Zeer goede service Wordt snel geantwoord als men vragen heeft Indien problemen die niet via mail of telefonisch kunnen oplossen, sturen ze een expert.
Heb wel eventjes moeten wachten op de wasmachine, maar hij wast super.
Erg tevreden over bundles. Twijfel soms wat aan het resultaat van de wasmachine, heb het gevoel dat kleren snel verkleuren.
Ik vind het jammer dat er slecht is in te zien wanneer ik een wasje heb gedraaid. Er is ook geen informatie hoe dit berekend of bekeken wordt. Verder super!
Prettige samenwerking
Fantastiche formule
super tevreden
Prima als je de middelen niet hebt voor een nieuwe apperaat
Echt fijne service en top kwaliteit. Het kan volgens mij nóg duurzamer door wasmiddel en watertoevoer en elektra mee te nemen, maar dat is lastig dus voor nu top!
geweldige service
Super geweldig en dan heb ik het niet alleen over het concept en de machines. Wat een menselijke mensen werken er bij jullie. Bedanky
Ik vraag me af, of iemand anders via mijn apparaat (meter) kan wassen. Ik ben het nl. niet altijd eens met het aabtal wasjes. Ik heb u hierover als eens gebeld. Ik ben het nu steeds aan het opschrijven en dan kan ik het vergelijken.
Onze "low-budget" wasmachine hield er mee op. En toen wilden we een kwalitatief goede wasmachine. Nou die hebben we gevonden. Wij zijn heel erg blij met Bundles. En gaan ook over op de droger en vaatwasser als deze er mee op gaan houden.
Ik ben 1 van de eerste klanten en nog steeds werkt mijn wasmachine fantastisch.
Goed apparaat en een goed concept. Reactie op een vraag kan echter lang duren.
Super bedrijf
Mijn kleding komt goed uit de droger.