Prima, duidelijke info en uitleg over Raboes

Duidelijke info en uitleg over Rabies

Geweldige ervaring

Keurige locatie en vriendelijke arts en goede uitleg

Vlot en goed!

Snel geregeld, aardige 'prikker' , heldere communicatie via de mail.

Onzekere nerveuze medewerker

De arts was erg chaotisch, haalde vaccins door elkaar, deed het foute oplosmiddel in het foute spuitje, praatte aan één stuk terwijl hij dit deed en merkte toen zijn fout op. Er moesten 2 vaccins weggegooid worden

Prima! Al onze inentingen zijn weer op orde.

Zeer fijne arts kwam bij ons thuis, die zeer goed en rustig uitleg kon geven! En je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de arts ongeveer komt. Aanrader!

Goede uitleg

Rustige benadering en goede uitleg.

Gezellig en snel

Leuke vriendelijke meneer. Hij legde alles duidelijk uit, daarna hebben we nog tijdens het prikken even gekletst over bsn alles.

Snel en goed

Kon snel een afspraak maken voor de gordelroosvaccinaties. Deskundige, zorgvuldige en aardige arts.

Als zeer positief ervaren

Kreeg zelfs uitgebreide voorlichting.

Super fijn geholpen

Ik ben met geduld en duidelijke uitleg geholpen

Duidelijke afspraken, keurig geholpen, goed advies, voor ons een Tien!

Efficiënt, prettig en informatief

Samen met mn dochter vaccinaties gekregen voor een reis binnenkort. Naalden vond ze niet leuk maar het verliep heel goed. Eerst alle informatie en daarna de vaccinaties.

makkelijk te regelen en deskundig personeel

Arts had alle tijd voor me en gaf ook nog adviezen over verblijf en waar op te letten

Snelle efficiënte vaccinatie

Prima service, arts kwam keurig op tijd, goede uitleg en snelle efficiënte vaccinatie.

Echt goede tips gekregen , ook buiten de vaccinatie om ! Zo prettig om het thuis te doen . En goed contact hoe laat ze er was !

Goede uitleg en service

Prima ervaring

Prima twee deskundige artsen

We hebben een prettig gesprek gehad. Goed advies gekregen en men nam ruim de tijd. Aanrader.

Erg makkelijk en klantvriendelijk

Ik zou in de grote hal waar je binnenkomt in De Bilt al een bordje plaatsen. Ik kon het even niet vinden..... Verder prima.

Helemaal goed

Helemaal goed

Uitstekend en betrouwbaar

Goede en deskundige begeleiding

uitstekend

makkelijk en snel een afspraak gemaakt. Ook duidelijke uitleg bij het zetten van de prik.

Volwaardige dienstverlenig

Aardige arts met tijd voor informatie en nauwkeurig in het bekijken van reeds gezette vaccinaties. Navraag gedaan met achterban bij twijfel en zorgvuldig zetten van benodigde vaccinaties.

Snel aan de beurt, deskundig personeel

Ik vind het prima'daar gevaccineerd te worden. Je bent op tijd aan de beurt, wat ik heel prettig vind. Heel vriendelijk personeel

Goed advies en uitleg

Fijne medewerker, legt alles duidelijk uit en goed advies.

Ideaal!

Zeer vakkundig advies gekregen, de vaccinatie gekregen die nodig was voor mijn reis en heel fijn gesproken over de zaken waar ik op moet letten bij mijn reis. Dank!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp