tevreden
Vanaf het begin tot op de dag van vandaag nooit problemen.
Op de administratie super snelle afhandeling en duidelijkheid. heel blij mee
prima service
goede service, snelle respons
Snelle en goede service. Prettige communicatie via mail. Correcte en duidelijke afhandeling van vragen. Heb nog geen ervaring met brandstofleveringen. Maar ik verwacht dat dit in dezelfde lijn ligt als de afhandeling van tankpasaanvragen.
Zeer solide bedrijf, nooit geen problemen.
Tijdige levering door nette chauffeurs die ruim op tijd laten weten dat ze er aan komen. Contact met administratie ook zonder problemen.
Nimmer problemen ervaren, alleen werkte tankpas inmiddels niet meer. Telefonisch aangevraagd en werd dezelfde dag nog verzonden. Snelle service!
Korte lijnen en flexibel
Al eerder tankpassen voor andere bedrijfslocatie aangevraagd, ook dit verliep net als nu weer soepel en snel. Erg tevreden over de service!
Super fijn en overzichtelijk met de fakturen
Wij worden altijd direct geholpen, telefoontjes worden altijd beantwoord, levering van de tankpassen binnen 2 dagen. Laatst had ik wat tankpassen met spoed nodig, dit was geen enkel probleem. Facturatie is overzichtelijk. Helemaal TOP!
Ervaring is positief, zoals hierboven is omschreven. Mede dankzij het inlogsysteem wat duidelijk en eenvoudig is. Gebruiksvriendelijk ook. Snel contact m.b.t.vragen.
Goede services. En ook aangegeven via mij collega.
Goirkekanaaldijk 221
5048AA Tilburg
Vollenhoven Olie is een Tilburgs familiebedrijf dat 126 jaar geleden opgericht werd door Jacques van Vollenhoven. Sinds de oprichting is Vollenhoven Olie onlosmakelijk aan olieproducten verbonden. In de loop der jaren heeft Vollenhoven Olie zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland. In 2006 werd het bedrijf lid van de Nederlandse AVIA coöperatie en heeft sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren. Vollenhoven Olie beheert zowel AVIA (bemand), AVIA XPress (onbemand) als AVIA Truck (transport) tankstations. Sinds juni 2021 ging Vollenhoven Olie verder onder de naam Vollenhoven. In de veranderde energietransitie waarin zij zich bevonden, was de naam Vollenhoven toekomstbestendiger. De rode kleur in het logo staat voor energie, passie en kracht.