Goede ervaring

Hele goede ervaring, erg makkelijk om de afspraak online te maken. Goede uitleg over de vaccinaties en vrij pijnloos gevaccineerd. Na afloop nog goede uitleg over wat wel en met name wat niet te doen op vakantie.

snel, vriendelijk en effectief

als bovenstaand, zonder ingewikkeld te doen goed uitleg en snel geholpen met meerdere vaccinaties voor bestemming Afrika

deskundig advies en adequate beantwoording van vragen

voldoende tijd voor nadere toelichting en duidelijke beantwoording van vragen

Zeer deskundig en professioneel .

Prettig ontvangst. Duidelijke informatie en praktische tips.

Top geregeld

We konden snel een afspraak maken in het weekend bij ons in het dorp, top geregeld.

Op tijd geholpen, arts nam de tijd, was voorbereid, geinteresseerd en gaf duidelijke uitleg en informatie.

Rustige uitleg en goede informatie

Snel en goed geholpen

Ik kon snel terecht. Duidelijke uitleg.

Goede dienstverlening!

Vriendelijk personeel, snelle en goede communicatie.

Keurig geholpen

Goede uitleg

Vriendelijke man die mij heeft gevaccineerd en het prikken ging snel en professioneel. De locatie was dichtbij en er werd duidelijk uitgelegd hoe ik deze kon vinden en waar ik gratis kon parkeren. Ook prettig dat de afspraak in het weekend mogelijk was. Wel moest ik op korte termijn een geel boekje aanschaffen, terwijl uiteindelijk door degene die mij prikte werd aangegeven dat dit niet nodig was. Daarnaast vind ik het vervelend dat ik geen tweede afspraak kan inplannen, omdat deze pas over een half jaar plaatsvindt. Hiervoor moest ik bellen, maar ook telefonisch werd aangegeven dat dit niet mogelijk is. Ik moet er nu zelf aan denken om over een half jaar een afspraak te maken. Als ik dit vergeet, kost mij dat €250, wat ik erg onprettig vind.

Arts vertelde in 1 minuut wat ik zelf al wist

Erg dure optie, naast kosten voor het aan huis komen was het dure consult van de arts zeer summier en leverde geen enkel nieuwe informatie. De arts had zijn i-pad ergens laten liggen en daardoor bleek hij niet over parate kennis te beschikken. Is in totaal geen 5 minuten bezig geweest. Je kunt net zo goed met je huisarts een afspraak maken voor de vaccinaties als je weet wat je nodig hebt. Die doet het gratis (excl kosten vaccin)

Zeer praktisch thuis

Makkelijken praktisch thuis gecaccineerd te worden.door arts.

Snel en goed advies

Ze nemen ruim de tijd voor je en je krijgt een eerlijk advies met extra tips om aan te denken voor je reis.

Snel en goed advies

Snel en duidelijk

Super vriendelijk en duidelijke uitleg!

Ik raad dit iedereen aan, het is zo gepiept, vriendelijke vrouw en je hoeft niet weg van huis

Zoontje had angst

Zoontje was bang voor spuit en ze namen de tijd.

Behandeling prima, geen oproep herhaalvaccinatie gehad

Behandeling door de artsen snel en vriendelijk. Helaas geen tijdige oproep voor herhaalvaccinatie zoals wel afgesproken.

Fantastisch

Fantastisch

duidelijke uitleg uitstekend geholpen.

werd heel goed geholpen

door sneeuwval werd er toch een thuis consult met spoed georganiseerd. vaccinatie vakkundig, overig advies goed en kundig

Heel fijn dat het thuis kan, en goed advies

Prima geregeld

Opaallaan 1212