Laden reviews...
2.337 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Vriendelijk snel en duidelijk.
9 August 2026
Jeroen
Vianen
De prikken zaten er in no time in en even gezellig gebabbeld en weer door Top!!
9 August 2026
WHJ
Nunspeet
Uitleg duidelijk Arts nam daar ook de tijd voor.
Gonnie
MOERGESTEL
Rustig en kundig advies, word de tijd voor genomen en kosten zijn vooraf helder ook voor eventuele extra opties. Factuur wordt bij zorgverzekeraar eerst ingedient dus ook dat is prettig. Alleen definitieve afapraaktijd voor thuisvaccinatie krijg je wat laat in mijn optiek (avond vooraf) maar je weet natuurlijk wel het tijdblok
SAC
's-Gravenhage
Voelde mij gerustgesteld en op mijn gemak. Kreeg goede informatie mee waar wij rekening moeten houden om niet ziek te worden
E. Noordmans
Franeker
Vriendelijke arts die goed advies en handige tips gaf.
LME
Groningen
Het maken van een afspraak ging makkelijk. Na het invullen van een vragenlijst hebben we advies gekregen welke prikken we nodig hebben. Ook op de priklocatie geholpen door een hele vriendelijke vrouw, die de tijd nam om onze vragen te beantwoorden en ons nog extra informeerde en extra informatie meegaf.
Wendy
Amersfoort
Het was een openbaring hoe diep er op al onze vragen werd ingegaan.
HJ
Uithoorn
Goede info
Beveelt niet aan
K.R.J.
Etten-Leur
Een goede sfeer, prettig persoon. Rustig en beleefd, vakkundig.
P.J.
Leusden
Via internet een vaccinatie thuis geboekt. Een vriendelijke arts nam de reis door en adviseerde welke vaccinaties raadzaam zijn. Advies opgevolgd. De uitleg was rustig en duidelijk. Volgende week vervolg vaccinatie en dan zijn we klaar voor de reis.
CC
Arnhem
De arts had heel veel kennis van zaken. Goede onderbouwingen waarom vaccineren en wat niet nodig is. Onze reisroute bekeken en op basis daarvan ook duidelijk advies over gebruik van malaria tabletten. Fijn onderhoud gehad over randzaken. Echt super tevreden over thuisvaccinatie. De meerprijs voor bezoek aan huis dubbel en dwars waard!!! Niet voor niets al jaren klant!
7 August 2026
CMJ
Kaatsheuvel
We troffen een hele fijne arts, die ons alles duidelijk uitlegde en zeker de tijd nam en echt luisterde.
7 August 2026
Natascha
Tilburg
Tijdens het prikken goede tips en adviezen gekregen ontspannen bezoek !
M.
Vlagtwedde
De arts nam de tijd om met ons alles te bespreken
W
Strijen
Goede uitleg van ervaren persoon
A.
Heerde
Ik heb al heel wat recepten en prikken nodig gehad de afgelopen jaren. Netjes geholpen en alles word je duidelijk uitgelegd. Ook over eventueele kosten.
S
Zoetermeer
Was een prettige ervaring , fijne uitleg en advies !
T
Ridderkerk
Goede uitleg en juiste tijd de vaccinaties ontvangen.
TA
De Rijp
Aardige mevrouw. En ze vaccineert met beleid. Het is makkelijk! Je hoeft niet weg. Aanrader
J.E.
Hoogeveen
deskundigheid is perfect
R.
utrecht
Plezierig
B.G.M.
Eindhoven
Handig en heel goed geregeld.
A
Hendrik Ido Ambacht
Prima consult en vaccinatie. Niets op aan te merken.
GAM
Rotterdam
wij waren met zijn vijven, er kwam iemand bij ons thuis en werden goed op ons gemak gesteld kregen goed advies en allemaal ombeurten gevaccineerd wat ook erg rustig gebeurden, echt top!
Monique
hoogvliet