5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een super mooie dienst! Machine is top, en toen ik een vraag had kreeg ik meteen iemand aan de lijn. Ik hoop wel dat de prijs nog een klein beetje omlaag gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring met de apparaten op zich zijn geweldig. Het concept is ook geweldig en de prijs redelijk. Bij aflevering van de wasmachine bleek alleen achteraf dat de afvoer van de oude wasdroger vergeten was aan te sluiten, daarom is er vocht in de oude droger gelopen, daar kwamen we pas achter toen het al te laat was en zijn genoodzaakt om ook een droger te bestellen. Ook is tijdens de installatie een y-aansluiting gebroken die op de waterleiding zit ivm de afwasmachine die er ook op aangesloen zit. Er is dus schade geweest bij de installatie maar we hadden al getekend voor goed afleveren want dat kun je natuurlijk niet controleren. Daar voelden we ons wel wat belazerd. Omdat de droger heel snel afgeleverd is en de overtuiging dat het niet opzettelijk gebeurde is hebben we het verder zo gelaten. Het wrange gevoel is er echter nog wel. Het gemis van een app en het feit dat mijn e-mailadres niet wordt aangepast na twee keer aangeven vind ik wel erg slordig want het lijkt nu op snelle business met slechte service. Daarom is het totaaloordeel lager dan het zou kunnen zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Worden op de hoogte gehouden. Over alles

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben zo blij dat ik eindelijk met een Miele kan wassen. Een wasabonnement is financiëel beter te doen en bovendien duurzaam. De kosten voor iedere wasbeurt maken mij bewuster waardoor ik nog een keer iets doe voor mijn portemonnaie en voor het milieu. Ik zie alleen maar voordelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima concept en blijf daar vooral mee doorgaan heren! Wellicht een idee om dit jaar iets meer te doen met interactieve acties vanuit de APP op je mobieltje/tablet. Immers is internet-of-things steeds meer aan het doorkomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel blij met mijn abonnement bij Bundles! Fijne en vriendelijk service! Het is een plezier om een wasje te draaien!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben hier gewoon blij mee. Kan hier een heel mooi commercieel verhaal vertellen, maar ik heb nu voor een relatief goed bedrag een A-merk wasmachine die ik niet zomaar zou aanschaffen. Ben bewuster van hoe vaak ik was, maar als ik eerlijk ben is dat van relatief minder belang. Jullie service en benaderbaarheid is uitstekend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik raad het iedereen aan en ben erg blij! Allemaal snel en makkelijk geregeld. Goede service en allemaal duurzaam!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wasmachine ben ik erg tevreden over. Maar ook de klantenservice is goed bereikbaar en erg vriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service, goed apparaat. Heerlijke oplossing voor de dames.

• Ervaring met: Drogen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel tevreden met de wasmachine, ik ga nu veel bewuster om met wassen, er kan veel in de trommel dus ik wacht tot ik genoeg wasgoed heb om hem goed te vullen. Dus geen waterslurpende wissewasjes meer... !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er zou een app komen die ons zou helpen nog milieuvriendelijker te wassen. Heb deze nog steeds niet gezien.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles werkt prima en snelle reactie bij vragen.

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

perfect en kwalitatief keigoed apparaat (Miele, er is geen betere...), prettige persoonlijke helpdesk. Kortom een frisse en moderne innovatieve groene onderneming: Bundles for ever!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiast bedrijf. Goed idee. Toekomst georiënteerd. Levertijd van machine en m.n. wasmiddel behoeft verbetering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben ontzettend blij met de twee apparaten die ik thuis heb staan en vind dat de kosten enorm opwegen tegen de baten. Dienstverlening vanuit Bundles vind ik buitengewoon vriendelijk en persoonlijk, werkelijk niets op aan te merken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Machines & service van Bundles zijn top, prijs nog wat te hoog.

Goede wasmachine, goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn over de wasmachine zeer tevreden maar de droger niet vandaag moet er voor de vierde keer een monteur bij komen kijken hij blijft iedere piepen voor de filter schoon te maken dat doen we steeds zonder resultaat de was hangt nu in de badkamer vervelend,maar bundels kan hier niets aan doen de service van bundels is prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bevalt mij erg goed, prima apparaat en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat ik nog mis zijn de adviezen over hoe we bijvoorbeeld nog slimmer en zuiniger zouden kunnen wassen. Verder heel tevreden. Denken zelfs over een droog machine te laten komen

Prof Eykmanweg 2 b

5144ND Waalwijk