Good communication, friendly, professional

All good. Kind, professional, good communication. Just a pity it's so expensive!

Relaxed

Kundig en snel geholpen

Goede ervaring. We werden professioneel geholpen. We konden snel terecht bij Thuisvaccinatie in tegenstelling tot de ggd waar we op de vaccinatie dag afgebeld werden en de eerst volgende mogelijkheid voor afspraak pas over ruim een maand was.

Goed ontvangen en zeer goed geholpen

Ben super hartelijk ontvangen door de dokter, zeer goed begeleid met tekst en uitleg. Was een heel aangenaam consult

Goed!

Netjes verzorgd, vriendelijk , juiste advies!

Snelle vaccinatie, goede uitleg

De arts kwam mij halen en legde mij goed alles uit over de vaccinaties. Het enige minpuntje was het parkeren, ik moest een tijdje zoeken naar een parkeerplek waardoor ik net aan op tijd was. (Haarlem)

Harde prik en voor niets gewacht

De dr die prikte deed dat vrij snel en hard. Ik heb nog pijn in mijn arm hiervan. Verder heb ik voor niets in de aansluitende apotheek 20 minuten gewacht op malaria pillen die naar huis gestuurd worden. In zijn systeem had hij niet apotheken staan in Purmerend die toch al heel lang bestaan zelfs het Dijklander stond er niet in.

prima advies

ze was prima op tijd.en gaf naar aanleiding van de vaccinatieboekjes een goed advies. geen last gehad na die tijd.tevreden

Alles werd duidelijk uitgelegd

De arts kwam keurig op de afgesproken tijd, heeft ons duidelijk alles uitgelegd

Goed advies en thuis gevaccineerd is helemaal top

Goed en uitgebreid advies voor vaccinatie naar ons vakantie land, heel Prettig dat ze thuis komen vaccineren, hele aardige medewerkster,

goede uitleg

goede uitleg welke vaccinaties worden aanbevolen

Uitstekend. Vriendelijk, vakkundig, netjes op tijd

Prettig contact vooraf, De arts was keurig op tijd. Vriendelijk en professioneel. Nam de tijd voor aanvullende uitleg.

Goede informatie, wij gaan veilig op reis. Inentingen thuis kan ik iedereen aanbevelen.

Heel tevreden

Vanwege een stedentrip die we vrij ad hoc en op korte termijn (<4 weken) hebben gepland, kon ik op geen enkele reisprik locatie in de buurt terecht voor vaccinaties Hep A en DTP. Gelukkig kwamen we al zoekend op reisvaccinatie.nl uit waardoor ik nu onbezorgd / gevaccineerd op reis kan gaan. Alles ging smooth, het plannen van de afspraak, bezoek v/d arts, de informatievoorziening per mail en tijdens het consult v/d arts.

Snel, handig en duidelijk

De arts heeft alle vaccin opties duidelijk uitgelegd, advies was helder en dat het aan huis was maakt het heel makkelijk en prettig.

Op tijd geholpen, vriendelijke benadering.

Het was accuraat en prettig

Er was een duidelijk advies

Prima verlopen, goed advies

Prima verlopen vaccinatie, geen klachten en duidelijk advies

Eenvoudig en snel geregeld

De afspraak was makkelijk te plannen op een locatie in de buurt. Ik kreeg duidelijke informatie waar de locatie zich bevindt en ook de afspraak verliep goed en duidelijk.

Zeer positief!

De afspraak voor mij liep Ietjes uit, maar hier werd gekeurig uitleg voor gegeven. Voor de rest was het een heel fijn verloop en ging het keurig.

Probleemoplossend!

Origineel een afspraak op locatie gemaakt maar helaas had de arts enorm veel vertraging. Ik werd gebeld door de organisatie of ik kosteloos mijn afspraak wilde verzetten, waarin ze fijn meedachten (er was wat haast bij). Een paar dagen later stonden ze bij mij voor de deur en ben ik goed geholpen door dr. Rob van Diesen. Hij nam de tijd om alles uit te leggen en hielp me mijn gele boekje op orde te krijgen. Ik ben zeer tevreden en goed geholpen door deze organisatie.

Duidelijk en snel

Prima geregeld allemaal, alles keurig uitgelegd en snel voor elkaar!

Prima dokter, erg verweg in bedompte ruimte

Ik woon in Heiloo en er waa zeer beperkte ruimte voor een afspraak. Dus toch maar gekozen voor De Noord boven Heerhugowaard. Vanaf station Heerhugowaard is het nog 25 minuten fietsen!! De dokter was prima met goede voorlichting. De gespreksruimte rook bedompt en muffig.

Uitstekend geholpen. Prettig persoon.

Ervaren als een snelle en deskundige hulp.

Wij zijn ontzettend tevreden over de thuisvaccinatie. De aanpak was zeer deskundig en straalde veel kennis van zaken uit. Vooral voor de kinderen was het een hele prettige ervaring: rustig, vriendelijk en professioneel. Absoluut een aanrader!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp