op afgelegen locatie in de avond.

Afgelegen locatie buiten Roermond . Geen privacy. Vaccin komt uit de koelkast wel even zoeken. Lijkt me beter om dit in het vervolg in een apotheek te doen. Gordelroos vaccin kost nogal wat €245 …per prik en dat twee keer. Niet iets om ergens op een afgelegen locatie toe te dienen ook vwb kwaliteit van het vaccin tav opslag koelkadtven transport.

Heel tevreden

De informatie op de website was duidelijk en het was eenvoudig om een afspraak te maken. We waren op tijd en werden meteen geholpen door een deskundige en vriendelijke arts. Prima geregeld.

uitstekende service en ervaren "prikker"

uitstekende service en ervaren "prikker"

Duideijk

De afspraak maken en alles daar omheen is duidelijk.

Goed geregeld

Fijn dat de thuis vaccinatie kon. Tijd klopte, vriendelijk arts die nig duidelijke uitleg gaf Wij zijn klaar om op reis te gaan. 1 min puntje, prijzen vam vaccinaties staan goed op de site, enkel het artsen consult staat niet vermeld.

Professioneel

Goed advies, denken mee

Goede adviezen

Wij kregen goed, deskundig advies voor onze reis van een vriendelijke arts.

Professioneel en heel vriendelijk

De thuisvaccinatie is uitstekend verlopen. De medewerker was zeer professioneel, vriendelijk en duidelijk in de uitleg. Ik voelde me op mijn gemak en alles werd snel en zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben ontzettend tevreden over de service en kan het iedereen van harte aanbevelen.

Geen wachttijd, kundig geholpen

Geen wachttijd, kundig geholpen

Prettig geholpen

Prettig geholpen met de juiste informatie.

Alles prima geregeld. Alleen de prijs voor de rabiës vaccinatie: 2 x € 79.50 vind ik exorbitant hoog.! Dat kan en moet toch wel goedkoper kunnen.....

Goede informatie

We gingen voor de reisvaccinatie. We kregen goede informatie over de reis. Er werd ruim de tijd genomen, over andere vragen over de reis met betrekking tot gezondheid.

Snelle service en aardig en duidelijke hulp

Snelle service en aardig en duidelijke hulp.

Heel prettig om in thuis situatie een ieder te injecteren

Kwam aan het eind van het twee uur slot, maar ging op zich heel prettig

Aardige vrouw, goed geholpen

Aardige vrouw, goed geholpen

Snelle service en vriendelijke arts!

Snelle service en vriendelijke arts!

Top!

De arts was zeer open, spontaan en kundig. Het prikken heb ik vrijwel niet gevoeld.

Een fijn ontvangst

Een fijn ontvangst door de Arts, vraagt goed door en is zeer kundig Alles perfect gelopen totaal geen pijn bij het prikken en ook naar een paar dagen hebben wij geen pijn ervaren. We zien uit naar de 2e afspraak. De e-mails en de route vooraf is zeer duidelijk om de locatie goed te bereiken.. Ook de e-mail erna met de rapportage is top !

Prettig en goede info.

Professioneel, vriendelijk en gemakkelijk

Voor de 3e keer gebruik gemaakt van het gemak wat thuisvaccinatie biedt en ook nu zijn we weer super tevreden. Top !!

Fijne service

Handig thuis, relaxed voor kinderen in de vertrouwde omgeving. Duidelijke communicatie vooraf. Vriendelijk personeel.

Arts nam alle tijd voor me om alles rustig en duidelijk te bespreken.

Voorafgaand aan de vaccinatie heeft de arts mij nog de nodige informatie gegeven en was er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Prima uitleg en service

Prima uitleg en service

Prettige ervaring, ook adviezen gekregen waar we op moeten letten tijdens onze vakantie. Terzake kundig.

Fijne service

Ik heb vooraf gevraagd of de arts even kon bellen om te laten weten wanneer hij kwam, werd netjes 30 minuten vooraf gebeld en de service was fijn en snel. Ook voor de kids een goede ervaring.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp