4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk nieuw concept! Ik doe meer omdat ik hoop dat dit de 'nieuwe economie' gaat worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg blij met deze oplossing en vooral omdat dat de wasmachine niet op de sloophoop terechtkomt. En ik had nooit zo een dure machine kunnen betalen, dus helemaal top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De apparaten worden netjes op hun plek gezet en aangesloten. Prima service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou alleen wat lekker geurend wasmiddel Willen en mijn witte was is eerlijk gezegd meer grijs aan het worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is zeer goed, echter mis ik de app om zelf te kunnen zien wat ik nou eigenlijk verbruik en of de aantal wassen echt kloppen

4 sterren: goede service, goed behandeld

de wasdroger werkt prima droge was in een korte tijd,en het idee betalen voor gebruik in plaats van bezit staat mij erg aan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij waren heel erg tevreden naar zijn dat steeds minder aan het worden. A.onduidelijkheid over de oude voorwaarden en prijzen en de nieuwe voorwaarden en prijzen. Na een telefonisch contact zouden de nieuwe voorwaarden voor ons voordeliger zijn, mooi niet hoogste naandrekening tot dan, kan zijn dat wij het niet snappen maar een goede uitleg schriftelijk bevestigd ontbreekt dan ook. B. En dit vind ik het ergste, toen we na aanvangkelijke aarzeling besloten ook een droger te nemen was de prijs plots redelijker zeg maar wat ik zelf ingeschat had maar uitleg ontbrak waarom de keer ervoor de prijs zoveel hoger was, de hoog naar mijn mening, maar na het telefoontje zou de droger gebracht worden wat ik dan mis Is een bevestiging per mail dat er afgesproken is. C. En als klap op de vuurpijl kregen we een Gebruikte droger, hier was NOOIT sprake van en dan hoef ik het ook niet meer, maar goed aan de telefoon na veel gesteggel komen jullie hem omruilen, WANNEER is niet bekend wederom geen bevestiging mail, ondertussen is onze oude droger er natuurlijk ook niet meer dus dit heeft gigantische problemen. Laat ik afsluiten met dat ik Bundles prima vind maar onduidelijkheid over prijs en droger en de zeg maar belabberde communicatie en dat laatste zal ook oorzaak van andere problemen zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden. Gaan in de toekomst ook voor wassen via Bundles. Misschien ook voor vaatwassen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind dit systeem bundles top. Snel, goedkoop en super goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het duurde even voordat ik de bediening helemaal door had maar Marcel heeft mij hier een geweldig steuntje en tip gegeven en nu loopt alles fantastisch. Ligt puur aan mijn ervaring met de wasmachine en de droger en niet aan de apparaten!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs verhuist en de verhuisservice zat in het maandbericht. Van bezit naar gebruik blijkt ook een goed idee als je gaat verhuizen ;)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Er is echter iets wat ik al eerder aan heb gegeven en dat heeft te maken met de missie van Bundles: "De missie van Bundles is dan ook om huishoudens comfortabel, duurzaam en voordelig te laten wassen". Vooral dat laatste punt is voor mij niet te zien omdat Bundles zich concentreert op grotere huishoudens. Ik heb een éénpersoons huishouden. Een machine met wascapaciteit 8 kg maakt dat ik ruimschoots onder het minimum van 10 wassen per maand blijf. En dit maakt de wasbeurten voor mij bijzonder prijzig. Waarom wordt er niet een minimum van 5 wasbeurten ingesteld en de prijs daarop aangepast ?? De duurzaamheid van een machine ligt ook hoger bij een éénpersoons huishouden door het geringe gebruik

4 sterren: goede service, goed behandeld

Simpel en helder concept. Degelijke machines en een uitstekende klantenservice.

We zijn zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

idee is goed, de uitwerking is minder. Het lijkt gewoon op een financiele constructie dan op een duurzaam concept. Waar blijft de app waarmee je inzicht krijgt in je was? Waarom is dat apparaat zo ingewikkeld? En waarom is er geen service dat je wasmiddel thuisgestuurd krijgt als deze bijna op is. Kortom, goed idee, maar tot nu toe is het alleen maar een soort huurkoop constructie

• Duurzaamheid N.v.t.

• Service N.v.t.

👌 prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vaatwasser van goede kwaliteit maar programma's duren over algemeen lang waardoor gebruikt in horeca omgeving soms uitdagend is. Back-office goed geregeld.

• Ervaring met: Vaatwassen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect geregeld & laat mij 'n stuk bewuster omgaan met wassen/drogen & de belasting voor 't milieu...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben aangesloten omdat ik het concept wil ondersteunen, en ik geloof in een toekomst waarin we betalen voor prestatie van producten en diensten. Verder is het een gewone wasmachine die goed werkt. Prijs is gewoon nog veel hoger in vergelijking met wanneer ik een wasmachine koop. Door het abonnement betaal je namelijk binnen 6 jaar de hele machine terwijl die makkelijk 15 jaar meegaat. Daarnaast wordt er op duurzaamheid nog weinig gedaan. Miele wil de apparaten nog steeds verkopen (in dit geval niet aan mij, maar aan Bundles) en dat bevordert niet de circulariteit. Als de 2 bovenstaande elementen (prijs en circulariteit) de komende jaren niet verbeteren, weet ik niet zeker of ik klant zal blijven. Zoals gezegd, conceptueel heel mooi, en geloof ik er in, alleen het moet wel écht circulair worden, en op een bepaald moment kunnen concurreren op prijs.

• Service N.v.t.

Heerlijk ontspannen!