veel wisselvalligheid in levertijd tankpassen. Aantal keer geen tankpas of geen brief met pin ontvangen of heel laat ontvangen.
Reageren altijd snel en vriendelijk :)
zeer goed
Snel, heel klantvriendelijk en dragen goede ideeen aan
Ik wordt altijd goed geholpen er is pas 1 keer iets misgelopen met levering maar dit werd in de avond snel opgelost.
Ik ben zeer tevreden over de bereikbaar en de tankstations altijd plaats en geen wachttijden tevens ben ik ook tevreden over jullie wasstraat
worden altijd op een correcte en goede wijze geholpen en administratief klopt ook altijd. Dus hebben niets te klagen.
Per abuis was mijn tankpas op diesel ipv op benzine gezet door Vollenhoven olie. Snel hersteld na 1 telefoontje.
goed tevreden
Vollenhoven had het station overgenomen waar we voorheen onze brandstof afnamen. In het begin getwijfeld of we bij dit station zouden blijven. Achteraf geen moment spijt van gehad. Goede service achter de balie is gebleven en een verbetering aan de achterkant van de organisatie.
prima hulp wanneer nodig. inhoudelijk correct.
Goirkekanaaldijk 221
5048AA Tilburg
Vollenhoven Olie is een Tilburgs familiebedrijf dat 126 jaar geleden opgericht werd door Jacques van Vollenhoven. Sinds de oprichting is Vollenhoven Olie onlosmakelijk aan olieproducten verbonden. In de loop der jaren heeft Vollenhoven Olie zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland. In 2006 werd het bedrijf lid van de Nederlandse AVIA coöperatie en heeft sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren. Vollenhoven Olie beheert zowel AVIA (bemand), AVIA XPress (onbemand) als AVIA Truck (transport) tankstations. Sinds juni 2021 ging Vollenhoven Olie verder onder de naam Vollenhoven. In de veranderde energietransitie waarin zij zich bevonden, was de naam Vollenhoven toekomstbestendiger. De rode kleur in het logo staat voor energie, passie en kracht.