Laden reviews...
2.271 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Er wordt alles heel goed uitgelegd. Waarom, wat te doen enz. Zeer kundige arts die goed op de hoogte is.
Willem
Vlierden
Hele prettige ervaring. Veel uitleg over allerlei inentingen. Op de afgesproken tijd aanwezig, met tussentijdse updates over aankomsttijd. Vakkundige arts en erg gemakkelijk zo thuis.
JMB
Ede
De afspraak was makkelijk te regelen. Wij kregen duidelijk uitleg van de "arts". Hij nam rustig de tijd voor alles netjes in te vullen en toe te dienen.
EWR
Hoensbroek
Prima. Jammer dat er uitloop was.
Tanja
Echt
THJ
udenhout
Het idee van vaccinatie aan huis voor mijn reis naar Kenia is top, en de arts die langskwam was erg aardig en kundig. Helaas valt de planning erg tegen. Je kunt vooraf alleen een globaal dagdeel kiezen. Pas de dag van tevoren krijg je een tijdvak van 2 uur gemaild (in mijn geval 12:00 - 14:00 uur), maar alsnog werd er gevraagd van 12:00 tot 16:00 uur beschikbaar te zijn. Uiteindelijk kwam de arts pas om 14:30 uur aan. Als fulltimer kun je hiervoor niet zomaar een hele dag vrij nemen of thuis blijven wachten. De medische service is prima, maar de logistiek en communicatie rondom de aankomsttijd kan echt stukken beter.
Beveelt niet aan
DL
Almere
Duidelijke uitleg en aardige man op bezoek gehad. Zeer handig dat dit thuis kan
PJM
Zeeland
Voor onze reis naar India advies van Thuisvaccinatie gekregen. Adviseur was op tijd en nam ook alle tijd om alles met ons door te nemen. Kwam vakkundig over zonder ons wat op te dringen.
WGT
Beuningen
De arts was kundig en gaf duidelijk advies
MH
Hellevoetsluis
Goede service , prettige arts, wel ongelooflijk duur grapje die vaccinaties.
EC
Nijmegen
Geen wacht tijd. Goede uitleg door de verpleegkundige. Ze nam alle tijd om vragen te beantwoorden. Geen na pijn of andere klachten En gratis parkeren.
John
Nieuwe-Tonge
Op een prettige manier wordt er de tijd genomen om het advies toe te lichten. Ook kregen we aanvullend advies over voeding en hygiëne in ons vakantieland. Vriendelijk en professioneel.
Natascha
Spanbroek
Een deskundig iemand die weet waar hij het over heeft. Duidelijke uitleg, zodat ik zelf goede keuzes kan maken.
JJF
Sint Oedenrode
Voor een komende verre reis enkele vaccinaties nodig. Dit voor het eerst geregeld via ‘Thuis vaccinaties’. Dit ging erg goed en makkelijk. Ook de tussenliggende communicatie erg snel en correct. Ik kon naar locatie op 10 minuten fietsen, dit dus ook erg makkelijk. Ik vind het zeker een aanrader.
H.J.
Almelo
Makkelijk online een afspraak gemaakt, duidelijke afspraken, goede communicatie. Keurig op afgesproken tijd. Fijn dat het thuis kan.
JMA
Kerkdriel
Wil een mail ontvangen wanneer er in Zoetermeer ook keuring is voor 75+ rijbewijs op dezelfde locatie.
Aad
Zoetermeer
PDGM
Budel
Mijn ervaring is dat het heel handig is om thuis te laten vaccineren en je krijgt nog tips ook mee voor je vakantie bestemming wat je wel en niet moet vermijden kwa ziektes
R.
Den Oever
Fijne consult en duidelijke uitleg
H
Amsterdam
Op tijd en vriendelijk.
JM
Alphen aan den Rijn
Duidelijke uitleg. En prettig dat rekening gehouden werd met de angst voor prikken.
AWEP
De Meern
Zeer vriendelijke man die goed wist om te gaan met het vaccineren van mijn kind en mijzelf.
Y
Berghem
Er wordt de tijd genomen om alle risico's te bespreken en de mogelijkheden. Er is ook goed aandacht voor de personen zelf.
TMA
Varsseveld
AGG
Herkenbosch
Snelle respons en dito service
1 September 2026
WAHM