Goed bereikbaar en snel

Goed bereikbaar en snel op gewenste afspraak tijd geholpen

Prima geregeld. Alles volgens afspraak nagekomen

Prima geregeld. Alles volgens afspraak nagekomen.

Onze ervaring is uitstekend

Ideaal dat een deskundig persoon bij je thuis komt

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Thuisvaccinatie. Heel fijn dat ze bij je thuis langskomen en voor het hele gezin betaal je slechts 1 keer de voorrijkosten (kleine €35,00) per keer. Prima uitleg en alle vragen die er zijn worden beantwoord. Kort voor de komst van de arts krijg je een berichtje hoe laat exact. Het fijne is ook dat als je regelmatig gebruikt maakt van thuisvaccinatie er een dossier is waarin alle vaccinatie benoemd zijn. Is wel zo handig!

Aardige arts en duidelijk consult

Snel geregeld

Duidelijke communicatie, snel geregeld tijdens de afspraak

Duidelijke uitleg

Alles rustig en duidelijk uitgelegd en een prettige ervaring.

Uitstekende ervaring

Prima website, eenvoudig om na te gaan welke vaccinaties nodig zijn en om een afspraak in te plannen op een locatie en tijdstip die passen. Op de afspraak zelf prima en vlot geholpen.

Fantastisch

We konden snel een afspraak maken en de dokter was erg deskundig. Was goed op de hoogte van de situatie in het het land waar wij geen gingen. Bijzonder pijnloos geprikt!

Goed en deskundig advies, daarnaast nog tips meegekregen voor de reis

Goede uitleg en advies ontvangen. Vervolgens probleemloos de vaccinaties ontvangen en gelijk een vervolgafspraak kunnen plannen voor de tweede dosering. Na de vaccinatie ook nog veel tips gekregen wat te doen en te verwachten op onze bestemming.

Eerlijk en oprecht advies

Er wordt de tijd genomen om je goed te informeren. Eerlijk advies en een goede begeleiding voor kinderen.

Snel

Werden gelijk geholpen, documenten werden gecontroleerd, prik gekregen en binnen 10 minuten weer weg. Snel en praktisch.

Super georganiseerd

Zo zou de gezondheidszorg altijd moeten functioneren. Helder, duidelijke prijzen, gemakkelijk benaderbaar en snel beschikbaar voor een afspraak. Uitstekende uitleg en advies.

Heel goed

Goede service, duidelijk gesprek

Top!

Vriendelijke arts, verteld goed wat wel en niet nodig is en onderbouwd dit ook.

Prima geregeld

Heldere communicatie vooraf en deskundige en vriendelijke arts. Goed geregeld.

Prima advies

Zeer goede informatie verstrekt. Nemen alle tijd. Pijnloos prik gezet.

Prettig

Hij nam alle rust en tijd voor mijn dochter die het erg spannend vond. Ook was het fijn dat je van te voren nog een SMS krijgt met een tijdstip van komst.

Goede communicatie

Goede communicatie m.b.t. advies en bijwerkingen ed. Ook wat advies voor tijdens de vakantie.

Totale plaatje klopt

Prima geregeld, zeer aardige arts, die ook de nodige informatie deelde. Kortom zeer tevreden

Wát een gemak!

Wat een fijne ervaring was dit. Gewoon thuis aan de keukentafel gevaccineerd worden door een arts die heel empatisch is en goede uitleg geeft.

Het voelde oNpersoonlijk.

Mijn ervaring was helaas niet prettig. Ik vond het contact vrij onpersoonlijk . Ook had ik het idee dat er veel nadruk lag op vaccinaties en de risico,s als je die niet neemt. Daardoor kreeg ik minder het gevoel dar er ruimte was voor een open gesprek en eigen afweging. Wel prettig dat de rekening van tevoren werd vertoond.

Uitstekend!

Wij hebben als gezin met kinderen twee ervaringen met thuis vaccinatie. Eenmaal prikken aan huis en eenmaal prikken op een locatie in de buurt. Beiden uitstekend. Een afspraak maken gaat snel, alles wordt duidelijk uitgelegd en de medici zijn professioneel en vriendelijk.

Vriendelijk, geduldig en meedenkend

De medewerker die de vaccinaties zette, ging heel goed om met mijn prikangst. Ze was vriendelijk, geduldig, liet mij aangeven wat wel en niet zou helpen en heeft me uitgebreid voorgelicht over de voorzorgsmaatregelen die ik verder moet nemen tijdens mijn reis.

perfect

Een geweldige, snelle en betrouwbare service die voor weinig iets biedt wat bijvoorbeeld de GGD niet doet: afspraak thuis, super makkelijk te maken en op zeer korte termijn in te boeken. En alles is tip top in orde! Echt een fijne ervaring én aardige dokter. Waren er maar meer bedrijven die zo snel, accuraat en goed te werk gingen en je echt direct helpen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp