Deskundige advies, aardige arts, stelde degene die bang waren op hun gemak

Zeer aan te raden, stelde degene die bang waren op hun gemak, de prik niet eens gevoeld, deskundig advies

Super handig

Het is ideaal je kan gewoon thuis blijven lekker makkelijk en in het weekend

Snel plaats,ook op zondag geopend,makkelijk bereikbaar. Vriendelijk personeel

Op tijd, kundig en fijn!

Op tijd, kundig en fijn!

Heel fijn dat T thuis kan!

Met jonge kinderen super fijn om thuis de vaccinaties te kunnen krijgen, scheelt gereis n stress bij de kinderen- de jongste van 2 jaar hadden we afgeleid met een filmpje, ze keek even op maar gaf verder geen kik! Geeft maar weer aan hoeveel van de “pijn” toch ook door de stress en omgeving komt! Ook fijne arts en goede uitleg gehad, zou t zeker aanraden aan anderen!

Uitstekende service

Vriendelijke ontvangst deskundige behandeling

hele fijne ervaring

Goede communicatie online, makkelijk een afsprak te maken. Een telefoontje op de dag zelf voor aankomst. Fijn persoon wat langs kwam. Goede uitleg. Heel lief en betrokken bij onze dochter die erg gespannen was voor de vaccinaties.

Erg makkelijk

Deskundig

Makkelijk om een afspraak te maken, veel keuze op korte termijn. Zeer vriendelijke dokter. Super!

Fijn dat dit thuis in een rustige sfeer kan.

arts was op tijd aanwezig ,snelle duidelijke afhandeling

arts gaf een duidelijke uitleg over de vaccinaties . Het was snel afgehandelt.

Wij waren super goed ontvangen en met veel aandacht fijne ervaring

Goede uitleg. Heel aardig persoon

Fijne arts

We kregen goede uitleg en de arts nam echt de tijd.

Goed geholpen!

Afspraak opKorte termijn en nuttige informatie

Ik ga al jaren voor mijn verre reizrn naar thuisvaccinatie en ben altijd heel tevreden. Dd afspraak kan meestal op redelijk korte termijn en ik vind de adviezen nuttig.

Prima geregeld

Snel een afspraak geregeld online en je kunt op veel plekken en tijdstippen.

Snel geregeld

Makkelijk om afspraak te maken. Goed advies. Locatie goed bereikbaar.

Super fijn

We hadden Jimmy als arts. Hij was heel prettig in zijn uitleg en advies. Fantastisch met de kinderen. Dit was heel relaxt voor iedereen op deze manier.

Uitstejen

Goed geïnformeerd prettige behandelaar

Een superservice. Kon snel terecht, dichtbij. Alles goed geregeld, duidelijke communicatie. Vaccinatie door een arts. Factuur achteraf.

Goede uitleg en goede, snelle service

Goede uitleg en goede, snelle service

Heel makkelijk en goed

Het contact met thuisvaccinatie verloopt soepel en duidelijk. Goed deskundig advies en enorm makkelijk dat de arts thuis komt.

Onpersoonlijk, lang moeten wachten

Digitaal is alles goed geregeld. Ter plaatse meer dan een half uur moeten wachten, zonder iemand te zien. Toen ik uiteindelijk maar eens aanklopte, werd er simpelweg aangegeven "iets" uit te lopen. Niet erg klantvriendelijk.

Ik vind dit een heel fijn service gericht en professioneel bedrijf.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp