Prima !

Fijne arts, denkt mee wat je nodig hebt en geeft tips

goede uitleg, vlakbij , prima service

top!

kreeg telefoontje voor voorstel eerdere tijd op die dag. Heel klantvriendelijk.

Snelle service

Snelle service en zeer eenvoudig te regelen.

Geweldige service elke dag van de week

Door een druk bestaan wat vele mensen wel kennen, hadden wij niet de mogelijkheid om doordeweeks onze vaccinaties te halen. Maar bij Thuisvaccinatie was dit geen probleem. We konden op zondag redelijk bij ons in de buurt terecht. Daarnaast was mijn prik historie niet bekend, dus na onderzoek heb ik deze pas 2 uur voor het halen van de vaccinaties kunnen doorgeven en toen we de afspraak hadden was het vaccinatie advies al aangepast. We hadden een vriendelijke "prikker" die ons van alles over de vaccinatie kon vertellen en ons van advies kon voorzien!

Top - vooral met kinderen

Een vaccinatie met mijn kinderen buiten de deur levert heel veel stress op. Dat dit thuis kan in veilige omgeving maakt het enorm veel makkelijker.

Prima geinformeerd.

de arts gaf voldoende informatie om goede beslissingen te nemen.

Heel fijn te woord gestaan goede informatie

Heel fijn te woord gestaan en goede informatie

Heel prettig meegedacht!

Hele fijne ervaring. Mijn dochter kreeg een koortslip op de dag van vaccineren en er is op een hele fijne manier meegedacht om alles georganiseerd te krijgen.

Accuraat, netjes en op tijd

Het was makkelijk afspraak maken en fijn buiten kantoortijden. Prettig contact met arts Noud, die ons al voor de afspraaktijd ophaalde. Was informatief en meedenkend. Blij mee.

Heel fijn contact en duidelijke informatie

De medewerker die bij ons aan huis kwam was erg fijn in het contact. Onze twee dochters vonden de vaccinaties spannend, maar het liep heel erg soepel. We werden (naast het ontvangen van de vaccinaties) goed geïnformeerd over de gezondheidsrisico’s in het vakantieland, alles werd duidelijk en op een interessante manier toegelicht, ook de kinderen luisterden graag mee. Al met al een zeer positieve ervaring.

Perfect gegaan, keurig op tijd, duidelijke informatie

Dit was perfect voor ons

Onze kinderen zijn zo fijn benaderd en gevaccineerd. De heer die hier was nam zich alle tijd voor ons Hij betrok de kinderen (6) die dat aandurfde en ging op een zeer prettige manier om met de anderen. Fijn dat je niet ergens naar toe moet rijden maar kunt laten doen in de veilige en vertrouwde omgeving.

Onduidelijk advies en niet flexibel

Thuis afspraak geaamkt en aangemeld. Advies email: Rabies. Onderaan de email staat blijkbaar dat je moet bevestigen als je die vaccinatie wil. Dat ik vervolgens een vaccinatie voor DTP krijg wist ik niet. Beetje apart advies. Bij de thuisafspraak was een rabies vaccinatie niet voor handen waardoor ik als nog last minute naar een locatie (Zoetemeer) ka om alsnog de vaccinatie tegen rabies te halen. De communicatie kan duidelijker en misschien ook flexibeler opstellen. Nu ben ik onnodig op kosten gejaagd en ook moet ik nog 2 x naar Zoetermeer dit terwijl ik een thuis afspraak had.

Vriendelijke en prettige arts en duidelijk advies.

Doordat ik een verkeerde afslag had genomen was ik 5 minuten te laat. Ik werd keurig gebeld door de arts met de vraag of hij me nog kon verwachten. Tijdens het consult kreeg ik heel duidelijk advies over de aanbevolen vaccinaties. Daarnaast was de arts bijzonder aardig en prettig in de omgang.

Perfect!

Prettig geholpen. Erg geduldige medewerker.

Professioneel, lang wachten

Wij zijn goed geholpen en geadviseerd. Het minpuntje zit m in het lange wachten.

Supermakkelijk en snel

Supermakkelijk en snel. En duidelijke extra informatie!

Snel en duidelijk vaccinatieadvies

Afspraak en vaccinatieadvies zijn online snel gemaakt. Goed bereikbaar. Professionele arts die alle tijd heeft voor vragen en voor de uiteindelijke vaccinatie.

Fijne instelling en fijne dokter.

Was wat vroeg maar werd toch meteen geholpen, goede informatie gekregen. Fijne dokter .

Inplannen, bezoek en betaling gingen vlekkeloos

Mijn ervaring mijn thuisvaccinatie is erg goed. (januari 2026) Het online inplannen van een afspraak, de communicatie (e-mail), het bezoek (ik ben de prikken gaan halen op lokatie NDSM, Amsterdam), geen wachttijd. Kortom, ik kan alleen maar een thumbs up geven.

Helemaal top.

Aandacht, goede uitleg, heel blij mee. En een arts, zo fijn.

Prima service!

Advies was niet best

Leek alsof hij alle vaccinaties wilde verkopen en het vooral daarom ging. Sprak over het land alsof hij er zelf was geweerd, vertelde dingen die niet waar zijn. Toen ik vroeg hoe hij bij die info kwam, gaf hij aan dat hij het weleens had gehoord.

Prima ervaring

Duidelijke uitleg. Goede arts. Fijne behandeling.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp