Laden reviews...
2.477 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Fijn dat we snel terecht konden en dat er nog ruim plek was. Professioneel en goed geholpen, een aanrader.
Mirjam
Ijsselstein
Prettige service en snelle reacties op mails bij vragen gekregen. Informatie is duidelijk zowel schriftelijk als mondeling. Fijn ontvangst tijdens het zetten van de vaccinaties.
J.R.
Montfoort
Snelle reactie na doorgeven reis met het advies wat je nodig hebt qua medicatie en / of inenting. Afspraak in tijdsblokken. Keus genoeg. Afspraak aan huis vinden wij heel fijn. Goede info ter plekke!
N
Monster
Zeer toegankelijke website, efficiënt aanmeldproces, duidelijke communicatie, prettige arts en zorgvuldige benadering van onze reis (zowel voorlichting als vaccinaties).
Suzanne
Leusden
Fijn dat je van tevoren al het advies en eventuele mogelijkheden krijgt toegestuurd. Het consult is daarom sneller klaar. Flexibele data zoals s'avonds en in het weekend maken het heel makkelijk om snel een afspraak te kunnen maken.
JE
Heemstede
Kreeg alleen wat laat te horen wanneer de arts langs kwam.
Babette
Nijmegen
Wij hebben een goed overleg gehad over de vaccinaties voor Tanzania. Duidelijk uitleg en er werd uitgebreid de tijd voor genomen
MCJ
Uithoorn
Snel en gemakkelijk te boeken.
F
Brielke
geen
H.
DIEPENVEEN
Goede vlotte uitleg! Voldoende mogelijkheden, ook in het weekend. Ze komen zelfs aan huis. Wij zijn in Tilburg geweest. Geen wachttijd, goede parkeermogelijkheden. Declaratie doen zij direct bij zorgverzekeraar.
Bianca
Drunen
Een ervaren arts. Kwam keurig op tijd, was vriendelijk en rustig, legde alles goed uit, was voorbereidt en prikte uitstekend.
ST
Geldrop
Zeer professioneel en deskundig
A
Goirle
Snel een vakkundig advies en ook wat evt gevolgen kunnen zijn. Vriendelijke dame die accuraat te werk ging
M
Voorthuizen
Prettig geregeld en erg fijn dat we thuis gevaccineerd konden worden. Alles ging heel kundig en we kregen goede adviezen.
28 June 2026
Miranda
Winkel
Wij zijn tevreden met het advies over de inentingen en tabletten die nodig zijn voor onze reis. Wat ons wel opviel is dat bij de inentingen de huid niet werd gedesinfecteerd en er geen handschoentjes werden gedragen. Verder goed ingelicht en advies gegeven welke inentingen/ tabletten nodig zijn voor onze reis.
28 June 2026
AA
Wijchen
Heel prettig contact met veel aandacht en zorgvuldigheid!
Christa
Nigtevecht
Snel, kundig en vriendelijk!
A.E.T.
Katwijk
Duidelijke instructies en stipte tijden
Rob
Etten-Leur
Netjes op tijd, met uitgebreide uitleg
RHR
Rosmalen
Er kwam een vriendelijke arts bij mij thuis langs die de vaccinaties deed alles rustig en duidelijk uitlegde.
J.J.J.P
Genemuiden
Op de exact aangegeven tijd kwam een zeer vriendelijke arts bij ons thuis voor de reisvaccinaties. Zeer duidelijke uitleg. Ontzettend fijn geholpen!
R
Didam
Fijne uitleg, tijdstippen die je zelf kunt kiezen en dus voor je uitkomen, géén gedoe
Anita
Roermond
Heel goed advies en snel geholpen
FJA
Hoeven
We konden snel terecht voor een afspraak en kregen goede uitleg en super service. Echt een aanrader!!!
RO
Tiel