Erg goed geholpen
Goed advies. Snel geregeld en met een zeer ervaren, deskundig, en geduldige mevrouw die thuis langskomt.
Utrecht
Laden reviews...
2.199 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 42.913 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Samengevat zagen de reviews Thuisvaccinatie.nl als een betrouwbare en praktische dienst. Klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de heldere informatie en de flexibiliteit van locaties. De ervaringen benadrukken veiligheid, comfort en duidelijke nazorg.
Utrecht
Perfect!!!!
D
Su
De afspraak verliep snel en heel informatief.
E.
Amsterdam
ik ben blij mee en handig dat ze kunnen komen bij de mensen huis.
MAM
'S-GRAVENHAGE
That was so professional and informative personal.
ST
Haarlem
Goede uitleg, afspraken kan snel, aardig personeel.
MF
HOOGLAND
Hele fijne arts, die alles goed uitlegde.
Ria
Leiderdorp
Prettig, deskundig en persoonlijk
LA
Groningen
Goed, kundig en snel!
Breda
Heel vriendelijk, veel kennis en een duidelijke uitleg en tips
J.A.S.
Hilversum
Makkelijk afspraak te maken , houden je goed op hoogte hoelaat ze komen , zijn vriendelijk en ervaren, nemen de tijd voor al je vragen .Echt top !
JJW
Tiel
De dame was enorm aardig en informatief over mijn aankomende reis. Het gaf me een goed gevoel dat ze zo goed op de hoogte was. Ze stelde me op mijn gemak. Hele goede service, ik was in schiedam, de locatie was goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte.
NM
Hellevoetsluis
Niet compleet ingelezen en alle geadviseerde vaccinaties aangevraagd. Uitgelegd gekregen waarom sommigen geen zin hebben en duidelijk verteld wat de gekregen vaccinaties doen en hoe hun bescherming werkt.
Beveelt niet aan
BMF
Den Haag
Echt top. De arts was zo super relaxed en iedereen was ontspannen. Zou dit de volgende weer doen
G
Hardenberg
Uitgebreid advies en schroomde niet om advies bij een collega te vragen. Nam alle tijd
SME
Amsterdam
Info is helder en de dienstverlening prima!
Kees
Berlicum
Heel fijne ervaring gehad! Een goede en uitgebreide uitleg gehad. Vaccinatie werden heel netjes en snel gezet.
S
Venlo
Al met al goed gegaan
E.H.
OUDEWATER
niet alleen prik maar ook uitvoerige informatie verstrekt, zowel mondeling als op papier. Heel fijn.
MA
Vinkeveen
Vriendelijke en duidelijke uitleg over welke vaccinaties je nodig hebt. Kortom een prima ervaring
JW
Amstelveen
Goed advies, snel geregeld.
ESE
Stampersgat
Eenvoudig om via de website een afspraak te maken en advies te vragen. Op de dag van de afspraak ontvang je nog keurig een mail en een sms om de aankomsttijd van de arts meer precies aan te geven. Deskundige arts neemt alle tijd om je uitgebreid te informeren.
Jolanda
Heiloo
Keurige uitleg van vaccinaties en medicatie die we wel moesten nemen en welke niet nodig waren. Goede informatie. Erg vriendelijk
A.H.
Apeldoorn
Duidelijke uitleg en nog meer tips voor mijn vakantie gekregen.
22 September 2026
Manon