Laden reviews...
2.347 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
De arts had prima kennis van benodigde medicijnen ivm reguliere medicatie. vaccinaties waren nog geldig
Y.W.F.
maarssen
Monique heeft ons duidelijk en bondig uitgelegd wat er ging gebeuren. Beantwoordde onze vragen professioneel en was bereid met ons we te denken. We voelen ons nu goed voorbereid op onze reis naar Kenia
Patricia
Rockanje
Goed (extra) advies
AJ
Vleuten
Relaxed en informeel
E.F.
Den Haag
Er was een meisje voor ons die zeker 35 minuten binnen was waardoor we minimaal 20 minuten later aan de buurt waren. Toen we aan de buurt waren was het zo gebeurd. 15 minuten voor 3 personen met ieder 1 prik. Normaal zou ik 5 sterren geven maar omdat we hebben moeten wachten 4.
MM
Grave
G
Bennebroek
Mevrouw was ruim op tijd. Werkte snel.
Irene
Den Haag
We zijn heel vriendelijk ontvangen. we hebben duidelijke uitleg gehad en hadden ook ruimte genoeg om vragen te stellen!
Els van Kemenade
HURWENEN
Bij mij kwam een hele lieve vrouw. Heel geduldig al mijn vragen beantwoord en angsten weggenomen. En inclusief aan-huis-kosten ook nog goedkoper dan de GGD waar ik met mijn prikangst dan zelf heen moet rijden en ook moeilijk/duur parkeren is.
SJ
Niezijl
goed kunnen bespreken welke vaccinatie wel of niet nodig kon zijn in mijn geval
ME
MAARSSEN
Alle benodigde informatie voor reis vaccinaties. Vakkundig mensen.
Sander
Gouda
Uitgebreid advies en uitleg. Prima te bereiken en snel geholpen. Klaar voor de reis!
JB
Zuidwolde
Ik ben naar een locatie toegegaan. Hier kon ik het vrij snel ingepland krijgen en het was ook een locatie redelijk dichtbij.
I
Gilze
Heel fijn dat je ook in de weekenden terecht kan. De vaccinatie was zo gezet.
MJ
Delft
Op tijd volgens afspraak Goede uitleg Vriendelijk
Eric
Veghel
We zijn geholpen en goed voorgelicht van hoe en wat.
Gerald
ELST UT
Een goede locatie op een niet te verre afstand voor ons. Ruime parkeerplaats. Een vakkundige arts die rustig de injectie zette.
C.
Spanbroek
Vriendelijke man. Goed advies.
J
Etten-Leur
Snel en makkelijk geregeld. Ondertussen een gezellig praatje gemaakt. Verder ook goed en duidelijk advies. Absoluut aan te raden.
Sem
Elburg
De arts was duidelijk en volledig. Ik ben goed geholpen en de afspraak verliep snel. Ook mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Helaas heb ik bij de afspraak op locatie in Vleuten wel 30 min moeten wachten tot ik aan de beurt was. Het had mij geholpen om tijdens het wachten op de hoogte te worden gesteld van de wachttijd.
Y
Utrecht
De arts kwam mooi op tijd. Heeft alles goed uitgelegd en daarna gevaccineerd Liet het gele boekje achter met de stempels van de vaccinaties
NCE
Gennep
De arts gaf goede uitleg en adviezen
A
Zwolle
Vanuit mijn reisorganisatie was aangegeven dat Thuisvaccinatie mij zou benaderen. Dit gebeurde helaas niet. Maar zodra ik zelf contact zocht ging het prima. De vaccineerder was een rustig en prettig persoon met de juiste kennis.
FE
Rotterdam
Wordt goed geinformeerd en geadviseerd wat je wel of perse niet moet.
GMC Bouillon - Hoogeboom
Heerhugowaard
Vriendelijk snel en duidelijk.
Jeroen
Vianen