Goed en snel geregeld

Vriendelijk, behulpzaam team en voldoende informatie ontvangen

Uitetekend

Hele aandige arts

dit is de tweede keer dat ik mijn vaccinaties thuis laat zetten. Heel fijn en prima meedenken door arts. Alles liep gestroomlijnd.

Eenvoudig om een afspraak te maken, communicatie is goed en de arts was op tijd en nam alle tijd. Zeer tevreden!

Goed en snel geholpen

Voor zover onze kennis reikt hebben wij een prima (aanvullend) vaccinatie-advies gekregen van de arts en heeft hij ons op een prettige manier voorzien van de benodigde vaccinaties.

Uitstekend verzorgd

Online gemakkelijk om een afspraak te maken en vragenlijst in te vullen, terplaatse op tijd, vriendelijk en deskundig geholpen!

goed geregeld

we werden snel geholpen prettige sfeer en goede informatie

Deskundig

Deskundige adviezen

Fantastische arts die langs kwam!!

Wat een lieve kundige. Man. onze dochter vond het echt even spannend maar hij was zo relax dat ze niets door had. Hele betrokken man! Nam alle tijd!

Helemaal top!

Duidelijke instructies, wat je allemaal in moet vullen, afspraakbevestiging en ook de afspraak zelf gingen goed. Snel geholpen.

Goede informatie van de arts. Had een email over nietfunctie niet ontvangen

Zie boven

Prima maar zoooo duur

mijn ervaring was prima, ik ben goed geholpen, maar ik heb totaal geen back up, wordt behoorlijk bang gemaakt en de rekening moet ik daarvoor betalen.

Ruim voldoende tijd om alles uit te leggen

Netjes geregeld!

Netjes op tijd, en goed voorgelicht

Keurig en goed geregeld

Keurig en goed geregeld

Goede maar niet zo goedkope oplossing

De aanvraag is wat misleidend op internet. Je kiest een dag waarop het thuisprikken kan. De prijs is afhankelijk van de dag die je kiest. Daarna moet je betalen en dan blijkt dat de prijs aanzienlijk hoger is omdat er kosten voor een consult plus de inenting bijkomen. De uitvoering was verder prima.

Uitgebreid adviesgesprek met 5ster service

Jonge arts maar ongelooflijk veel ervaring Top ervaring dus van harte aanbevolen

Efficient en heel fijn!

Je kan heel gemakkelijk al je gegevens invullen en krijgt erg snel een passend advies. Als je ermee akkoord gaat dan blijft je afspraak staan, zo niet wordt deze geannuleerd. Wij zijn doorgegaan met de afspraak. Een dag van te voren krijg je binnen je tijdslot van 4 uur een tijdslot van 2 uur zodat je er beter rekening mee kan houden. Vlak voordat de dokter bij je aan huis komt, krijg je SMS'jes met een indicatie van 30 minuten. Heldere uitleg en weten waar ze over praten, heel fijn om het op deze manier te laten doen!

Goede service, duidelijke informatie

Goede service, duidelijke informatie

Kon snel afspraak maken, ook op een zondag! Heel blij mee. Ik was veels te vroeg maar kon gelijk worden geholpen. Aardige arts Soufiane , goed geadviseerd. Goed geprikt, weinig last van gehad de dagen erna

Snelle service, pragmatisch, goed bereikbaar

Laagdrempelig, dichtbij huis, telefonisch goed bereikbaar, compleet advies

Goed,vakkundig en snel.

Van het maken van een afspraak tot het vaccineren zelf, het hele proces is eenvoudig en goed verlopen. Degene die de vaccinaties heeft gezet nam de tijd om vragen te stellen en uitleg te geven. Het zetten van de vaccinaties ging snel en vakkundig.

Ideaal

Veel locaties, met gunstige tijden. Alles word goed voor geregeld en ze weten precies welke vaccinaties je wel en niet nodig bent.

Prima arts (?) die de vaccinatie toediende.

Vriendelijke behandeling.

Opaallaan 1212