Laden reviews...
2.472 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Het was erg makkelijk om op korte termijn een afspraak te maken. Van tevoren werd al informatie opgevraagd, zodat de arts goed voorbereid was op mijn afspraak en me kon voorzien van passend advies. Erg tevreden!
Jasmine
Tilburg
Snel aan de beurt , makkelijk in te plannen en en vriendelijke arts.
Markelo
Erg fijn contact gehad, en goed advies.
BP
Poortugaal
Zeer goede en snelle service aan huis. Binnen het geboekte blok werd ik op de hoogte gehouden van een vertraging door verkeer en het was een kundige, vriendelijke en vrolijke arts. We hebben er een goed gevoel aan overgehouden.
ES
Abc
De mevrouw van de thuisvaccinatie is aardig en deskundig. Ze werkt rustig en accuraat. Ze neemt alle tijd om vragen te beantwoorden en ze geeft informatie over reizen naar Azië. Ze is betrokken bij haar werk.
JR
GIETEN
Ze wist alles, stelde ons gerust en gaf ons extra tips mee voor onze bestemming. Zeer professioneel en vriendelijk.
Utrecht
Handig dat dit gewoon thuis kan, zeker voor een familie.
E
Samrnvattend; Rustige man, erg fijn voor mij en mijn kids met prikangst; Redelijk goeie uitleg; 1 hele grote maar, de routebeschrijving naar locatie bronovo is zeer onduidelijk en kan echt beter. Hierdoor waren we 15min te laat terwijl ruim op tijd vertrokken. Goed als iemand het nog eens naar kijkt. De weg die ingang biedt naar de voordeur ligt niet aan de bronovolaan. Zeer vervelend
SS
Den Haag
Fijn dat we op korte termijn en in de buurt van huis een afspraak hebben kunnen maken. Arts Monique is erg geduldig en duidelijk. Wij waren aanwezig met een kind met prikangst waardoor de afspraak wellicht extra tijd heeft ingenomen dan ingepland.
Dana
Zoetermeer
Zowel het maken en nakomen van de afspraak, als het advies verliep uitstekend. Vriendelijke medewerker die kwam prikken, rustig en zelfverzekerd.
AM
Winsum
Hele aardige dokter met prima duidelijke uitleg en ook de tijd nam voor ons.
AJM
Rozenburg
Heldere uitleg en vlot behandeld.
Martijn
Houten
Top geregeld, kan het iedereen aanraden.
Marco
Voorschoten
Het was eenvoudig om een afspraak te maken voor een locatie dichtbij. We werden goed geholpen.
Brigitte
Amersfoort
Goed advies Lekker in de buurt Vriendelijke dame
ACM
Rotterdam
Heel flexibel en super persoonlijk advies
S.C.A.
Loenen aan de Vecht
Ik had voor de afspraak wat vragen over de verschillende vaccinaties. Deze zijn super snel, eerlijk en duidelijk beantwoord. Ook de afspraak aan huis was fijn !! Hele goeie service.
R.
Leiden
Er wordt de tijd voor je genomen. Goede uitleg
J.
Weesp
Goed geholpen met vaccinaties voor Zuid Afrika. Last minute moest ik de afspraak verplaatsen, dat was geen enkel probleem. Consult was prettig, al met al een prettige ervaring.
Maurits
Utrecht
Vriendelijke vrouw, fijn dat de sfeer open was, vertelt iets over zichzelf, en luistert naar jou. Geeft tips, erg fijn om te horen. Goede ervaring en mooie oplossing dat thuis vaccinatie bestaat. Blij mee dat ik hier gebruik van kon maken
Lianne
Lelystad
Rondom de vaccinatie geen opmerkingen. Wel is het irritant dat ie bv in de avond alleen in de wachtkamer zit en gën flauw idee of er überhaupt een arts aanwezig is. Kan dat niet duidelijk worden gemaakt zoals bij winkel of apotheken. Ik zat er nu 20 minuten zonder iets te weten Mvg A Balvers
Anita
Vleuten
LJJ
MAARN
Fijn dat we snel terecht konden en dat er nog ruim plek was. Professioneel en goed geholpen, een aanrader.
Mirjam
Ijsselstein
Prettige service en snelle reacties op mails bij vragen gekregen. Informatie is duidelijk zowel schriftelijk als mondeling. Fijn ontvangst tijdens het zetten van de vaccinaties.
J.R.
Montfoort
Snelle reactie na doorgeven reis met het advies wat je nodig hebt qua medicatie en / of inenting. Afspraak in tijdsblokken. Keus genoeg. Afspraak aan huis vinden wij heel fijn. Goede info ter plekke!
N
Monster