Laden reviews...
2.321 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. We kregen nog extra tips voor onze reis naar Bali, top. Echt aan te raden
21 August 2026
S.T.L.
Leerdam
Deze keer bij de tweede prik een vriendelijk persoon die de tijd nam en uitleg gaf over de gordelroos vaccinatie
MNM
Hoofddorp
Het is fijn om thuis op je gewenste tijd alles geregeld te hebben
RJ
REUVER
Planning, vragenlijsten, info van tevoren allemaal prima geregeld. Arts bezoek was ook prima. Vaccinaties gekregen met heel veel extra tips en adviezen
Mark
Blesdijke
Arjan
Boxmeer
Handig om thuis een afspraak te kunnen maken. Snel online geregeld.
Bianca
Buren
De complexe dynamiek tussen vaccinaties en mijn eigen medicijngebruik werd goed gemanaged. De helpdesk werkt snel en ter zake kundig.
Kees
Houten
Goed geholpen.
SM
Rotterdam
Super service, kundig en vriendelijk.
MW
Dordrecht
gewoon goed
RCA
schiedam
Artsen geven een professioneel en kundig advies. Gemakkelijker kan niet en wat betreft kosten zeker niet duurder dan vergelijkbare instellingen.
RT
Amstelveen
Gewoon geprikt
JA
Hilversum
Prettige ontmoeting en goed advies
Rick
Hoofddorp
misschien ook meer meekijken in de preventieve zorg zoals deet en kleding
M
Rockanje
Ons zoontje van 4 moest nog 1 vaccinatie krijgen en we werden heel kundig geholpen!
L
Maasbree
Wat weggestopt in een kelder in de Bilt worden we keurig op tijd, vriendelijk en adequaat geholpen.
Miriam
Utrecht
Zie bovenstaand
Ad
Papendrecht
Wij zijn voor de eerste keer bij thuisvaccinatie geweest, daarvoor gingen we voor reis vaccinaties naar de GGD. Onze ervaring is super positief. Een zeer uitgebreid gesprek met goede adviezen van een deskundig arts. Zorgvuldige afweging om sommige vaccinaties wel of niet te doen gezien onze leeftijd (65+) Kortom : zeer tevreden!
John
Kaatsheuvel
Goede ervaringen met deze kliniek.
Shwan
Weert
Alleen onze kinderen hadden reisvaccinaties nodig. Er werd lief met ze omgegaan en duidelijk uitgelegd, waardoor het heel goed ging
NCG
Zuidland
Goed geholpen en zeer vriendelijk
L.C.
Vlaardingen
Vriendelijk ontvangst. Tijdens consult krijg je veel informatie. Vaccinaties en risico’s wordt uitvoerig besproken.
E.J.
Eindhoven
Brenda
Den Helder
Zie boven
AM
Amerongen
persoonlijk, vriendelijk en zorgvuldig.
Ricarda
Achterveld