Prima snel geregeld

Ging makkelijk en snel , dokter zeer professioneel en direct , geen last van de prikken

Heel snel geholpen

Niet druk, snel was ik weer buiten

Zeer goed, de dame in kwestie was zeer vriendelijk en gaf hele goed uitleg over alles.

Fijne voorlichting, makkelijk afspraak maken

Fijne voorlichting, goed advies, makkelijk afspraak te maken

Goed advies met prettig contact

Net als de vorige keer een goede ervaring

hele goede ervaring

mijn kleinzoon heeft prikangst maar dat werd goed opgevangen door de arts. Duidelijke uitleg niet alleen over de prikken maar ook over het vakantieland waar we naar toe gaan

Handig en snel

Online afspraak maken in de buurt was zo gedaan. De prik zelf ook.

Prima geïnformeerd en geholpen

Prettige behandeling

Goede uitleg. Prettige behandeling

Goede advisering

Zeer tevreden met advies, opvolging per mail en de vaccinatie afspraak.

Prima verzorgd

Netjes op tijd

Prima geholpen

Ik ben gewoon uitstekend geholpen, ondanks het feit dat helaas 5 minuten later aanwezig was.

Afgezien van een uitlooptijd van een half uur, een positief beeld. Vriendelijke en geduldige arts.

Snel en efficient

Goede plaats dicht bij mijn woning.

Vriendelijk geholpen, in onaangenaam pand

Gister ben ik gevaccineerd door Thuisvaccinatie. Teleurstellend was dat mijn afspraak liefst 40 minuten later begon. Vervolgens werd ik vriendelijk en adequaat geholpen door een arts. Verder vind ik de binnenkant van het pand, plus de praktijkkamer, er kil en troosteloos uitzien. Voortaan bezoek ik liever een andere gezondheidsinstantie.

Mooi op tijd geholpen. Goede uitleg. Aardige meneer

Perfect advies en zetten vaccinaties Tanzania

Een klein beetje ervaring met het gebruik van het digitaal maken van voorbereidingen en de uiteindelijke afspraak is wel vereist voor mij en mijn 91-jarige reisgenoot. We zijn geholpen door mevrouw Dekkers op de locatie Wijchen. Zij gaf een heldere uitleg welke vaccinaties vereist waren. Perfect en professioneel werk. Wij zijn super tevreden.

Goed geregeld

Makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijke arts en snel geregeld

Heel prettig!

Heel vriendelijk en professioneel!

geweldig

vriendelijk arts, ruim op tijd.

Prima duidelijk advies

Daar wij zelf reisagent zijn en als specialisatie het werelddeel Afrika bij ons veel geboekt wordt, zijn deze adviezen enorm belangrijk. In principe sturen wij sowieso onze klanten al door richting Thuisvaccinatie. nl

Zoals het moet zijn!

Professioneel en duidelijk, precies zoals het hoort.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp