Duidelijke uitleg en prima service. Vriendelijke dames

De arts gaf een hele duidelijke uitleg over het vaccin

Wij werden ontvangen door een hele vriendelijke arts die alles over het vaccin heel duidelijk heeft uitgelegd. Daarna is er gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor de tweede prik. Alles verliep heel soepel. We waren zeer tevreden.

Ideaal

Goeie en duidelijke website en service. Arts met kennis en prettig en snel geholpen. Ook afhandeling van de betaling verloopt soepel en snel.

Eerlijk en snel geholpen

Eerlijk verhaal over de noodzaak van vaccinatie en malaria pillen. Alles was vrij snel helemaal geregeld.

Goede service en vriendelijk personeel

Je krijgt een goed advies en de arts komt netjes op tijd bij je thuis om te vaccineren. Geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd voor eventuele vragen.

fijn geholpen

aardige arts snel en goed geholpen.

Goed ontvangen geen wachttijd en een goede uitleg van de arts.

Aangezien ik in een rolstoel zit werd ik direct geholpen bij het binnen komen, de dokter stond al klaar om me mee te nemen naar zijn kamer. Een goede uitleg wat de vaccinatie nu doet bij een persoon. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect geholpen ben.

Snel en kundig

Ze nu werken stipt op tijd en zijn kundig.

Fantastische service en een zeer aardige arts

Wat fijn dat we een berichtje kregen, dat de arts er bijna was. Zeer aardige en kundige jongedame die ons van goed advies voorzag en zeer rustig prikte. Complimenten voor haar!

Goeie ontvangst

Nvt

So goed

Heel Goed

Zeer aardig ontvangen

Wij waren in Lisse, de medewerker nam zeer de tijd ook voor mijn zoon van 11 jaar. Prettige ervaring en veel informatie gekregen.

Heel goed en professioneel geadviseerd!

Duidelijk advies over aan te raden vaccinaties, wat mee te nemen als hulpmiddelen en over wat te doen als je op locatie toch ziek wordt.

Goed geregeld

De informatie die werd gegeven, specifiek voor de bestemmingen waar ik heen ga, was volledig en uitgebreid. Goede tips.

Keurige informatie vooraf. Goede afspraken info met herinnering en info over het exacte aankomstmoment. Nette en vriendelijke arts.

Prettig bezoek

Het was een fijn bezoek en ging lekker vlot!

super

makkelijk te regelen, fijn om zelf een datum en tijd te kunnen kiezen die bij onze groot aantal personen pasten. fijne, rustige man met een duidelijke uitleg. fijn geprikt niemand extreem last gehad.

Vriendelijk en goede uitleg

Comfortabel, vriendelijk en efficient

Goede en kindvriendelijke service aan huis

Wij hebben een fijne ervaring gehad met Thuisvaccinatie. Het is echt een pluspunt dat de vaccinatie gewoon aan huis kan plaatsvinden, zeker met kinderen die het spannend vinden. In hun eigen, vertrouwde omgeving ging het een stuk rustiger en dat werkte erg prettig. De communicatie was duidelijk: we werden goed op de hoogte gehouden over wanneer de arts langs zou komen. Een klein nadeel vond ik het tijdswindow van 4 uur. Als je aan het einde van dat tijdsblok zit, voelt het toch alsof je de hele tijd thuis moet blijven en nergens heen kunt. De arts zelf was kundig, gaf heldere uitleg en stelde ons op ons gemak. Al met al een goede ervaring!

Alles prima geregeld.

Afspraak maken was zo geregeld, kwamen snel en gaven een goed advies.

Goede uitleg en handelingen

Prettig contact

Dit is echt een goede uitkomst voor werkende mensen

Dit is echt een goede uitkomst voor werkende mensen, ze komen ook in het weekend, aardige arts, je kunt een dag aan klikken met tijd, 2 uur van te voren dat de arts komt krijg je een mail hoe last het komt, hun declareren de rekening bij je zorg verzekering Dit is echt ideaal, de volgende keer doe ik het weer zo

Heel goed

Heel fijn!

Snel geholpen op het laatste moment

Prima ontvangen.

Prettige arts, kundig