makkelijk te regelen en deskundig personeel

Arts had alle tijd voor me en gaf ook nog adviezen over verblijf en waar op te letten

Snelle efficiënte vaccinatie

Prima service, arts kwam keurig op tijd, goede uitleg en snelle efficiënte vaccinatie.

Echt goede tips gekregen , ook buiten de vaccinatie om ! Zo prettig om het thuis te doen . En goed contact hoe laat ze er was !

Goede uitleg en service

Prima ervaring

Prima twee deskundige artsen

We hebben een prettig gesprek gehad. Goed advies gekregen en men nam ruim de tijd. Aanrader.

Erg makkelijk en klantvriendelijk

Ik zou in de grote hal waar je binnenkomt in De Bilt al een bordje plaatsen. Ik kon het even niet vinden..... Verder prima.

Helemaal goed

Helemaal goed

Uitstekend en betrouwbaar

Goede en deskundige begeleiding

uitstekend

makkelijk en snel een afspraak gemaakt. Ook duidelijke uitleg bij het zetten van de prik.

Volwaardige dienstverlenig

Aardige arts met tijd voor informatie en nauwkeurig in het bekijken van reeds gezette vaccinaties. Navraag gedaan met achterban bij twijfel en zorgvuldig zetten van benodigde vaccinaties.

Snel aan de beurt, deskundig personeel

Ik vind het prima'daar gevaccineerd te worden. Je bent op tijd aan de beurt, wat ik heel prettig vind. Heel vriendelijk personeel

Goed advies en uitleg

Fijne medewerker, legt alles duidelijk uit en goed advies.

Ideaal!

Zeer vakkundig advies gekregen, de vaccinatie gekregen die nodig was voor mijn reis en heel fijn gesproken over de zaken waar ik op moet letten bij mijn reis. Dank!

De vaccinatie persoon is vriendelijk en deskundig

zie boven

Prettige arts en zeer duidelijk

Wij werden vriendelijk ontvangen en duidelijke informatie. Ook alles uitgelegd over eventuele problemen bij een beetje door een zoogdier

Prima geregeld

Inplannen was eenvoudig te doen en de vaccinatie verliep soepel.

Afspraak makkelijk gemaakt en prima afgehandeld

De afspraak via de site gemaakt, duidelijke vragenlijst.Snelle reactie op mijn opmerkingen Het huisbezoek keurig binnen de afgesproken tijden. Professionele afhandeling bij het bezoek.

Snel, vriendelijk en vakkundig

Snel vriendelijk en vakkundig

Professioneel!

bla bla

Top geregeld

Had met op de valreep vaccinatie nodig voor mijn trip naar China. Kon er zeer snel terecht. Werd ook zeer prettig geholpen en geadviseerd

Positief

Makkelijk afspreken Uitgebreid uitleggen Antwoord op vragen Duidelijk gemotiveerde keuze van vaccinatie

Perfect, deskundig en accuraat.!!!

Perfect, deskundig en accuraat.!!!

Deskundig en prettig

Deskundig, prettig en makkelijk

Prima systeem om afspraken te maken.

We zijn geholpen door een zeer vriendelijke en deskundige arts.

Precies op tijd en alles goed uitgelegd

Precies op tijd volgens afspraak en alles goed uitgelegd

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp