Geweldig!
Professioneel met aandacht en uitleg. Een aanrader voor een ieder die een vaccinatie nodig heeft.
Laden reviews...
2.221 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 42.879 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Harmelen
Goed bereikbaar, dichtbij en je wordt goed geïnformeerd! Prettige arts!
Sylvie
Schiedam
Ik hed een afspraak, precies op tijd. Werd erg goed voorgelicht over wat ik op mijn reis kon tegenkomen en ook de kosten van alles werden goed besproken. Daarna de prikken, niks van gevoeld en klaar! Dus gewoon goed.
Dedde
Wijchen
Door mijn enorme prikangst is het fijn dat thuis vaccinatie daadwerkelijk bij me thuis komt om te vaccineren. Dit gaat op een rustige manier en de adviezen zijn goed . Wij zijn zeer tevreden en maken al jaren gebruik van thuisvaccinatie
Mettje
Nieuwe Pekela
Een positieve ervaring met deskundige uitleg en advies. Vriendelijke communicatie.
MHTH
BOVEN-LEEUWEN
Goede uitleg, de arts nam alle tijd.
D
Ter apel
De informatie over het consult werd duidelijk uitgelegd, de details van het consult en de reis werden grondig doorgenomen en de vaccinatie verliep soepel – geen blauwe plekken, geen pijn; een echte aanrader voor iedereen die dit nodig heeft.
N.
Wassenaaar
Alles verliep heel soepel, vanaf het online plannen van een afspraak tot aan de daadwerkelijke afspraak. Duidelijke uitleg, vriendelijk en kundig. En zeer informatief.
Maya
Amsterdam
Niks op aan te merken
H.
Amsterdam
Goed bereikbaar, nette locatie, geholpen conform afspraak, duidelijke uitleg
J.J.
Zoetermeer
Wij werden zeer duidelijk geïnformeerd, over de nodige vaccinaties. Arts gaf goed antwoord op de door ons gestelde vragen. Locatie was prima.
CP
Eindhoven
Duidelijke voorlichting over wat wel en niet nodig is. Goede informatie over de werking en bijwerking van de vaccins. Vriendelijke bejegening.
John
WESTERVOORT
We zijn erg goed geholpen en alles werd goed uitgelegd
A.M.
Oudewater
zeer uitgebreid advies op maat
René
Alkmaar
Ik ben zowel van tevoren als tijdens het consult goed geïnformeerd. Mijn bezoek was heel ontspannen en er werd de tijd genomen voor vragen en voor de prik zelf. Er m.b.t. de afspraak was er voldoende keus voor een mogelijke dag en tijdstip, zowel op locatie als thuis of op werk. Heel fijn en goed geregeld!
F
Schiedam
Conform de afspraak op een prima wijze geholpen.
GJ
Haarlem
Afspraak maken ging vlekkeloos. Afspraakafhandeling was perfect.
LC
Haarlem
Grondig en efficiënt geregeld
Bert
Bleiswijk
alles was duidelijk,ging allemaal netjes volgens afspraak
TCJ
Beek
Hele leuke vrouwelijke arts op bezoek gehad! Ze kon veel spreken uit eigen ervaring, dat maakte de afspraak leuk.
Samantha
Super fijn thuis.Je krijgt vooraf een berichtje dat de arts er zo aankomt.Je krijgt goed advies.
MMA
ASTEN
Duidelijke uitleg, vriendelijke arts en snelle afspraak mogelijk
Esther
Harmelen
Beide keren was de ervaring met de vaccinatie prima. De planning kan beter. We werden wel op de hoogte gehouden van de vertraging, maar dit is voor beide partijen niet prettig.
Niels
Utrecht
Geen fijne organisatie. Ik had maar 1 vaccinatie nodig. Een keer is mijn afspraak geannuleerd omdat het vaccin niet meer op voorraad was. Daarna nog een keer geannuleerd omdat de arts er niet was. Om mijn prik te halen moest ik uiteindelijk heel ver reizen om hem nog op tijd te krijgen voor mijn vakantie. Toen ik op de afspraak was moest ik een halfuur (!) wachten in de wachtruimte. Meisje die de prik zette was wel gewoon vriendelijk. Al met al raad ik het af om hier een vaccin te halen.
Beveelt niet aan
Rotterdam
Duidelijke site en informatieve mail. Er waren voldoende inplan-mogelijkheden voor inenting-afspraak bij praktijk. De inenting afspraak verliep vriendelijk en vlot.
Reinier
EINDHOVEN