Snel geregeld op korte termijn

We hadden last minute geboekt en moesten nog vaccinaties regelen. Via thuisvaccinatie konden we heel snel terecht. Duidelijk voorlichting ontvangen tijdens bezoek en onnodige kosten daarmee vermeden

Veel informatie

Geen handschoenen aan en plek van injectie werd niet ontsmet

Geen handschoenen aan en plek van injectie werd niet ontsmet

Fijne ervaring met Marijn gehad, hij heeft de tijd genomen om alles uit te leggen. Ik ben soms nogal nerveus met een prik, maar het was de minst vervelende ooit. Super gepersonaliseerd proces daarnaast.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg over welke vaccinaties, welke bijwerkingen. Ook goede informatie over preventie t.a.v. muggen en rabies. In de informatie folder wordt wel minder goed het belang van rabiesvaccinatie genoemd. En ook dat de 2 prikken met tussenpoos van 1 week gegeven kan worden. We hadden vooraf besloten dat we de vaccinaties tegen rabies niet zouden doen, maar tijdens t consult begon ik wel te twijfelen. Het consult was 5 sterren, de informatie vooraf 4 sterren

Super fijne service

Binnen een week werden we geholpen. Zelfs op zondag. Een hele fijne arts is langs gekomen, die heel duidelijk alles uitlegde.

Dit was eens en nooit weer

Vervelend dat bij elke keer dat je gevraagd wordt iets in te vullen de BSN's van iedereen moet invullen. Een avond vantevoren krijg je een specifieker tijdstip van 2 uur in plaats van de 4 uur die je daarvoor hebt genoteerd. De arts zou tussen 11 en 13u arriveren. Om 13u was er nog niemand. Ik kreeg na een paar minuten een standaard SMS. Met een nieuw tijdvak van een half uur. In die SMS geen excuses voor het verlaat zijn maar in plaats daarvan de opdracht: Leg uw paspoorten en vaccinatieboekjes vast klaar zodat het sneller kan. Beetje omgekeerde wereld. En alsof ik daar zelf nog niet aan had gedacht. De arts maakte excuses nadat ik hem erop aan sprak. En dan weten ze vanuit de intake formulieren al weken dat er sprake is van latex allergieën. Er bleek latex in de vaccins zelf te zitten. De arts moest dus bellen met kantoor of dit kwaad kon. Prima dat hij dit deed, maar dit had ik in hun voorbereiding verwacht. Er werd geïnjecteerd zonder handschoenen. Heb dat zelf echt anders geleerd. Arts deed het wel snel en kundig. Het consult is niet meer dan het achterlaten van een folder, duurde nog geen minuut de extra uitleg. Al met al het extra geld niet waard

Goed advies

Fijn dat je thuis een afspraak kunt maken, de dame was kundig en gaf ons nog wat aanvullende adviezen ook over toekomstige herhaalvaccinaties.

Heel zorgvuldig

Wij vonden het een luxe ervaring en ook heel kundig

Goede ervaring en passend advies gekregen

Op locatie geweest voor de vaccinaties. Passend advies gekregen voor de benodigde vaccinaties, waarbij ook onze eerdere prikken opnieuw opgevraagd werden, gezien een geel boekje kwijt was. Hierdoor was een vaccinatie minder nodig. Al met al een fijne ervaring.

Het zetten van de prik viel mee, de nawerking was minder!

De 1e vaccinatie tegen gordelroos werd in mijn linkerarm gegeven. Was niet erg pijnlijk. Wel heb ik nog 5 dagen daarna een pijnlijke arm gehad met een grote, rode en pijnlijke pek onder de vaccinatieplek op mijn bovenarm! Nu trekt het langzaam weg en jeukt het nog een beetje. Doorgaans is dat niet mijn ervaring bij bv. de griepprik, corona- en andere prikken, maar dit keer dus wel. Hopelijk heeft de 2e prik minder pijnlijke nawerking. Voor de rest goed verlopen.

Ontzettend fijne service, vriendelijk en professioneel

Wij zijn als familie heel erg blij met Thuisvaccinatie. Het aanmelden gaat gemakkelijk en je krijgt uitgebreide informatie. Er zijn veel mogelijkheden om een afspraak te maken die past voor het gehele gezin. De uitleg is heel helder en duidelijk. Wij zijn heel tevreden.

Vriendelijke arts die duidelijke voorlichting gaf. Mijn dochter vond het spannend en dan is het gewoon fijn dat de vaccinatie in de thuissituatie kan gebeuren. Arts stelde haar gerust en dit was fijn Zeer tevreden over service

Prima!

Het is makkelijk in te plannen; snelle beantwoording mail; goede informatie over vaccinatie

Goed advies geven

Thuisvaccinatie komt niet thuis

Ik koos voor thuisvaccinatie omdat ik graag thuis gevaccineerd wilde worden. Blijken ze voor gordelroosvaccinatie niet thuis te komen. Verder is het wel goed gegaan, maar ik blijf het vreemd vinden.

Alles goed en snel geregeld

Bij GGD lange wachtlijst en locaties ver van je woonadres Bij Thuisvaccinatie is dat niet en kun je ook bijv op zaterdag

Hele fijne relaxte ervaring

We hebben het als prettig ervaren. Iemand die thuis komt en de vaccinaties geeft is toch een stuk relaxter. En degene die kwam prikken gaf ook extra advies per land wat mee te nemen zoals bijvoorbeeld Deet en antibiotica voor onze zoon die Diabetes heeft dus ze denken ook met je mee en dat is heel fijn.

Geweldig!;

Zeer bekwame aardge dame kwam mij thuis prikken

Makkelijk

Het is makkelijk, persoonlijk en laagdrempelig. Antwoord op vragen die je hebt. Zeker aan te raden

Geen op/aanmerkingen

Ze geven goed advies

Fijne communicatie zowel online als met de persoon die vaccineert

Makkelijk en snelle service!!

Super goed geregeld allemaal

Makkelijk online te regelen, snelle klantenservice en professionele afhandeling van het vaccineren

Echt een hele goede ervaring!

Deskundige, vriendelijke arts die heel goed de vaccinaties heeft gezet. En iedereen op zijn / haar gemak kon stellen. Voor een volgende keer zou ik weer via thuisvaccinatie mijn vaccinaties doen.

Uitstekend en zeer professioneel

We zijn in Enschede ontzettend goed geholpen,we kregen alles duidelijk uitgelegd Waar de vaccinaties voor dienen ,en waarom ze zo belangrijk zijn.wij werden door een zeer deskundige vrouw geholpen die alle tijd voor ons nam

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp