Snel en goed

Snel en goed aardige vrouw

Heel erg fijn!

Ik vond dat het snel ging, dat vond ik fijn. Ook is er mij daarna nog verteld waar ik mee moet opletten in het land waar ik naar toe ga (Japan). Uitgelegd wat je bij bepaalde dingen kunt/moet doen. Heel fijn!

super goed geholpen en uitleg gekregen

ruim de tijd genomen om alles goed uit te leggen.

Prima en alles was goed geregeld

Fijn dichtbij.

Goed geholpen en geïnformeerd

We hebben goede voorlichting gekregen over eventuele ziektes die je op kunt lopen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan (en hoe je ze kunt voorkomen). Ze nam de tijd voor ons en ze beantwoordde alle vragen.

Vlakbij, persoonlijk en meneer nam voldoende tijd voor de kinderen.

I found it very helpful

Very good

Fijne samenwerking en arts was erg vriendelijk en professioneel.

Het was jammer dat de arts 3 kwartier te laat kwam, zeker met een groep jongeren die zitten te wachten. En het vaccineren duurde best lang omdat de arts maar alleen was. Bij zo'n grote groep zou een assistent handig zijn. Maar verder heel goed verlopen.

Alles volgens planning verlopen. Keurig geregeld. In woord TOP

Duidelijk en op tijd

Kwamen op de afgesproken tijd. Duidelijke communicatie. Geen verkoop trucjes.

Gisteren bij ons thuis op het afgesproken tijdstip. Duidelijke uitleg en goed en vriendelijk geholpen.

Flexibiliteit en goede service!

Fijn dat dit bij ons thuis kon, op een voor ons geschikt moment. Duidelijke communicatie vooraf. Tijdens het bezoek werd voldoende tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Aanrader!

Aardige arts en goede voorlichting

Aardige arts die zijn tijd neemt en niet gehaast is. Goede voorlichting.

Goede en vriendelijke behandeling.

Makkelijke en vlotte reservering.

Snel en goed

De vaccinaties waren op korte termijn in te plannen en goede informatie op maat!

Heel aardige arts

Geen

Uitstekend, boven verwachting!

Erg leuke dame die de tijd voor ons nam. Hield ons prima op de hoogte van hoe laat ze zou komen. Veel kennis en excellente service

Alles ging heel snel, werd goed uitgelegd en alles was heel duidelijk

Uitstekende ervaring en zeer vriendelijk geholpen

Gisteren ben ik hier geweest voor mijn vaccinaties. Het was een zeer prettige ervaring. De heer die mij hielp was erg deskundig, vriendelijk en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ik voelde me erg op mijn gemak. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zeker een aanrader!

Alles keurig volgens afspraak.

Vakwerk

Deskundig en netjes geregeld. En enorm makkelijk dat je gewoon thuis kan blijven

Goed! Verheldering

Heel fijn te woord gestaan

Arts niet echt gericht op ons

De arts vonden we niet echt gericht op ons Hij “ praatte “ met zijn eigen pc Dit was jammer Prikken zijn prima gezet

Goede advisering en aansluitend een vlotte vaccinatie

- Goede toegankelijkheid via internet voor het maken van een afspraak met Thuisvaccinatie; - Uitgebreid antwoord en advies van Thuisvaccinatie, op basis van hun analyse van de door mij verstrekte vaccinatiegegevens; - Snelle vaccinatie ter voorbereiding op mijn reis. Samengevat: no-nonsense en professionele uitvoering. Prima gedaan!

Prima professioneel geholpen

Wij waren wat eerder op de afspraak en werden meteen geholpen. Professionele uitleg en gelegenheid voor vragen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp