Laden reviews...
2.324 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Ons zoontje van 4 moest nog 1 vaccinatie krijgen en we werden heel kundig geholpen!
L
Maasbree
Wat weggestopt in een kelder in de Bilt worden we keurig op tijd, vriendelijk en adequaat geholpen.
Miriam
Utrecht
Zie bovenstaand
Ad
Papendrecht
Wij zijn voor de eerste keer bij thuisvaccinatie geweest, daarvoor gingen we voor reis vaccinaties naar de GGD. Onze ervaring is super positief. Een zeer uitgebreid gesprek met goede adviezen van een deskundig arts. Zorgvuldige afweging om sommige vaccinaties wel of niet te doen gezien onze leeftijd (65+) Kortom : zeer tevreden!
John
Kaatsheuvel
Goede ervaringen met deze kliniek.
Shwan
Weert
Alleen onze kinderen hadden reisvaccinaties nodig. Er werd lief met ze omgegaan en duidelijk uitgelegd, waardoor het heel goed ging
NCG
Zuidland
Goed geholpen en zeer vriendelijk
L.C.
Vlaardingen
Vriendelijk ontvangst. Tijdens consult krijg je veel informatie. Vaccinaties en risico’s wordt uitvoerig besproken.
E.J.
Eindhoven
Brenda
Den Helder
Zie boven
AM
Amerongen
persoonlijk, vriendelijk en zorgvuldig.
Ricarda
Achterveld
Rustige benadering en uitleg van de arts.
Fred
Hoofddorp
Snelle afhandeling, arts was exact op tijd en uiterst vriendelijk en geïnteresseerd.
Martin
Oud-Beijerland
Vriendelijk en professioneel. Geeft veel nuttige informatie
C.F.
Beemster
Zeer vriendelijke en kennis van zaken en opstaand voor vragen door arts die aan huis kwam. En een goede prikster
DAJJ
Sommelsdijk
Deskundig geholpen
R
montfoort
Voor mijn reis naar Argentinië en Brazilie had ik 4 vaccinaties nodig. 1 Vaccinatie was in overleg omdat er een uitbraak was op mijn reisroute. Kundig voorgelicht, alles netjes in overleg. Ook werd er nog overige reisinformatie gegeven o.a. diarree remmers, ORS, Deet mugfenspray. Kortom, ik had een goede ervaring met Thuisvaccinatie in Zwolle.
ZJC
Weesp
professioneel en efficient
SAR
's-Hertogenbosch
Hartelijke ontvangst, goede uitleg en advies.
JHAM
Blaricum
Zeer tevreden over de Thuisvaccinatie. Kundige en vriendelijke arts, goed bereikbaar en deskundig advies. Alles werd duidelijk uitgelegd en professioneel geregeld. Zeker aan te raden!
AJ
Rotterdam
Onze “prikster” zeer vriendelijk, goede prikte Niek. Kortom top!
FWR
‘s-Hertogenbosch
Wij zijn zo onwijs fijn en goed geholpen!
14 August 2026
Janiek
Son en Breugel
De afspraak op locatie liep op tijd. De arts nam de tijd om goed advies en uitleg van de medicatie te geven. Fijn dat er ook in het weekend een afspraak gemaakt kan worden.
14 August 2026
M.