Laden reviews...
2.249 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Zeer goede uitleg
P
Valkenswaard
Heel goed geholpen en zeker goede advies
DM
De Bilt
Prima voorlichting en logistiek goed geregeld. Kundige arts(en) die alle tijd neemt voor uitleg en vragen.
CJ
Purmerend
Als iemand met prikangst is een vaccinatie halen altijd wel een gedoetje, maar deze medewerker was zo enorm behulpzaam dat het bijna niet meer eng was. Hij maakte van tevoren nog even een gezellig praatje, maakte grapjes en verlichte de stress (voor zover dat kon natuurlijk). Ik kreeg ook nog persoonlijk advies op basis van mijn medische geschiedenis en mijn reisinformatie tijdens het consult, wat veel diepgaander was dan het online advies. Absolute aanrader dus!
RE
Harmelen
Heel duidelijke en complete uitleg over mogelijke besmettingen, wat te doen en de vaccinaties of medicatie. Een aanrader.
BMHJ
Veghel
Op tijd, lekker thuis en een professionele behandeling. Er wordt meegedacht bij de keuze, erg prettig!
R.G.
Lelystad
De informatie werd goed gedeeld, ook kreeg ik veel uitleg over wat de vaccinaties inhielden en zo een beter besluit kon nemen.
M
Kaatsheuvel
Mevrouw was ontzettend vriendelijk en beantwoorde al mijn vragen. Ik ben hartstikke goed geholpen
Beveelt niet aan
A.J.
Bussum
Vindbaarheid is issue
R.C.
Harderwijk
We zijn heel vriendelijk en rustig geholpen. Goede en uitgebreide advisering met betrekking tot vaccinaties en waar verder rekening mee te houden. Er is snel plek voor een afspraak.
J
Breukelen
Na een goede ervaring vorig jaar hebben wij weer gekozen voor vaccinatie dit jaar voor ThuisVaccinatie.
Donald en Corrt
Veldhoven
Er is uitgebreid ingegaan op de risico's voor mijn a.s. reis naar Peru. De informatie was helder en de vaccinaties zijn vakkundig ingebracht.
Leen van Heel
Rotterdam
JM
Zoetermeer
Goede voorlichting
M.J.
Winsum Nederland
No pain at the injection. All relevant information has been provided.
F
Maastricht
Super fijn geholpen, ondanks de prikangst hier ij huis heeft iedereen zijn vaccinatie kunnen krijgen.
Y
Leende
Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk
PJL
Ravenstein
We waren met onze twee kleine kids voor de reisvaccinaties. We kregen uitgebreid advies voor onze reis en vragen. Hij nam de tijd en de kids mochten helpen met stempelen en pleisters plakken. Ondanks de prikjes dus ook voor hen een goede ervaring!
Cheyèn
Haarlem
Netjes, vriendelijk, op tijd en een zeer goede uitleg.
AJM
Schijndel
Vriendelijke en behulpzame arts
Jolanda
Apeldoorn
Een hele goede uitleg Goed geholpen al onze vragen zijn Beanwoord En goed geprikt geen last van gehad
J
Montfoort
Wij hebben op zondag heel het gezin kunnen laten vaccineren. Kregen heldere uitleg over alle risico's, opties en algemene zaken voor onze reis. Duidelijk kundig over vaccins en veel ervaring met de verschillende reisbestemmingen. Wederom prima geholpen!
Charles
Gemert-Bakel
T
Utrecht
De arts nam zijn tijd om mij goed te informeren.
6 September 2026
ES
Zoetermeer
Met voldoende ruimte voor het stellen van vragen
6 September 2026
K