima geregeld allemaal, alles keurig uitgelegd en snel voor elkaar!

Prima dokter, erg verweg in bedompte ruimte

Ik woon in Heiloo en er waa zeer beperkte ruimte voor een afspraak. Dus toch maar gekozen voor De Noord boven Heerhugowaard. Vanaf station Heerhugowaard is het nog 25 minuten fietsen!! De dokter was prima met goede voorlichting. De gespreksruimte rook bedompt en muffig.

Uitstekend geholpen. Prettig persoon.

Ervaren als een snelle en deskundige hulp.

Wij zijn ontzettend tevreden over de thuisvaccinatie. De aanpak was zeer deskundig en straalde veel kennis van zaken uit. Vooral voor de kinderen was het een hele prettige ervaring: rustig, vriendelijk en professioneel. Absoluut een aanrader!

Rustig, vriendelijk, nauwkeurig.

Rustige en deskundige arts . Heldere toelichting.

Snel en vakkundig

Super ervaren arts, geen pijn op de prikplek. Daarnaast snel de afspraak kunnen maken.

Duidelijke informatie en advies

Aanvraag via de website ging heel makkelijk en een afspraak maken op een priklocatie was ook mogelijk vlakbij. De arts was vakkundig en gaf extra informatie en advies over welk vaccin er niet nodig was.

Duidelijke informatie, prettige ontvangst met ook dan goede adviezen over het te bezoeken land.

Duidelijke informatie via de website. Snelle en prettige ontvangst voor de vaccinatie, waar ook weer nuttige adviezen gegeven worden met betrekking tot het te bezoeken land.

Prima geregeld!

Prettig contact. Praktische informatie. Snel geregeld. Erg gemakkelijk gewoon aan huis!

Aardige man, goede uitleg, kortom prima gereregeld

We zijn vlot en vakkundig voorzien van de juiste vaccinaties voor onze reis.

Na aanmelding hebben we snel een advues gekregen en zijn we binnen een week gevaccineerd.

Professioneel met een menselijke touch

De handelingen worden professioneel uitgevoerd, maar er wordt ook aandacht aan je besteed. Je wordt op je gemak gesteld zodat de prik zelf zo gezet kan worden.

Zeer behulpzaam.

De arts is zeer behulpzaam en denkt goed met je mee.

Heel relaxt

Hele aardige meneer...alles super goed uitgelegd

Niet alles ging naar wens

De arts was vriendelijk en nam de tijd voor de administratie. Echter toen de prik moest worden gezet verraste hij mij door achter om me heen te lopen en de prik te zetten voor ik er erg in had. Toen zei hij dat ik de arm moest ontspannen terwijl de naald al in mijn arm zat. Ik had mijn arm op mijn schoot en wilde die toen nog laten hangen. maar dat gaf natuurlijk extra frictie. Ik had thuis gekomen erg veel last van mijn arm veel meer dan ik ooit bij eerdere vaccinaties heb gehad. De juiste wijze van werken is volgens mij. Vraag de patiënt de arm ontspannen naar beneden te laten hangen en zet dan de prik. Bij eerdere vaccinaties van Thuisvaccinatie ging alles goed.

Prima.

Prettig geholpen. Vriendelijke medewerker die voldoende tijd nam.

Uitstekende ontzorging.

Perfecte service, tijdstip klopte, info was goed, prikken soepel en toelichting op de reis ook.

Fijn geholpen

Als prettig ervaren

Vlot en accuraat

Makkelijk afspraak maken. Locaties in de buurt van woonlocatie. Prettige medewerker

Duidelijke informatie, goed advies

We kregen goede informatie en advies. We waren op tijd aan de beurt. Vriendelijke medewerker.

Duidelijke uitleg en geen wachttijd

Duidelijke uitleg en geen wachttijd Aardige mensen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp