Laden reviews...
2.488 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Ik heb een DTP en thuisarts besteld, maar krijg er ongevraagd tweemaal een consult bij. Deze kosten zouden ergens in een bevestigingsmail staan, maar vond ik vooraf niet duidelijk. Een heleboel heen en weer gemaild en gebel later moeten we ze alsnog betalen. NOOIT MEER THUISVACCINATIE.NL voor ons!!
Beveelt niet aan
Angélique
Raamsdonksveer
De aanmelding en de communicatie daarna zijn goed en prettig verlopen. Ook op de dag van de vaccinatie zaten we steeds in files door de stad. Daarover hebben wij gebeld en er is goed rekening gehouden daarmee. We waren dus laat aangekomen en de arts heeft heel fijn gereageerd en heeft ons ook heel goed geholpen. Hele fijne, lieve arts. Zeer veel dank aan hem en uw organisatie. Groet, Sjama Gobiend en moeder Drohpatie Ghoerbien.
Sjama
Den Haag
BFA
Mariaparochie
Medewerker in Schiedam was geweldig. Open en eerlijke man, die meedacht met het feit dat ik naalden niet heel chill vind. Top!
S.V.
Schiedam
Beveelt niet aan
PJ
TINTE
Super fijn gewoon thuis vaccineren met het hele gezin. Deskundige medewerker met goed advies.
Passzzz
Rosmalen
De arts kwam netjes binnen het aangegeven tijdslot en belde van tevoren hoe laat ze er ongeveer zou zijn. Ze nam rustig de tijd voor iedereen, we waren met 6 personen dus ze is ruim 1,5 uur binnen geweest. Prikken werden netjes gezet, mijn zoon is altijd wat angstig maar ook hier werd goed te tijd voor genomen en was het voor hem ook een "fijne" ervaring. En heel fijn dat het gewoon thuis in de eigen omgeving kan, je kunt daarna gelijk weer je ding doen.
Danielle
Rhoon
Fijne arts met een duidelijke uitleg en advies. Heel vriendelijk en lief voor ons zoontje die ook een prik moest. Fijne ervaring geweest!
SID
Zoetermeer
Kundig en vriendelijke service
Y
Haarlem
Prima service, goede toelichting
P.S.
Tilburg
Ondanks dat er geen tijdslot beschikbaar was hebben ze me telefonisch geholpen om een afspraak te maken. Huisarts praktijk in eindhoven was top.
B
Eindhoven
Fijn dat je in het weekend terecht kunt. Hele goede uitleg en fijn geholpen. Vaccinaties pijnloos toegediend. Ik weet waar ik in het vervolg moet zijn en raad het echt aan.
H.
Deventer
Heel geduldig en vriendelijk goede uitleg Prima een dikke 10
M
Den Haag
Goede communicatie omtrent afspraak en benodigde gegevens.
Teun
Haarlem
nvt
J.R.
HAARZUILENS
De deskundige dhr Fuad heeft ons uitstekend geadviseerd.
E
Capelle aan den IJssel
Zeer fijn. Je kunt alles via de site regelen. Kunt er snel terecht, duidelijke uitleg en nemen rustig de tijd voor iedereen. Betaling en overzicht ontvang je later via de mail. Echt heel goed.
KAM
Drunen
Goed en duidelijk advies
N
Spierdijk
Goed geadviseerd, ontspannen sfeer en snel alles goed kunnen regelen
I.
Zaanstad
Seine
Groningen
Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk en snel een afspraak kunnen maken. Vriendelijk bezoek aan huis, man nam alle tijd en heeft ons goed ingelicht en de gele boekjes zijn weer bijgewerkt.
MA
Santpoort-Zuid
Eenvoudig on-line te regelen.
JH
Hoofddorp
Was fijn om een vaccinatie-expert thuis te ontvangen want we kregen onze agenda’s niet gematcht met de mogelijkheden in een kliniek. Hij was volledig op de hoogte, kon alle vragen beantwoorden en ging perfect om met onze zoon van 11 die naalden best eng vindt. Topervaring.
C
Etten-Leur
Goed advies erg aardige kundige medewerker
G.M. bouma
Utrecht
Voor het consult werd voldoende tijd genomen en was ook duidelijk. Ik vind e-mail informatiesysteem verwarrend en gebruiksonvriendelijk. Verwarrend omdat er informatie in staat die niet van toepassing is. Gebruiksonvriendelijk omdat ook voor toegang tot algemene informatie over de infecties/aandoeningen je meervoudig moet inloggen. Dat zou niet nodig moeten zijn. Bovendien tonen deze pdf’s vaak een lege pagina.
G.J.
Roermond